37

Бебе

преди 2 години

Имам впечатление от пътуванията в трамвай 22, автобуси 78, 117, 118 и 119. В тези превозни средства 80%от пътуващите са без превозен документ.А колко пари се дадоха за нова система за таксуване, която не бе пусната няколко години?

36

Габи

преди 2 години

София е единственият град в който можеш да пътуваш от първата до последната спирка гратис. В същото време стотици контрольори взимат заплати, а покрай тях се мотаят и десетки полицаи. ЦГМ е форма за източване на общинския бюджет и нашите данъци.

35

До 43

преди 2 години

Или пък дълго време не го увеличават и така пак се компенсират хората.

34

Анонимен

преди 2 години

за старо време не могат да се търсят суми.......защо да не може?Правят билетчето 1 лв.,и то особено в сегашната ситуация е много удачно,и ето компенсация за населението!!!! Толкова просто и лесно!

33

Анонимен

преди 2 години

Ще се случи едно големо Нищо. Както винаги в Мутроландия. По интересното е защо цените на горивата по бензиностанциите са като че петрола го купуват на 150 долара а той е само 80 долара. Кой крадне безнижиите или контролните органи.

32

Анонимен

преди 2 години

Те тия са все фалирали и скоро ще падат на колене пред Кирето да плаща борчовете. Иначе е честа гледка между 11 и 16 часа да пускат от дългите рейсове по всички линии из центъра или в 111 по околовръстното и вътре да има по 10 човека. Яко хабене на гориво. Пусни няколко малки рейсове,наеми повече шофьори ако трябва. С тези цени на горивото ще избиеш заплатите от спестеното гориво. Пък в слабите часове намали рейсовете. Никаква мисъл няма в тази общинска фирма.

31

До 37

преди 2 години

Ханъми сте членовете на харем Гроб, все пак вождовицата ви е главна гювендиханъм на Ердоганския харем! Цял живот се мести от харев в харем! То не беше бай тошковия, от там в симеоновия, догановия и сега хоп при Ердоган! Все пак ходихте да биете тикви в красна на султана да просите гласове за поредното магаре което вождовицата ви искаше да прави президент! Недей по стар комунистически обичай, заучен под чаршафите на бай Тошко да обвинявате другите във вашите грехове!

30

Ооо

преди 2 години

Е ясно е кво ще стане - ще узаконят цената на 2.50 и всичко ще е наред :)

29

Анонимен

преди 2 години

Единствено на Кире няма да се търси никаква отговорност за всичките глупости които прави и говори.

28

Чухте ли

преди 2 години

Герберчето Зафир зарков от СО - ще отпаднат КАРТИТЕ ЗА 1 ЛИНИЯ -защото ги ползвали само 100 ХИЛЯДИ души и остава само картата за цялата градска. Е това е вече наглост!!!!

27

АнонимеН

преди 2 години

И ВАС Е ПРИЕЛ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО РЕШЕНИЕ ДА НЕ СЕ ТЪРСИ НИКАКВА СМЕТКА ЗА ПРИЕТИ НАРЕДБИ БИЛО ТЕ И ПРЕСТЪПНИ!

26

Чухте ли

преди 2 години

Да допълня: Ако някой реши да ми предлага да вървя пеша, да дойде с мене и да върви по банкета на околовръстното!!!

25

До 25

преди 2 години

Полово неутралната ти "родителка" и, че е научила на това да се самоопределяш на тостер си е твой проблем и слабо ни вълнува! ПП: как си определяте пола тиквите или както се събудиш днес, такова си? Или според потребностите на вожда ви?

24

АнонимеН

преди 2 години

НАЧИ ВАС ОТМЕНЯ ДОСЕГАШНОТО! ОНЕЯ СИ ГО ГЛАСУВАТ ПАК И ОЩЕ 4 ГОДИНИ ДЕЛА И ПАК СЪЩОТО !

23

Чухте ли

преди 2 години

Чухте ли Зафир зарков от СО - ще отпаднат КАРТИТЕ ЗА 1 ЛИНИЯ и картата,която е само за метрото; И ще останат само картите за цялата градска мрежа от 50 лв!Е това е вече наглост!!!!Пътувам 6 спирки по 1 линия само и те ще ми искат 50 лв! СТАВАМ ГРАТИСЧИЯ1

22

Анонимен

преди 2 години

Ами нищо няма да стане :)

21

Анонимен

преди 2 години

Караянчева ***. Кърж. ***. ви го каза бре. Ходете пеша бе. А и по мутренските телевизиите ви казват изминавайте по 10 000 крачки на ден. Ккаво сте се научили да се возите. По времето на Монархията от Ц.Хали до село Подуяне хората са ходили пеша преди да им пуснат трамвай номер 3. Първото село в българия което е сварзвано до центъра с трамвай. Плаща ли са на пътниците по 1 стотинка за да се качат на трамвая. А сега сеяндурката от Самоков ви иска да плащате по 1.60 лв. за да се возите. Честио.

20

В.Узунов

преди 2 години

Абе София като цяло не ми харесва. Айде преди беше малко по друго ,ама сега подлезите осветени,входовете заключени и кат му се наложи на човек няма къде да иде по нужда

19

Издънкова

преди 2 години

Да се махат всички от столичен общински съвет !!!Кмета идънкова и вкички от ЦЕНТЪРА ЗА ГРАДСКА ДЕ --БИЛНОСТ!!!! КРАЖБИ НА ДЕН ЗА НАД 100 000 000 лева !!!В ЦГМ!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Дано "Спаси София" не пресметнат цената, че предизборно ше я изчислят като 6 стотинки билетчето, а после ще приемат 6 лева, щото "техническа грешка" един вид.