7

Лупи

преди 2 години

Цесека ще влизат директно в групите, щото са много добри.

6

ШЛ

преди 2 години

АКо не е Ливърпул става Челси или Ман. ШЛ стана състезание само между нглийаки клубове не е интересно или ибиграват играчи за АНглия в Барселаона или Реал. И при това направиха много скъпи тв такси и не може да се гледа.

5

Воайор

преди 2 години

Не знам, има някаква красота да се състезаваш пред блока, ритате топка.Но чак толкоз да зяпаш някакви потни мъжаги, голяма част афро порода, как ритат топка, не разбирам това.Все пак това е игра, имат някой умения по отношение на топката, какво от това? Да превръщаш това в култ, зависимост, не мерси. Ако воайорстсваме нека да е художествена гимнастика, фигурно пързаляне, или направо нормално хетеросексуално порно...

4

Анонимен

преди 2 години

Меси и Роналдо като приключат след 1-2 сезона, интересът към футбола ще падне драстично.

3

vlady

преди 2 години

Най-добрата промяна е преминаване към голям турнир 40 или 48 отбора 8 или 10 кръга по швейцарска система - случайностите се намаляват както и уговорените мачове - загуба може да прати отбор 10 и повече места надолу. Единственият сериозен минус е големият брой мачове, но предимствата са много повече.

2

555

преди 2 години

Трябва да спирам да ви чета

1

Анонимен

преди 2 години

"Но каква ще е промяната в Шампионска лига? Вижте в материала на Gol.bg"_______И като вляза вътре виждам същата статия едно към едно без никаква информация за промените.