14

Петър Петров

преди 2 години

Какво очаквате с тези ниски доходи хората не им стигат само на работа да ходят. С 1000 лв заплата това са разходите само за да ходите на работа. А те 710 лв. мин заплата. Това е несериозно. На какво разчитат на добрата съвест на работодателите. Смешно. Ходенето на работа е обвързано с много разходи като например кола, или градски транспорт дрехи пари за храна поддръжка на автомобил. В днешно време 90% от хората ползват личен превоз. Ще напускат за какво да работат затова да си плащат да работят

13

Анонимен

преди 2 години

Днес има изказване на гуверньора на Бундесбанк Йоахим Нагел-ако ситиацията с инфлацията не се нормализира до месец Март ,той ще подкрепи вдигането на лихвите по кредитите .Ниските лихви и цялата политика на Европейската банка ни докараха инфлация в невиждани размери -сега стягайте коланите защото банките започват да си събират раздадените уж изгодни кредити .Само че не са само кредитите -поскъпването удря от всеки ъгъл

12

Пешо

преди 2 години

30000 за 40 дни . Честито !

11

Анонимен

преди 2 години

Като няма аргументи, глупакът обижда. Толкоз са му възможностите.

10

Анонимен

преди 2 години

До 12 АнонименПроточи се заради такива безмозъчни ваксаГендари като тебе

9

Анонимен

преди 2 години

Безработицата е само едно от много последствия от пандемията. А тя се проточи в България заради ниската ваксинация.

8

Анонимен

преди 2 години

В българия ако не си красавица до 25 години или връзкар, забрави да си намериш добра работа. Сами се докарахме до това дередже.

7

ПП

преди 2 години

И къде я виждат тези сега тази безработица ? От девет месеца България върви към благоденствие и растеж. Ако имаше нещо лошо - то беше само при Борисов и ГЕРБ. Сега е друго ! Няма корупция, няма инфлация, няма безработица, пенсионерите забогатяха рязко, нощем България свети като Монако. Какво искате още !? Лагери ли ? И тях ще възстановим! Планираме отново и връщането на справедливата купонна система.Честито !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Ами какво очаквате точно, та тези с принитраните дипломи теглиха заеми да раздадат на пенсиите вместо да помагат с пари на бизнеса който нагло наказаха със зелен сертификат който за тях не важи.

5

Туск

преди 2 години

Не ме интересуват да се оправят проблема си е лично техен На мене като фирмаджия е да си гледам само собствения интерес и джоб пък другите кучета ги яли.

4

честита промяна !!!

преди 2 години

Станах привърженик на Борисов откакто падна от власт! Не съм си помислял дори, че може да дойдат на власт такива мошеници и наглеци!

3

Анонимен

преди 2 години

Зелевият аусвайс не можа да премахне ковида, но премахна поминъка на множество българи.

2

Анонимен

преди 2 години

Нали разни доктори искаха да облекчат здравната система че била пред колапс ,.. е облекчихте я много заведения пуснаха капаците и резултата е налице сега социялната система е натоварена

1

Карадайкоолу

преди 2 години

На мозе да баде!