474

Анонимен

преди 2 години

Киро кой ще го провери дали си върши работата и ако се докаже, че е поредния нищоправец след фигуранта ще го подгони ли прокуратурата?

473

Анонимен

преди 2 години

Отиде ли Кирчо с изрезките от вестниците в прокуратурата, а ? Отиде ли ??

472

Я па Я

преди 2 години

Кире ,кюлчета и пачки ви има във фантазиите ,снимки ,правени на нещо някъде не са никакви доказателства ,това е заблуда за 80тепроцента,ти от тях ли си? Скоро ще излезнат и твои снимки ,да видим как ще ги коментираш...а при прокурора не ти ,а той задава въпросите ,ти подписващ протокол за разпит!

471

1

преди 2 години

До Васко,абе ***,какво ще търси президеншата при тиквата,само женички като Хари Мата,могат да виреят при индивида от Банкя,никоя свястна жена,не би отишла при него.

470

Леко

преди 2 години

Стоянча,леко!Сега не девети,дядо ти ,ако е разстрелвал,сега най много да ти гръмнат "цвай тера"Дано ти хареса!

469

стоян

преди 2 години

30 години и все още няма нито един осъден едър политик или олигарх.Толкова за "работата"на каскета Гешев и сие.Не въпроси,а разстрел трябва.

468

Васко

преди 2 години

Всички питат коя е Мата хари, а тя да не се окаже президеншата Деси ! Все пак една ограда ги е деляла и един дрон е снимал ! И накрая шах и мат на царя!

467

Ей

преди 2 години

Къде,отиде този Мата Хари ?Просто Кире ,го търси!Да върне кюлчетата и еврото!

466

Анонимен

преди 2 години

Стига с оправданията с ББ и ГЕРБ! Част от техните хора не са на власт, а другите преминаха към ДБ, ПП и ИТН. К. Петков стана символ на простотия и наглост и Харвард трябва да му отнеме дипломата за лоша реклама.

465

До 532

преди 2 години

Служебните правителства сведоха работата си до изчегъртване, а ПП до изчегъртване на на назначените от Радев. Кой ти мисли за народа! Хората си заработват грантовете и парите от Прокопиев и Божков.

464

До 532

преди 2 години

Как кой? На първо място Радев, а после Христовци и Атанасовци от ДБ, Славчовци и Тошковци от ИТН, Маи, Бабикяни, които си сменяха името през ден!

463

Анонимен

преди 2 години

Кой ще поеме отговорността за ежедневните ПРОВАЛИ на Кирил Петков и ПП? Те тласкат цяла България към пропаст - икономическа, финансова, политическа!

462

Анонимен

преди 2 години

Много вероятно е ЕК на фон дер Лайен да бави изплащането по Възстановителния план с надежда ББ, Каскета и др. да се върнат на власт с готова помощ от 7 млрд.лв. От скандала с цените на природния газ и този с тока се вижда, че кохортата на ББ тласка държавата към икономическа криза. Нещо повече, тя вече е в ход, а сегашни и бивши изтъкнати бесепари като Дългия инкасатор и Р.Петков помагат на хората на Борисов в тази насока. В НС ДПС и Копейкин играят с/у кабинета. Дано премиерът не обърка конците

461

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата чрез показанията на премиера и министрите уточнява докъде са стигнали с разследванията си посочените хора и ще мисли как да им противодейства. Струва ми се, че много по-добре би било тази информация да беше изнесена пред медиите, по ТВ каналите, пред г-жа Кьовеши и прокуратурата оттам да научава какви ги е вършила. Макар че ББ и сие имат зад гърба си ЕНП, М.Вернер, А.Лопес, Урсула Лайен и др., които вероятно са играли комбина с лидера на ГЕРБ.Иначе гл.прокурор няма да се ежи на ПП.

460

American dream

преди 2 години

Хора, така ли не можахте да разберете, че държавата няма как да се оправи. Зависи и от управлението, но ние нямаме капитал, за да завъртим икономиката си. Другите държави не са добре, защото имат блестящо управление, а защото имат натрупани злато и диаманти от Индия и Гана. Все едно да имаш голям мерак да свириш на пиано и да си талант, но да нямаш пиано. Няма да излезе нищо, нали? Лена е постигнала всичко с труд и си личи, че е качествен човек. Не се пишат лесно есета и дисертации по право.

459

Питам Петков?

преди 2 години

Какво свършихте вие и вашето правителство? Едно голямо НИЩО! Говорене, говорене, анализи и нищо насреща! ВРЕМЕТО ЗА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ СВЪРШИ!

458

Ко Не

преди 2 години

Кирчоооооооо, Кирчо. *** за зеле не става от теб!!!

457

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

корупсия престъпност

456

Анонимен

преди 2 години

Бий по канчето на прокуратурата, защото те не го сториха, когаго трябваше по твоето. КС каза, че конституцията е погазена, ама кой потърси сметка. Затова днес ще ги питаш, защото ти позволиха да се мислиш над закона.

455

И.Б.

преди 2 години

Уважаеми г-н министър председател, въпроси се задават, не се питат.Иначе нямам нищо против Вас.