37

преди 15 години

Стар виц:-Другарко Иванова вие ли сте?-Аз съм!А ти кой беше?-Аз съм Иванчо, от випуск 1989, дето седях на последния чин!!!-Как ме позна, бе ,Иванчо?-По палтенцето, другарко Иванова!!!Сега сериозно.Бивш учител съм, с 15 години стаж в образованието.Разбрах само едно-на тази държава не и трябва нито образование,нито училища , нито учители.Трябват и само *** и прости работници-гласоподаватели.Синчетата и дъщеричките на почти всички политици отдавна не учат тук , в България.Защо да се развива образователната система?Защо сами те(политиците) да отварят очите на народа и да създават конкуренция на собствените си дечица, чакащи за топли местенца в държавната администрация?А квалифицирани работници ще си внесем от Виетнам, Лаос Камбоджа, при това на половин заплата.Така че образователната система поне още 15 години ще е напълно излишна, до момента в ксойто обикнавенните българи трябва да са поне толкова грамотни, че да прочетат какво пише в договора за импотека на имуществото им към някоя банка.

36

стан

преди 16 години

ОХ!

35

ranarsa

преди 16 години

Благодаря Ви приятели!

34

преди 16 години

Тия хора защо само говорят, а нищо не правят?

33

ДОНЮ ДОНЕВ

преди 16 години

Не уважавам учителите ,защото те винаги гласуват за комунистите .Не мога да си обясня защо. Някакво съсловие ,безволево, което никога не е готово да застане на борба срещу юдеитекомунисти .Аз като репресиран подтвърждавам това от личен опит.

32

преди 16 години

Докато Вълчев е министър, ще направи още много поразии в областта на образованието. Но за съжаление ще си изкара мандата.

31

преди 16 години

prezident na *** i turci...besilo za nego

30

преди 16 години

е, то това и аз го знам и всеки нормален българин.. въпроса е не да говориш, а да направиш нещо

29

асма бей

преди 16 години

А Гоце пак се ПРОИЗНЕСЕ!

28

Ани

преди 16 години

Съгласна съм с номер 21 че не всички учители работят качествено. А и ВЪЛЧЕВ ПРАВИ ЕДНА ОТЛИЧНА РЕФОРМА В ОБРАЗОВАНИЕТО. Използвам случая да го поздравя с празника .

27

Vseki

преди 16 години

Ти си го казал най-точно!

26

преди 16 години

*** и предател нищо не направи за хората този е *** на 4орбаджиите ни

25

яко

преди 16 години

Честит празник, скъпи учители, ученици, творци на изкуството, музейни и читалищни деятели, библиотекари! А това, че властимащите се сещат за вас само на този ден, говори зле за самите властимащи! "Горко на народа, чиито учители са по-зле платени от жандармите!", беше казал един велик българин..Честит празник учители!Ако можете,не се чувствайте омерзени от отношението на политиците/изброени по-горе/ и държавата,които идват да празнуват с вас най-светлия български празник, но същевременно успяха да спестят за бюджетния излишък вашите мизерни поощрения.Под предлог че са въвели делегирани бюджети тази година управниците ни спестиха премиите за 24 май Може и някои по по най приближени на местните феодали да са получили нещо - разкажете какво става - да лъсне празничната помия наяве

24

преди 16 години

Ако не сте забелязали, бсп вече се готви за избори. за това увеличават пенсиите, на основния си останал електорат. Сега се мазнят на учителите, въпрееки че ги прецакаха много гадно.

23

преди 16 години

Амиии, сетил се той... не се е сетил, написали са му в програмата и той кво да прави човека? Е все пак е президент, чат-пат трябва да се появява да го виждаме и даму се радваме! Първанов е точен пич и добър президент!!!

22

преди 16 години

Проблемът на хората живеещи в т.нар."държава България" е заложен в Гиньо-Ганювата Конституция.Именно там се въвежда длъжността "президент".Това е странен клонинг между второразряден клоун страдащ от Алцхаймер и партиен секретар на ТКЗС от Тошово време.

21

ДОНЮ ДОНЕВ

преди 16 години

Аз смятам че българските учители имат завишени претенции а качеството на работата им е под всяка критика

20

БЪЛГАРИН

преди 16 години

СТРАННО!ЗАЩО ИЗОБЩО МУ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ.ПРЕ-ДИИЗВЕСТНО ВРЕМЕ КЪСМЕТА МУ ПРОРАБОТИ НА МОМЧЕНЦЕТО ОТ СИРИЩНИК,ТАКА,ЧЕ ЗАБРАВИ ОТКЪДЕ Е ТРЪГНАЛ-ОТ КЪЩА С ВЪНШНА ТОАЛЕТНА.И ОЩЕ НЕЩО -ДИПЛОМНАТА МУ РАБОТА Е СВЪРЗАНА СЪС ЖИТИЕ.-БИТИЕТО НА Д.БЛАГОЕВ.

19

Един

преди 16 години

Този повтаря едно и също.Интересното е че не се срамува.Е това се казва нахалство.

18

timur

преди 16 години

Абсолютно съм съгласен с Василева,децата и учителите в малките селища са подложени на дискриминация.Тези,които пишат за промени в образованието,може да са академични учени,но си нямат хабер от реалното състояние на нещата в училищата,от психологията и настроенията на малцинствата.И понеже съм учител в такова училище,отчаянието ми е огромно,надежда няма.Но все пак - честит празник,колеги!