104

д-р Вирус

преди 2 години

Чета, слушам и често се споменава - просто настинка. Ми няма такова нещо като само настинка.... Даже и най-обикновеното състояние когато Ви се разтече носа (освен ако не е алергия), си е резултат на проникнал вирус. Казват постоях на течение зле облечен и настинах. Ми просто си преохладил организма си, имунната система се е "поразхлабила" и е допуснала някой от многото щъкащи вируси да проникне. Това на популярен достъпен език ... :-)

103

do 111

преди 2 години

До Анонимен да ти дам адресите на няколко близки за хора починали от КОВИД, които не са боледували никога от грип и други подобни, много ще ти се зарадват като им кажеш че е измаме толкова че може и ти да си отидеш

102

Анонимен

преди 2 години

КОВИД Е ИЗМАМА. НЯМА ПАНДЕМИЯ. ВИРУСИ ВИНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА. НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВИРУС Е НЕВЕЖЕСТВОТО НА ХОРАТА И ТОВА ЧЕ СА СПРЕЛИ ДА СЕ РАЗВИВАТ. КОВД Е ПЛАН ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И НОВ СВЕТОВЕН РЕД НА БИЛ ГЕЙТС ЖЕНА МУ МЪСК И ДРУГИ САТАНИ КОИТО ВИ ОТДАЛЕЧАВАТ ОТ БОГ АВИЕ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ЗА ГРЕХОВЕТЕ СИ ЩОТО НЕ ЖИВЕЕТЕ В БОГ.НЕ ЖИВЕЕТЕ В ЛЮБОВ А ТОВА Е СМИСЪЛЪТ ВИ НА СЪЩЕСТВУВАНЕ НЯМА НИКАКВИ БОЛЕСТИ. АЙДЕ КАФА ВЕЧЕ.

101

Анонимен

преди 2 години

Най-лесно се управляват и манипулират хора, които се страхуват за физическото си оцеляване, за самосъхранението си. Затова ще ви плашат със страшни болести, войни, високи цени и т.н. Дали ще се подчините на страха и ще психясате зависи от вас самите.

100

Веско

преди 2 години

Добре де. Човека се справя с вирусите от мильон години. От хиляди е научил от какви билки да си вари чай. От сто поне се е научил и да си мие ръцете. За къв е таз тъ па статия?

99

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се прегърнете със всички които обичате

98

иво

преди 2 години

ВАКСИНИРАЙ СЕ , и БЪДИ ЗДРАВ ! ЩОМ СТОИЧКОВ ГО Е РАЗБРАЛ ?

97

Пиратка Аргирова

преди 2 години

А ако сме се заразили с Делта или първите варианти на онова нещо, което още никой не е видял на микроскоп, тогава по-различно ли е? Да си издухвам ли носа или да не го правя, какво показва кристалното кълбо на маг Витанов?

96

Анонимен

преди 2 години

Издухвате си носа, отпивате от топлия чай, казваше някоя шега на колегите и продължавате да си работите.

95

най-добре нищо

преди 2 години

освен ако не сте хипохондрик, разбира се

94

Анонимен

преди 2 години

Яжте му главата

93

Анонимен

преди 2 години

Фабрика за производство на масова психоза и хипохондрия.На следващия етап ще ни накарат сами да си се наредиме на опашка пред крематориума.Целта на занаятието да изчистим планетата за нас богоизбраните.Психопати.

92

Анонимен

преди 2 години

ЦУНКАЙТЕ ГО ЩАСТЛИВО.

91

Анонимен

преди 2 години

Омикрона реално е настинка, която при някои сгъстява кръвта и отключва разни проблеми - кой каквото си има хронично. Хем не е страшно, хем не е съвсем безопасно. Нито се паникьосвайте, нито го мислете за обикновена настинка. Бъдете разумни.

90

Анонимен

преди 2 години

с бг здравната система първото нещо което се прави е да отидем да си резервираме парцел в орландовци докато все още можем да дишаме:)

89

Анонимен

преди 2 години

А ние всички в къщи изкарахме грипа правихме си по няколко теста за корона-отрицателни и псри и антигении. Обаче грипа си беше яка работа с мускулни болки, втрисане, температура, кашлица и болки в гърдите около 1 месец. Гадост голяма.

88

тъп

преди 2 години

почвам да се притеснявам че съм здрав и прав, какво ми има???

87

p

преди 2 години

хаха, какво да правим, аз не спрях да тичам всеки ден по време на Омикрон, дори след положителния тест го правех, май 16 км същия ден, но просто бях внимателен и не се доближавах до други хора. Беше като хрема в продължение на ден и половина.

86

Анонимен

преди 2 години

И катофсе обадиш на личния той не ти вдига телефона или ти изпише лекарства ,от които никаква полза.

85

Алекс

преди 2 години

Греяна ракия и печени чушки с чесън.