32

Анонимен

преди 2 години

До Селянин: Личи си че ти е за сефте. На Заимов и на цариградско има безплатни паркинги на метрото.

31

Хахахахахха

преди 2 години

Хаххахахахаха. Някои явно продължават да вярват на Йорданка. Хахахахахахахахахаха

30

Селянин

преди 2 години

За сефте чувам метро с паркинг. Метрото е вътрешно-градски транспорт покриващ нуждите на града.

29

Гошо

преди 2 години

До Анонимен==17-А с влака не могат ли да дойдат тия от Перник и колите да си ги оставят та

28

а къде е паркингът

преди 2 години

в Лозенец на ул. Черни връх....ааа няма го, защото се разпадна вече

27

Пич

преди 2 години

Това са чутовните успехи на Данчето и Баце в 15-годишното управление на града. Именно метрото е винаги споменавано във всички отчети като постижение номер 1!

26

Анонимен

преди 2 години

Какво да кажем в Люлин, на Западен парк и Люлин,на празните места до метростанциите, вече се строят блокове. Особено на западен, излизаш от метрото и се сблъскаш челно със строеж.

25

Васко

преди 2 години

До Анонимния 21 & Една година на власт са Радевите правителства.Къде са милиардите от 2021 год питам. Айде да ни светнат новите!

24

Анонимен

преди 2 години

"Столичани питат къде е паркингът до метростанция "Горна баня"" - как къде - у чекмеджето при кюлчетата

23

Край

преди 2 години

хората били "принудени" да спират в зелените площи. Как пък не видех германец австиец да е принуден да спира в зелените площи.Как пък не видях грък да спре в Солун в зелените площи или турчин в Истанбул да го принудят да спре в зелените площи.

22

до 11

преди 2 години

Нещо плямпаш врели-некипели. Спирките на софийското метро за из сайтовете за архитектура, журналите и списанията като едни от най-красивите, скъпите и модерните в цял свят. А паркингите няма какво да коментираме. Там е ясно, че проблемите са сериозни.

21

1212

преди 2 години

Паркинга е на "Бонсови поляни". Какво очаквате от "фъндъка".

20

Ъъ

преди 2 години

А на паркинга откъм овча купел има място за перничани, ако е истина, че някой ще идва от Перник с кола, вместо с влака до Горна баня. Предполагам, че от околните блокове дигат пушилка, че да асфалтират поляната и те ще си държат там колите. През лятото и есента имаше вечер по двайсетина коли за нощуване, ама не изглеждаха да са от Перник.

19

пена

преди 2 години

За да стане същото като с паркинга на Цариградско ли? Той от години стои празен, а сел*ците продължават да спират в зелените площи до пътя....

18

до 11

преди 2 години

Всъщност, това са думи на един западнал провинциалист с 2000лв. заплатка на шофьор на баничарка. Метрото в София е едно от най-модерните в света, а дизайна на спирките му ги има из учебниците. Който е чел, знае. Който бачка за 2000лв. заплата и разправя как един прЕател бил и му казал, е ясен.

17

Ъъ

преди 2 години

Така зададен въпроса е нормален, но за непознаващи района. Само въпросния да обясни, кой от Горна баня с кола ще слезе с нея до паркинга, че да ползва метрото? Единственото е, че някой идва да си вземе с кола роднина или познат слизащ от метрото, за да го закара до къщата. А наоколо поляната има 2 широки улици на които мераклиите да си оставят колите.

16

Анонимен

преди 2 години

Точно на Горна Баня трябва паркинг. Половин Перник спира там и се качва на метрото.

15

ГЕРБ е мафия

преди 2 години

Фъндъковица каза, че парите са похарчени правилно и законно, но нещо станало и няма паркинг. Ще направи "разследване" и ще ви каже... след 70 години.

14

Вече не

преди 2 години

До АнонименВлади Джи го изнесе с търсения автомобил, той за туй ходи до Сърбия и обратно, да ги носи там, да не ги вземат.)))))

13

бла бла

преди 2 години

аРе с колелото, за кво ви е туй метро