11

Някой

преди 2 години

На платените неграмотници /които са норма колко поста да пуснат за Гешев и Борисов/, всеки път трябва да им се обяснява, че прокуратурата работи само по сигнали и доказателства! Самият вътрешен министър Рашков каза, че щял да даде доказателства, само че ..."друг" път! Ще чакаме да изтрезнее, или да дойдат нови избори!

10

данчо

преди 2 години

До кога разпити?До кога каскета Гешев ще се прави на луд.Искаме незабавни арести.Какво правят все още на свобода Боко тиквата и свинята Пеевски?Скоро хората ще избухнат от липсата на справедливост.Ще се лее кръв.

9

Анонимен

преди 2 години

И старото и новото ръководство на Булгаргаз са хора на Радев, Кирчо и Кокорчо. Сега въпроса е кой да пълни джоба, президента или премиера. Егати и Държавата и управниците. Позор.

8

Анонимен

преди 2 години

Докато е Каскета начело на прокуратурата тия разпити са за пред месиите само. Сигурно вътре си пият кафе и си чатят с Pi Ar Sevi Boiko

7

Анонимен

преди 2 години

Всичко е прах в очите на хората. През това време сделките се реализират и пълнят джобовете на Кирчо и Кокорчо. Такива крадци България непомни в цялата си история.

6

Анонимен

преди 2 години

Всички връзки на тия разбоиници със свързани фирми , лица , роднини намазали от Енергетиката да се покажат на обществото и бърз съд.

5

Анонимен

преди 2 години

ВСИКИ РАЗБОИНИК ОТ ТИЯ С ЕДНОПОСОЧЕ БИЛЕТ и багаж 50 кгр. ЗА Русия.Без съдебни разходи.

4

Обективно

преди 2 години

СТАРИЯТ ШЕФ НЕ Е ПРАВИЛ НИЩО ПО- РАЗЛИЧНО ОТ НОВИЯ!!! ЗАЩО Е ОСВОБОДЕН?

3

Анонимен

преди 2 години

преди години и големия руски слуга Р. Офч. го покегиха в офиса му и нищо. а кано сега тия руски разбоиници един по един в затвора.

2

Анонимен

преди 2 години

Ще го развеждат като мечка на панаир. И нищо... Защото просто няма нищо. До следваща идея на Рашков и Киро за "престъплението на века".

1

Ужас!

преди 2 години

Какво е това "ексшеф"? Не заменяйте българския език с чуждия! Можете да го запишете като "бившият шеф"