63

T-800

преди 2 години

Стискам палци!

62

Анонимен

преди 2 години

Цуки некак е пропуснал да поясни не драгите зрители, от ков чепь данните на драгите зрители трябва да отиват в щатско. Да не би щото да сме бита карта когато потрябва.

61

Анонимен

преди 2 години

А, късмет де!

60

64

преди 2 години

Май ти не си наясно, че кукита се трият за 10 секунди, като не искаш реклами. А и между другото, рекламите няма да спрат, пак ще виждаш същото количество, само дето по никакъв начин няма да те касаят. Сега поне ще ти показват други неща на адидас, дето може и да са ти интересни, после ще ти показват всичко.

59

61

преди 2 години

Бизнесът се рекламира в ФБ, защото *** висят там, а те са лесна плячка. Ако го няма ФБ, ще дойде друга фирма и НИЩО няма да се промени. В Русия ползват ВК и ФБ почти поравно, бизнеса не е умрял и си се рекламира перфектно.

58

До 61

преди 2 години

Ми то камо баламурници остаха във фейсбук, как няма малкия и среден бизнес да цъфтят. Имам приятели, на които им плащат да си купуват стока от разни страници и да пишат ревю-та. Конкретно си спомням, че една я караха да си купи зелен парцалив авцуг от страницата на някаква си медийна звезда Златка. Повечето от тия малки бизнесчета не допринасят с нищо на обществото клик-бейтове за комплексари.

57

Боби

преди 2 години

Пич, явно съвсем не си наясно, как гьонсуратя ти трали сичкия трафик, харда и меморито, че да ти праска реклами до пoвръщaнe. A качи една снимка - "аз с новите адидаски", да ти стане целия интерфес трилентов!

56

53

преди 2 години

Като не ползваш нищо американско, какво правиш в Интернет? Защо ползваш американска ОС, процесор и технологии изобщо????Файсбук е простотия, но това не значи, че всичко американско е лошо. Приличаш ми на олиг0френите, дето ни разправяха, че в Щатите се напиват с Кока-Кола и после карат коли. Не го помниш това време, но явно си наследил от някой гена.

55

Анонимен

преди 2 години

Дано.

54

of

преди 2 години

За пореден път на коментиращите ръбове им убягва проблемът. А той е, че в момента Фейсбук е един от най-достъпните и евтини начини малкият (и не толкова малкият) бизнес да се рекламира и да намира клиенти, което да му помага да съществува и да се развива. Ако на бай *** не му харесва Фейсбук - може да не го ползва, не е задължително. Но за бизнесът последствията биха били много неприятни. Отделно от рекламата са проблемите, за които се говори в статията с трансфера на данни, който се прави

53

:)

преди 2 години

Ако спрат услугата в Европа, на тяхно място идва друга фирма и ФБ приключва. Младите и без това не го ползват толкова.

52

Анонимен

преди 2 години

А дано де

51

бай Тъпчо

преди 2 години

От един часа, ей допреди малко съм махал с ръце на комшийката отсреща бе.От една неделя живее срещу нас, ама хубавица си е, от София, с черен впит кожен панталон, та да и изпъква всичко де е отдоле.Гледам я одеве ми маха с ръка.Почнах и аз да махам, после тя с другата-и аз с другата, после и с двете, та умалях бе.Хубаво, че жената *** видя и вика: Кво си размахал бе, не видиш ли, че жената си мие прозорците.Айде да бягам на фейсбука, че днеска отсъствие ще ми пишат.А пък комшийката май е откачена

50

Shark

преди 2 години

Оооо да ги спират. Много добре. Тъкмо някои хора ще се научат да живеят без клюки.

49

Георги

преди 2 години

Аз на няколко пъти съм спирал да ползвам facebook. Не е страшно да знаете :).. Ще видите колко много време ви остава за други по-интересни дейности. Дори и да го спрат - което ме съмнява, веднага ще се появи друга социална мрежа. Facebook не е някоя сложна платформа. В Европа има много програмисти и фирми, които биха направили подобен сайт за по-малко от месец. Така, че онова алчно еврейче със сигурност няма сам да си спре кранчето за лична информация, просто проверява нагласите

48

Абориген

преди 2 години

Да ги спират че да поработите малко не само да ми висите по фейсбуците !

47

Анонимен

преди 2 години

Това ще е краят им. Акциите им се сринаха миналата седмица, ако не се подобрят и хора ще почнат дс напускат.

46

мен не ме засяга

преди 2 години

защото не ползвам въпросните сайтове! Наложим съм санкции на всичко американско!

45

Анонимен

преди 2 години

И как ще управляват нашите ... /дума по избор/, ако няма face?

44

Анонимен

преди 2 години

Инстаграм ползвам, за да гледам атрактивни жени с оскъдно облекло. С прокси пак ще го ползвам.