80

Христо Христов

преди 2 години

В Брюксел и Вашингтон трескаво търсят външен враг, за да замажат вътрешните си провали.Факт.

79

Ало, ало

преди 2 години

Този Столтенклинкерхофен изтрещя тотално. Очаквам скоро сериал за украинската съпротива в пограничните земи, предаван ексклузивно по най-безпристрастните телевизии BBC и CNN.

78

според мен си прав

преди 2 години

До да те светна: Иначе нямаше сума ти богаташи живеещи в северното полукалбо си купуват имоти в Нова Зеландия задължително оборудвани е противоядрени скривалища! Между другото САЩ, Великобритания и Франция провеждат своите експерименти с ядрено оръжие именно в южното полукалбо защото след първите ядрени взривове в Невада, са намерени радиоактивни частици дори в Норвегия и затова САЩ се местят на остров Бикини в южния тихи океан.

77

Анонимен

преди 2 години

До помнещ -Не си прав ! Треба да има някой да " бий рашките през ръцете" че все на чуждо посягат .

76

не ги мисли

преди 2 години

До SS: Ти ял ли си пингвини? Казват че са много вкусни!

75

SS

преди 2 години

До 94 ! Леж на тая кълка и си вярвай ! Ако не дай боже стане ядрена война теб в Аржентина като чужденец първи ще те изядът ! Глада е страшно нещо ! Казват че човешкия дроб бил като свинския !

74

да те светна

преди 2 години

До SS: Това въобще не е сигурно! Ако се гледа движението на въздушните маси ще се види, че няма никакво сместване на въздушни маси между северното и ужното полукълба и причина за това са топичните въздушни маси които се движат на запад за разлика от въздушните маси в умерените ширини които се движат на изток! Затова ако има ядрен конфликт в северното полукалбо, то южното няма да пострада, това се доказа след ядрените инциденти във Чернобил и Фокушима.

73

Анонимен

преди 2 години

До 87Това, че Косово не се присъедини към някого си е негова работа.///Не негова работа, а на САЩ.Ако Косово се обедини с Албания, следва Западна Македония. Разпад на Македония която е повече просръбска и няма да имат нищо против да са автономна област на Сърбия. Разпад и на Босна, защото сърбите и хърватите ще си вземат своето.

72

SS

преди 2 години

До 90 Запознат !!! Вярвай си че радиацията и радиоактивните облаци няма да достигнат до теб ! Вярно ще у.м.р.е.т.е последни но най мъчително ! Честито .Ранчото в Аржентина те чека !

71

запознат

преди 2 години

До SS: Ти може да нямаш планове, защото не си се подготвил навреме, докато аз на 20.02 заминавам за Аржентина. Там ранчото ме чека и ако имам касмет ще искарам там предстоящата ядрена зима която ще обхване северното полукалбо за следващите 10 години. Кой знае, може и г-н Путин да ми дойде на гости в ранчото в Аржентина, докато г-н Байдън се крие в бункера!

70

SS

преди 2 години

До 86 запознат ! Да става каквото ще ! Имам дълг да спася семейството си. Аз давам фира ! Мислете му вие изнеженото,разлигавеното и изджендарено и пацифизирано население ! Ще и.з.п.укате още първите минути !

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66. Същото е. Крим обяви независимост от Украйна и после се присъедини към Русия. Това, че Косово не се присъедини към някого си е негова работа.

68

запознат

преди 2 години

До проблема е, че: Денят Х наближава! На 22.02.2022 г. ще има решение на всичките ви проблеми!

67

SS

преди 2 години

Населението на Бг не е подготвенно за война ! Никак даже ! Няма планове за евакуация, за опазване на общественния ред и други неща да не ги изброявам ! Гола вода сме !

66

проблема е, че

преди 2 години

До SS: населението на земята е прекалено много и трябва редуциране и това се изисква от същества които в момента не живеят на земята и не им пука за хората!

65

SS

преди 2 години

Не вярвам да се стигне до ядрена война ! На никой от световните лидери не му се живее в бункер до края на живота си ! А на нас ни стигат няколко балистични ракети с мощен конвенционален заряд и сме капитулирали ! А управниците ,ако преждевременно не са избягали ще са напълнили гащите ! Същото важи и за генералите ни !

64

предполагам

преди 2 години

До запознат: В северното полукалбо живеят над 4/5 от населението на света. Една ядрена зима там ще редуцира сериозно населението на земята!

63

запознат

преди 2 години

До само питам: Замисля се нещо голямо и ядрено в северното полукалбо!

62

само питам

преди 2 години

Защо според вас беше в Москва аржентинския президент миналата седмица?

61

SS

преди 2 години

На снимката виждам модернизирана 7,62 X54 R картечница ПК- ПЕЧЕНЕГ . По дулна енергия е по мощна от NATO картечниците FN Миними и US М- 60 и М -61 калибър 7,62X 51 ( 308WIN) . Ако не дай боже се стигне до сблъсък NATO-РУСИЯ ще стане касапница съпоставима с тази при Сталинград през ВСВ .