183

Анонимен

преди 2 години

Всички в ЕС и НАТО дрънкат,че Русия използва газа за политически цели, но никой не посочва как. Ако руснаците искат просто ще спрат газа за ЕС и да да видим тогава какво ще става. Обаче руснаците си доставят газ за Европа,даже над заявените по договори количества. А къде е американския газ? Отговор - отива в Китай? Та кой е надеждния партньор?

182

Поп Грую

преди 2 години

Не, драга ***. Вие, наrлосаксите, използвате газта за политически цели! Руснаците да не са луди, че да оставят тръбата да минава през Укрия? Руснаците ви направиха нова тръба, но тя не ви харесва, защото няма кой да пълни гушите на укpите, нали? И сега укрите и шляxтaта не могат да изнудват руснаците, нали? Harла, двулична craн.

181

сливи за смет

преди 2 години

Колко дизел че избуе танкера докато стигне Ойропа хаха.Газ за дизел а дали си струва

180

Пешо

преди 2 години

Умните разбират нещата с главите си ,глупавите с гърба си.ЕС е от вторите ,само ,че завлича и нас .Евтина газ само от изток останалото са фантазии.

179

Факт

преди 2 години

Всъщност ненадежден партньор е ЕС. След като едностранно променя правилата и се стреми да изгони Газпром от европейския пазар. Самият Газпром изпълнява ВСИЧКИ сключени договори, на съответните цени, НЕ Е ДЛЪЖЕН да подава допълнителни количества. САЩ пък ту пращат танкери, ту ги пренасочват към Азия, от "солидарност". Катар пък предложи на ЕС газ при толкова унизителни условия, за които Газпром може само да мечтае! Изобщо брюкселските простотии край нямат... *** к'во да ги правиш!

178

Анонимен

преди 2 години

в какъв съюз на алчници и лицемери се озовахме , вообще не се интересуват от нас , важна им е територията , магистралите да си карат стоките и да им ядем вмерисалите сирена

177

Анонимен

преди 2 години

Комисарката е с опит и практика от международен обхват. И е много по запозната от които и да е от коментиращите. Смешно и глупаво да се сравнява с български политик , който нито има контакти и познания в международен план.

176

Баба Ванга

преди 2 години

Че я викате Меркел да ви оправя бакиите ама ще е късно

175

Анонимен

преди 2 години

До223 Христов. Как ще сравняваш Виденов бил адекватен. Та как постъпи спомняш ли си България е в НАТО и ЕС , а той отиде на парад в Москва. Какво поведение това. !?!?. Мястото на България е било винаги в Европа- културно, духовно, финансово , политически от векове за векове.

174

Чък Норис

преди 2 години

Много е права. С това извиване на ръцете трябва да се спре.

173

Анонимен

преди 2 години

214-и на теб ША ти се сбръчкат топките "ако ги имаш де" ако ни ВРЪТНЕ КРАНЧЕТО Русия. То затова щатите купуват като луди нафта от Русия. ША чекате топки от тях.

172

Сиреч

преди 2 години

Газпром не желае да пълни гушата на Украйна. Построиха Северен Поток. Но не били "сигурен доставчик".Тази женица не е адекватна. Гответе се за хиперинфлация.

171

Христо Христов

преди 2 години

Виденов беше по-адекватен от тази мумия.

170

Христо Христов

преди 2 години

В Брюксел трескаво търсят външен враг, за да замажат вътрешните си провали. Факт. ПП. Никой не се интерекува от умиращата Европа на вум'ията урсула и см'ърдящите и комисари.

169

Анонимен

преди 2 години

Тоест някой да и продава на цени под пазарните е нема как да стане.А Норвегия скоро ще е аут като доставчик от Сащ е скъпо както и от Катар.

168

Истината

преди 2 години

С възможностите на Норвегия и бавните доставки от САЩ кризата ще се задълбочава. Нещата отиват на затваряне на индустрии

167

потурко

преди 2 години

Тая има ли пари? Щото пък аз имам заеми за учебници за малкия и неплатени сметки Да се договорим казвам .

166

Не е ли ясно?

преди 2 години

ЕС колкото газ са договорили с Русия толкова получават. А Китай също очаква газ от Русия.

165

загорял калпак

преди 2 години

Малко ми е дърта иначе бих я откъртил след кило ракия.

164

Анонимен

преди 2 години

кинти и корупция е тази жена КК