31

Българщина

преди 2 години

Разбира се, че всички по света разлабват, но на различна цена кръвен данък - България с 34000 при 5 мил население, Израел 9000 при 10 мил. Стъкмистика, ниво на медицината, невежество, инат, дезинформация са само извиненията. Язък за почернените семейства.

30

Анонимен

преди 2 години

65% от населението на Дания е с 3 дози. 90% от хопата над 11 години са ваксинирани. В интензивните имат 20 души. Повечето старци с х 20 болести . А в България почти 600 в интензивните. Да ти имам сравнението!

29

Анонимен

преди 2 години

До 23 80% от приетите им в болница са поне с 3 дози. Неваксинираните им не горят повече от ваксинираните. Затова и махат сертификата. В Дания 79% от приетите в болница са поне с две дози ваксина в момента. При омикрон защитата на ваксината от заразяване и прием в болница е нулева. Самият щам е лек и затова и почват да махат сертификатите наред- няма с какво да ги оправдаят.

28

Лили

преди 2 години

До АнонименСъгласна съм с мнението ти,но се пише НюрНберг.

27

Анонимен

преди 2 години

Доминотата падат! Великобритания, Ирландия, Дания, Норвегия, Финландия, Испания, Португалия, повече щати в САЩ, цяла Южна Америка, Цяла централна Азия, вече се започва и Близкия изток. Останаха само бастионите на фашизма в Централна Европа и *** в Китай и Канада но и на тях вече им се вижда края!

26

Анонимен

преди 2 години

Хора, тази война кьм човечеството като опитно зайче е към края си. Време е да се надигне глас за нов Нюмберски процес. Иначе ще ни затрият следвщия пьт.

25

Анонимен

преди 2 години

За население 9.4 милиона, 1255 тежко болни, 1200 хоспитализирани. На една България, 6 милионна, 6000 в болница.. Ц, ваксините не действат.

24

До 24

преди 2 години

Намекваш, че е знаеш, че естествения имунитет от Омикрона няма да изкара и една година? Защото те в Израел вече имат стаден имунитет след толкова заразен. Както скоро и навсякъде

23

Анонимен

преди 2 години

На есен шеста вълна. Нищо не е приключило. Просто вече има ваксини.

22

Анонимен

преди 2 години

33% неваксинирани в Израел горят. Никой няма да ги пази вече. Направили са си избора, рискът да попаднат в болница е огромен. Лека полека навсякъде махат мерките. Никоя държава не може да си позволи повече икономически загуби .

21

555

преди 2 години

Ирландското правителство призна , че ковид19 не е изолиран, по-просто казано не съществува.

20

Анонимен

преди 2 години

"ти да не си екстрасенс?Как разбра Тея неща точно ?" - Не, но март 2020 обяснявах, че всичко е заради ваксата и се оказах прав. От няколко месеца пиша, че лятото (2022) Ковид приключва и напоследък виждаме, че натам вървят нещата. Дано да бъркам за вируса догодина, но се съмнявам. Откъде знам, след като не съм екстрасенс ли? Много четене, много мислене и анализ на ситуацията, какви цели се преследват. Основната е намаляне на населението, но има и много други. Като знаеш основната не е трудно...

19

ти да видиш

преди 2 години

Хората усетиха големият...още по средата на миналата година,когато при ваксинирани над 60% към онзи момент, въобразяването,че нещата ще почнат да се нормализират се изпариха много бързо.Почнаха да си правят техни изследвания и установиха,че препарата действа добре до 3-ят месец,след това "ефективността" спада на 30-40 %.Увериха се, че препарата няма силата да неутрализира вируса и всички боцнати могат да се зараряват и заразяват толкова,колкото небоцнатите.Просто платиха мноого пари и трябваше.

18

Дедо

преди 2 години

И за какво беше целия тоя напън и фашизъм ?

17

Анонимен

преди 2 години

До 16 : ти да не си екстрасенс?Как разбра Тея неща точно ?

16

Браво!

преди 2 години

!!!!

15

Анонимен

преди 2 години

От няколко месеца пиша следното. Ковид приключва най-късно лятото. Ще спрат да говорят за него, не че ще изчезне. Малко пауза и догодина пускат новия вирус. Той ще е проблем за хората със слаба и с отслабена имунна система. Вторите са боцнатите. С новия вирус ще си измият ръцете и ще обвинят него за многото жертви, а не че ваксата е проблем. Ако ги попита някой защо предимно ваксинирани срещу Ковид имат проблеми с него, ще твърдят, че двете неща нямат нищо общо. Дано греша, но се съмнявам... :(

14

Ямболски цървул

преди 2 години

А,не....трябваше да го оставят до ПОНЕ 645-тото набождане!

13

Анонимен

преди 2 години

Тия в Израел се предадоха пред вируса. Бодяха, бодяха с "ваксини" и нищо... Но в БГ "експертите" на хранилка знаят най-добре, че "ваксините" работели :)

12

Анонимен

преди 2 години

хахахах ... Ваксъри, кофти ли ви е? Сега сертификатът какво ще го правите? Ще го ползвате за тоалетна хартия ли? Оо забравих, че вие си имате тоалетна хартия още от 03.2020. Скоро всички мерки навсякъде отпадат. Овцете се боцнаха, медиите спират да говорят за Ковид, а страничните ефекти на ваксата си остават за овцете. Честито!