45

Анонимен

преди 2 години

Помъчих се, ама няма как да стане да го изчета докрай... брътвежи на един болен мозък.

44

Анонимен

преди 2 години

Витанка, на кристалното кълбо виждаш ли Гломб? Какво прави? Яде ли или си бие бустер?

43

Анонимен

преди 2 години

Ето го бе, изходи се и тоя. Как ми липсваше сутринта. Явно днес късно е изтрезнял, не е успял да стане за някой сутрешен блок. И не е за вярване в сряда няма да има 700 000 заразени. Колко жалко.

42

Анонимен

преди 2 години

ВИТАНОВ ПРЕЗИДЕНТ!!!

41

До болгар

преди 2 години

Не можеш да си и помислиш що китайско има по теб!

40

Копипасте

преди 2 години

Като не му се хванат мисирките да го поканят в някоя телевизия страда и си ги пляска във ФЕЙС-а! Няма спиране тоя! А като изпляска как препускал глигана през люцерната направо разкърти паважа!

39

Анонимен

преди 2 години

От Института Джонс Хопкинс - Локдауни и Сертификати са намалили смъртността от КОВИД с 0.2% затова трябва да се преустанови ползването им като противоепидемични мерки! Ваксините са намалили смъртността с 10% не с над 90% както рекламираха. Отваряйте и да си живеем кой, както и колкото може, че от инфлация и глад се мре повече отколкото от КОВИД!

38

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си мазохист, за да четеш дългите, напоителни "прогнози,които са пълни с безсмислени напъни да се прави на интересен.. Нещо, което може да го каже в 2 изречения, той го превръща в есе от 5 листа. Тук трябва да се произнесат и пхихиатрите за неговия случай, но този определено избива някакви комплекси. Сам той призна, че преди епидемията ръцете му треперели, но щом почнал работа в НОЩ и .. О, чудо оправил му се проблема. Тъй че ще продължава да досажда, макар да обеща няколко пъти да спре

37

Анонимен

преди 2 години

Е няма как да свърши. Няма да се изпари. Ще има и 6 вълна. Да се надяваме чак на есен. Вирусът повтаря и потретя, ако не се ваксинираме редовно, постоянно ще си го влачим.

36

болгар

преди 2 години

Дано тази година ковида да свърши.Но знае ли някой на китайците какво друго ще ни забъркат.Аз още отсега като видя китайски магазин бягам на 100 метра от него.Спазвам дистанция.Китайски стоки не съм купувал поне от 7 години.И затова досега не съм се разболявал! Не купуваш китайско-оставаш здрав-това е рецептата!

35

Анонимен

преди 2 години

Тежки ментални увреждания

34

Анонимен

преди 2 години

Математика да сметне данните на Израел, много набодени с трета и четвърта игла и много заразени, но махат сертификата. Раздигайте си седянката професорите по всичко.

33

Реалист

преди 2 години

Хора, кооито твърдят , че аз наистина съм вреден човек , всъщност лъжат нарочно ! Те не искат аз да живея добре ! Те се смятат за богове !

32

Екатерина велика ФЕН

преди 2 години

Човек, който се е родил, значи има истинска и оригинална причина за това !Става въпрос за мен !

31

Голям авторитет

преди 2 години

Човек , който се е родил, значи така трябва ! А хора които казват ТОЙ ИЗОБЩО НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ РОДИ ! Те са с грешни разбирания за живота, защото са глупави по природа !

30

Анонимен

преди 2 години

"... но не трябва да се успокояваме." ==== Ами именно Това е целта на обединените усилия на фарма-лекарската мафия, политическите чучела и медийният им слугинаж, вече втора година: в никакъв случай да не ни оставят да се успокоим. .. и покрай липсата на спокойствие да довършат новият глобален конц лагер, който са замислили.

29

Дух на хан Аспарух

преди 2 години

България трябва да се прероди в истински и оригинален вариант !

28

Дух на хан Аспарух

преди 2 години

Турция трябва да осъзнае реалният факт , че България не й принадлежи ! Оригиналният турски манталитет, не е като българският оригинален манталитет ! Има огроммна разлика ! Турция е зло за Баългария ! България трябва да възкръстни в оригинален вариант !

27

Витанов

преди 2 години

Реч произнесена от тиква... Витата през 2 минути си променя решенията, а твърди, че от седмици прогнозирвал...

26

Анонимен

преди 2 години

На този дали има нормален, който да му вярва?