210

Доктор Скорчев

преди 2 години

Тази съдебна чиновничка има само едно качество - има малка устица и сигурно прави страхотно фелацио !

209

Прокурорчо

преди 2 години

А бе, тази мисирка да не е пила белина ? Бива размътен мозък , но пък от една проста секретарка на Пинокио какво повече можеш да очакваш ?

208

Мунчо

преди 2 години

Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш. И аз искам да съм олигарх, ама не мога.

207

Анонимен

преди 2 години

Надка явно на две мaгapeта сено не може да раздели, тръгбала да пита мое ли ил не мое да иска нещо си там. Искай, Надке, Кобилкина все това казва - искайте си бе, дами, искайте си, щом ви присърби.

206

Пароле, пароле

преди 2 години

То на думи всичко може. Ламти за 70поста му.

205

Анонимен

преди 2 години

Тази сериозно ли е юрист, защото според мен и за секретарка не става. Не госпожо, не трябва да внасяте сигнали които сте получили, ако искате да го отстранят трябва да излезете и да докажете пред КС какви груби системни нарушения е извършил главния прокурор и да се аргументирате за неговото отстраняване. Сега разбра ли, викни и Киро и на него му обясни, че с изрезки от вестници не става.

204

Анонимен

преди 2 години

Долу ръцете от Гешев!

203

Анонимен

преди 2 години

Тя тази и цвик би поискала да пийне, стига да има кой да и го даде!

202

Това е невъзможно!

преди 2 години

Хора, които нямат един ден трудов стаж, а живеят от грантове (Хр. Иванов, секретарката Йорданова, Сандов и др.) ще внасят ред в държавата! Това са проводници на чужди интереси, крадци и измамници.

201

Всички разбрахме

преди 2 години

Защо е цялата тази офанзива срещу Гешев. Защото поиска да вземе документи от лакея радев и запорира имущество на прокопиев за няколко милина лева.

200

Анонимен

преди 2 години

Е и какво, като може! Може ли обаче основанието да е доноси, сигнали и публикации в олигархичен печат? Ама ние да не пасем трева и не разбираме интимната мисъл, че олигафхът на един кръг иска чрез своите марионетки да си сложи гл. обвинител удобен за него? И въпросът е дали този олигарх вече не си сглоби удобен КС, като му остава да си назначи и такъв ВСС и четирите власти са му в пазвата?

199

Е може

преди 2 години

Може да го поиска, но не и да го изиска ! То и аз искам много неща..... например Кирил Петков да си понесе отговорност, че с измама стана министър, и много други неща искам, ама... не зависи само от мен !

198

Анонимен

преди 2 години

До До 195В Австрия БАШ главния прокурор е несменяем, до навършване на 65 години. Пий ги ти, че приличаш на тия дето всяка пролет се обличат с женски дрехи, качват се на едни камиони и обикалят града крещейки високо, че имат права, без никой да им ги е нарушил.ПЕЕРАСИ СЪР

197

Сериозно?

преди 2 години

КС могат само да си гласуват пенсии без тавани.

196

Анонимен

преди 2 години

Правосъдният министър, който е бил секретарка на Пинокио и не само това.

195

1280

преди 2 години

Може, ама за тая работа трябват сериозни доказателства, а не папка с изрезки от Фрогнюз и Бивол

194

Анонимен

преди 2 години

Хайде, хаирлия да е! Подир Гешев - цялата мафия на ГЕРБ!

193

2022

преди 2 години

Защо само правосъдния министър, да включат и чистачката и тя е човек и тя има право на мнение.Да живее промяната и независимата правосъдна система.

192

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам, един юрист, един обвинител - ако е извършвал нарушения да не си е вързал нещата. В крайна сметка съда те съди, не защото си направил нещо, а защото са те хванали. Смяната на Главния прокурор, няма да промени нещата.

191

Анонимен

преди 2 години

Защо Филип Димитров гласува "за"? Дали, защото иска човек от жалките сини остатъци, да оглави главна прокуратура.