64

Анонимен

преди 2 години

До Пирин Ами страх ни е от великите резачи на лентички. Омовец, бяхме взели да се чудим кога ще се ицвъкаш по темата, явно си спал до късно, да не би да си пътувал до Скопие с ножичка в ръчица?

63

Пирин

преди 2 години

Искахте омраза. Получихте я. За какво ревете сега Ганчовци ?

62

Диви-комплексари

преди 2 години

ВМРО и роднините на Гоце Делчев от България веднага да идат да поднесат нов венец - този път с представителите на българските дружества там.

61

dakotabg

преди 2 години

Диваци,по пътя за ЕС...

60

Анонимен

преди 2 години

75 Омразата идва от самата държавица край Вардар, защото е създадена върху антибългарска истерия. Тя е едно от последните изчадия на руския комунистически гнет в Европа.

59

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро да звънне на личния телефон, на северомакедонския премиер. Всеки вандалски акт срещу България, в "готовата за ЕС Северна Македония", да бъде изпратен в Брюксел.

58

Mitternachtstraum

преди 2 години

Имам малко македонска кръв, но вече няма да ми дреме дори да ги претопят албанците. Това просто не е нормално.

57

Анонимен

преди 2 години

Национализмът е болестно психично състояние. РСМ трябва да се конфронтира с националистите и да ги победи, иначе няма да тръгне напред като държава.

56

Алекс

преди 2 години

Все повече се убеждавам,че гръцката политика спрямо Македония е най-правилната.Никакви отстъпки и твърдо вето.

55

Мразят ни от сърце

преди 2 години

Трябва да скъсаме изобщо дипломатическите отношения с тия Кире тръгнал шапка да им сваля

54

Анонимен

преди 2 години

Българите нямат място в Македония

53

Скопски

преди 2 години

https://plusinfo.mk/uzhna-srbi-a-nikogash-makedoni-a-grobarite-gi-provociraa-chkembarite-video/ Спортен мач, между сръбски Партизан и битолският клуб Пелистер..Македонците бяха приети "сърдечно" от страна на сърбите със масово скандиране "Южна Србия никад(никога) Македония"..поредното доказателство за сръбската "обич" кам тях. и какво е техното мнение за вардарска МК. колониялното угодничество на РСМ към Белград е повече от презително...

52

Браво!

преди 2 години

Тия овчари никога нема да се променят. Още си живеят с мечтите по титова Югославия

51

доко

преди 2 години

Нема нищо по жалко от това да ти промият мозъка и да забравиш народността си.Това само комунистите могат да го извъшът.

50

цар киро

преди 2 години

веднага още утре отивам при македонските братя да покажа моето добро намерение, на летището да пратят коминочистача да ме посрещне, този път няма. ужда и външния министър да е там, аз и пеша ще дойда ако трябва, много съм добронамерен и послушен

49

Анонимен

преди 2 години

Много агресивни коментари.Според Вас кой е направил този номер?Едва ли е някой нормален.Едвали са от управляващите и хората ,които поканиха нашата делегация.Това са същите като нашите ,които викат на мачовете ку. за Левски оле.Правят го по подобен начин,но със сигурност е поръчково .И там си има като нашите "патриоти" и хора от "възраждане",които свиркаха и заплашваха тяхния президент.Каквото и да пиша е без значение,при условие, че тук пишат подобни като тези от Скопие.

48

Анонимен

преди 2 години

Драги "макета",кога ще превземете от гърците-Пела,родния град на основателя на вашата държава Филип Македонски и Кукуш-родния град на "вашия" революционер Гоце Делчев?

47

ха ха

преди 2 години

Вярно ли,че Хитър Петър се казвал Хитре Петревски??

46

Нема начин

преди 2 години

Не може да живее Велика Македония,защото това царство е умряло 3в пр.Хр.

45

Анонимен

преди 2 години

ИСТОРИЦИ ОТ СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ:БЪЛГАРИЯ Е ОКУПАТОР В ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ(ПЛОВДИВ И БУРГАС)!!!ХА-ХА-ХА!ЕРДОГАН Е ОТВОРИЛ КЕСИЯТА!!!