114

Анонимен

преди 2 години

Всичко, което Витанов е казал досега, е вярно!

113

Анонимен

преди 2 години

Витанов на ден по две различни прогнози прави и когато СЛУЧАЙНО някоя от тях се сбъдне, той винаги нея я е повтарял... То бива овче поведение, ама бива ли от толкова журналисти ни един да не му го натекне това.

112

До 125

преди 2 години

А теб гарантирано не те очаква нищо добро в казаните на Преизподнята, имайки предвид работата, с която се занимаваш - хейт и долнопробна дезинформация срещу заплащане. Колкото до работата на Витанов - Браво! Безупречен в прогнозите!

111

архангел Мекаил

преди 2 години

до витанов знаем че ще прочетеш това вижда се че и твоето време вече отминава не можа да свърши работата за която му бяха платили а пък и на небесата положението му няма да е розово като знаят с каква *** работа се е занимавал така че това обяснява защо погледът му е така унил и отчайващ нищо хубаво не го чака както на тоя така и на другия свят.

110

Анонимен

преди 2 години

До: Пропускаш нещо важноВярно, науката се доказва, но истинската такава. Оказва се обаче, че има и фалшива. Да, преподават я в университетите. За да наложат тяхната гледна точка за реалността: еволюцията, която е религия. А истинската наука я използват И за унищожение на хора. Нищо ново.В църква не се вярва? Вярва се в Исус(ЕВРЕИН ПО ПЛЪТ) и Неговото учение, записано в Новият завет. Което православни и католици изопачават, за да стане нашата религия и църквата, в която да вярваш(напразно).

109

Анонимен

преди 2 години

Браво на Витанов! С прецизните си прогнози напълно развенча бълнуванията на невежите антиваксъри - пропагандисти. След като в крайна сметка вирусът отшуми, какво ли ще правят, горките. Де ще ги копат тия копейки... не знам. Ще трябва пак да се заврат в мизерните си свърталища и да чакат друга човешка трагедия, върху която да паразитират. Ако цивилизованото човечество имаме късмет, голяма част от тях може да са измрели от глад дотогава.

108

Анонимен

преди 2 години

Витанка още ли не си схванал че ковито мина, кво беше беше

107

Анонимен

преди 2 години

Ами прав е Витанов.

106

Статистик

преди 2 години

Главния ни проблем е все повече намаляващия качествен медицински персонал (читавите млади доктори ги лапват на запад, позастарелите се пенсионират...) Да, подобен проблем имат и на запад (не чак толкова изразен защото засмукват млади лекари от източна Европа). Следващият е паниката създадена в болните които не смеят да се преглеждат щото виждаш ли пандемия.... На следващо място за статистиката е че и преди са умирали пациенти от инфаркти и т.н.... с грип но никой не ги е писал че са грипозни...

105

ПроСоТо

преди 2 години

Я!...Ей го бе,тоя опят тука сай изтипосал..Обаче вече изкъпан,...донякъде сресан и надяваме се, с дезинфекциран "мустак"...Отправил поглед към Небесата,в които си витае витанката..

104

Пиратка Аргирова

преди 2 години

Поканете някой готвач или тираджия да прави апокалиптични прогнози. Те поне имат да кажат полезни и интересни неща, за разлика от този мазен папилом.

103

Анонимен

преди 2 години

Добро утро, сега остава и тези от МЗ да го признаят и тяхната вождка Сербезова-любителката на бентлита и мазератита, а дано ама надали, пачките просто смениха чекмеджетата.Леглата НЕ лекуват, лекуват ви сестрите и лекарите. Поклон пред трудът им.

102

fact

преди 2 години

че кво кат няма?Умираме, вноските спират и болниците фалират, а богатите и те се гътват.БРАВО,БРАВО,БРАВО.

101

До 113

преди 2 години

Ти да не се обърка нещо. Май на теб ти плащат. И това, че няма срамна работа, е мит. Твоята е точно такава. Платен драскач на безумия.

100

Анонимен

преди 2 години

Витанов, говори си каквото искаш, все пак ти плащат. Аз няма да се бода. И така кучетата си лаят кервана си върви...

99

До 110

преди 2 години

Истината и ти сте две противоположни неща. А теб май те боли главата.

98

Анонимен

преди 2 години

Много им навдигнаха въшкитe на медиците, откай време ги карат да се чувстват по-значими отколкото са. И това в днешно време е довело до изнудване и емоционално манипулиране на хората. "Ние ще избягаме в чужбина! Няма да има кой да ви лекува!"

97

До 108

преди 2 години

Що? Боли те от истината ли бе, ***?

96

До 103

преди 2 години

Много си умен, бе. На теб сигурно повече копейки ти плащат.

95

До 107

преди 2 години

Затваряй си устата, гоблин