57

Анонимен

преди 2 години

До Аз промяната 71 Нали опитахте, гербав :) Нали каскетът ви опита :)

56

Анонимен

преди 2 години

До Дааа 75 Гербав, не сме забравили, докато Кьовеши вкарваше ко.мунягите в затвора, колко от вас се срещнаха с нея в София :) Нулата лесно се помни :) И защо ли Лозан Панов я покани, а не цацата ви :)

55

Дааа

преди 2 години

Същото се случи и с Кьовеши. Когато комунисгите се върнаха за малко на власт. Изритаха я лошо.

54

Ми5

преди 2 години

ЕДНО Е ДА ИСКАШ, ДРУГО - ДА МОЖЕШ, А ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО - ДА ГО НАПРАВИШ! КС ПРАВИ Г.ПРОКУПОР ЗАВИСИМ ОТ ИЗПЪЛНИТЕРНАТА ВЛАСТ. НЕ СЕ УЧУДВАМ - 4 СЪДИИ СА ОТ КВОТАТА НА РЕЗИДЕНТА И 4 - ОТ ФАЛШИВОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. ДОСТАТЪЧНО СА.

53

Някой

преди 2 години

ВСС взема решения за Главния Прокурор! Министерски постове се купуват! Министърът може да представя всякакви доказателства, но решения за оставка се вземат от ВСС! И не може някой като Яначко, който е служебен министър за два месеца, да иска оставка на някой, с мандат от 6 години! Прверзията на превратаджията Радев и неговите подопечни продължава! Какво да се прави , послушни са към основните спонсори на метежа!

52

Анонимен

преди 2 години

Първо президента се избира от хората и второ има механизъм за импичмант на президента.

51

Аз промяната

преди 2 години

Тогава КС да реши че може и президентът да бъде отстранен разследван Защо тази длъжност да е над законите недосегаем се оказа фигуранта и кръгът около него

50

равностойно

преди 2 години

Правосъдния министър да иска отстраняването на ПРЕЗИДЕНТА.

49

Анонимен

преди 2 години

Олигархията завладя целия съдебен съвет барабар с прокуратурата, а ние нямаме механизъм да направиме каквото и да е. После защо народа изчезва, Ами ще изчезва, кой иска да е роб в собствената си държава. Без сериозна реформа, държавата изчезва, защото олигархията е ненаситна и за вас не им пука.

48

Анонимен

преди 2 години

Просто-кировчета, радвайте си и тролете до решението на КС, което е ясно: няма как министър да иска смяна на главния прокурор. Но, троляците, които не правят разлика между Закон и лъжа, продължават да вЕрват на просто-кировата проДмяна.

47

Анонимен

преди 2 години

Каскета удари лошо всички спонсори на БСП, те се обединиха в юмрука на чорапа и сега искат мъст. Съда отдавна е червен, а на власт са червените от ДС. Значи решението е ясно.И какво от това? Каскета е висока топка за днешните некадърници

46

СП

преди 2 години

Не вярвам КС да реши, че министър на правосъдието може да иска смяна на главния прокурор, защото това означава, че всеки новоназначен министър от управляващото мнозинство, може да сменя главния прокурор. За разделение на властите, за върховенство на закона, за спазване на Конституцията и т.н. да са чували простото, министърката на Бойкикевия и останалите от коалицията ПП и &???

45

Анонимен

преди 2 години

Бойкикева да не говори, а да покаже каквото има. Както знаем, че Бойкикев има апартамент в Белгия, но не знам откъде пари от един безработен!

44

Ха-ха

преди 2 години

Само като прочетат името на Гешев, и щатните плювачи ги тресе зверски троллски разстой! И откъде накъде, някой ,който е може да е назначен за два месеца, щял да иска да махат някого с мандат от седем години! П.П.Перверзията Продължава!

43

СССР

преди 2 години

Най обичаме да виждаме как герберска утайкааа се гърчи и *** като прасе на коледааа.нях нях нях нях

42

Герберастите

преди 2 години

сънуват 2013-2014, когато младежта и бъдещето на нацията ни се вдигна срещу една преляла чаша на комунистическата мафия и един самозабравил се бивш политзатворник и национален предател Доган, чрез под изпълнителят му Пеевски, но няма кой да се вдигне на спонтанен протест, за да върне именно тези, които след това предадоха народа - крадливите мутри, повярвали си, че полагането на някой друг км асфалт и бордюри, ще им осигури дългогодишно крадене на гърба на народа.

41

Анонимен

преди 2 години

Ама те ще го арестуват и после ще го оставят, в психиатрията или в следствието, не знам къде по напред. КС ще реши, че г-н Гешев е един безнадеждно болен шизофреник и трябва да бъде отстранен и разследван с неговото обкръжение

40

Анонимен

преди 2 години

Та се сещам за голям математик-Благовест Сендов,ректор на СУ.Всички се отнасяха към него с респект и уважение.Времена....

39

СССР

преди 2 години

НА БУДА ДЕВИЗА Е:КУЧЕ ВЛАЧИ РЕЙС ,ДИРЯ КАСКЕТ НЯМА.

38

СССР

преди 2 години

На мутрички ще станете този месец ,герберски недоразумения подминати от еволюцията ,като некви шимпанзета сте ,кухи герберскиии леЙКИи.НЯХ,НЯХ,НЯХ ,НЯХ.