10

Анонимен

преди 2 години

Не могат да си обяснят високите цени на газта и за това ще има обвинения докато се опитват да разберат защо са високи цените на газта от всичките приведените в кило,мега,гига вати за енергийни продукти от различни измерими енергийни източници в обичайните физически измерения за обем на течни,въздухо-паро-газообразни,слънчеви от источника за насочено движение проводящи обем в скорост на единица площ сечение от контур на фигура за преминаване през нея на единица време въпреки,че има спирачен кран.

9

ЩАБА НА РАДЕВ

преди 2 години

Е СЪСТАВЕН САМО ОТ ДС/БКП ГЕНЕРАЛИ, ДОНОСНИЦИ, КЛЕВЕТНИЦИ, АГЕНТИ.....

8

....

преди 2 години

Разбира се, че няма да имаш абсолютни притеснения, подобно на онзи ,който изтегли 50 милиона от банките. Абе няма такава държава,ще стане промяна ама след 20 години. Ха ха ха.

7

На този

преди 2 години

...който има норма колко поста да нацвъка срещу Борисов и Гешев, всеки път трябва да му се напомня, че ще стане година откакто Борисов не е във властта, а прокуратурата както всички знаем работи с ...Доказателства ! Та с евтини болшевишки внушения не става, другари от "дясно"!

6

Надблюдател

преди 2 години

Този е човек на Радев, да не стават грешки! По-скоро ми мирише, че сегашните ще изпразнят газта от Чирен, и ще се опитат да прехвърлят отговорността на старото ръководство! Щом новите на Кирчо, само за петък са продали 60 хиляди мегаватчаса, значи им е оставил фирмата в добро състояние и с резерви ! Има нещо ,което не се казва официално! А това ,че сме имали най-ниската цена в Европа , сякаш го е дразнело този! Имаме си и най-ниските заплати в Европа!

5

taschunka witko

преди 2 години

Има вече резервирани апартаменти за безплатнопребиваване в хотел София -Пандиз Палас.Особено се търсят тези с южно изложение.

4

Taню

преди 2 години

Брато, и аз съм събрал пaчка в джоба и те разбирам за притесненията...

3

ГЕРБ

преди 2 години

d Киро пак удари на камък .ОСТАВКА ГНУ..ЕН ИЗМАМНИК

2

Анонимен

преди 2 години

Ще го разпитват в прокуратурата да пишат по медиите че го разпитвали че да се радват овцете докато Рашков оглежда имоти.

1

Анонимен

преди 2 години

Те ВалюТоплото оправдаха, че този свят човек ли няма?