80

Анонимен

преди 2 години

До До Бау Не спори с про ст човек като Бау. Ще те свали на неговто ниво и ще те победи с про стотията си.

79

Анонимен

преди 2 години

Ех, къде отиде добрият стар класически ковид. Вече и разновидността на разновидността му на разновидността му има разновидност. Ваксърите, вашата ваксина пази ли от тези разновидности или ще трябва да си биете 56-валентна ваксина, демек 56 ваксини в едно?

78

Щирлиц

преди 2 години

Кога ще излезе дизеловата версия на вирусчето?И гледайте да бъде с повечко кончета под капака,че да бягаме по-бързо от неправилните вируси,а те както знаем са мноого опасни.

77

ВРЕДИШ, професОрице?

преди 2 години

Няма грешка, по комшийски братско-српски "вредиш" значи заслужаваш ! Така и така, вече съм почнала, да я искарам до края, А? ...Айде тогава : Вреедиш, да испием све що иимам,...вредииш, кафану да- демолирам...не мой да ме прЕжалииш, таако лаакооо, ....срце ми е пуно боле, како е и твоо-оий-ее-еее.. позна ли ме, баба Тодорка, от с. Долнагрешница, обл. Кюстън.... Майстора, почнА да ме рецува, ама я му избегАх от собата ....

76

Много заразен

преди 2 години

Да странно, уж първия омиккрон бил толкова мноооого заразен, че ако сте в едно домакинство - няма как да не се скриете без да се заразите. Сега този Омикрон ВА.2 бил още по-заразен от мнооого заразния ... Сигурно понеже е толкова по-заразен, като вече сме се заразили, докато сме заразени ще започнем да се заразяваме още веднъж и трети.... .... Така че да тичаме за 3-4-5-та... игла... А?

75

Анонимен

преди 2 години

( омикрон- В2) ! Разбирате ли за каква измама става на въпрос ? Утре ще има В3 и т. н.

74

Анонимен

преди 2 години

Егати мъглявата статия. Единия давал предимство на другия; нямало данни за еди какво си; никой не можело да се чувства сигурен; в ход били различни проучвания.... Тц-тц-тц, колкото повече се върви към приключване на т.нар. пандимия, толкова по абстрактни и пълни с алабализми ще бъдат публикациите. Защото тепърва ще се задават истински въпроси и търсят отговори за тези последни две години.

73

До Бау

преди 2 години

Ами и тоя който те наел да тро-лиш е г-лу-пав като теб, парите му хвърчат на вятъра. И това ли трябва да ти пояснявам? :)

72

Анонимен

преди 2 години

Ся като дойде О`камион и сички ше ви помете: професури, докторя, математици, разбирачи и пр ***

71

Бay

преди 2 години

До До Бау еми, аз ако съм глупав няма да мога да работя професията си. Интересно за какво съм платен? Да се подигравам ли ? :D И пак споря с тийнейджър. Трябва да спра ...

70

До Бау

преди 2 години

Не знам колко си образован, но ако си, то просто доказваш, че да си "образован" не означава задължително да си "интелигентен". Едното изисква капацитет за зубрене, а второто капацитет за мислене. На теб второто ти липсва. Или просто си платен ***, ама и в тая работа не се представяш убедително :)

69

Бay

преди 2 години

До До Бау и мен не ми се четат глупостите на необразован бухал, ама нямам избор :D

68

До Бау

преди 2 години

Даже не те чета. Директно ти бия минус. За две години съм те разбрал какъв кърлеж си.

67

До Бау

преди 2 години

Изобщо не ни дреме с колко бустера си и жив ли си здрав ли си. Просто не искаме да ни занимаваш с личните си изобри и да ни ги навираш както едва ли не някакво постижение или доказателство за интелигентност.

66

Анонимен

преди 2 години

До здравето е богатство И аз бях в подобно състояние. Отминава, след това няма и да си спомняш за него. Горе главата!!!

65

Анонимен

преди 2 години

До Бay Няколко дъски са ти се разхлопали, моето момче :)))

64

Ай, нов висоролог

преди 2 години

До АнонименНали ти обясняват, ако си със здрава имунна система, т.е. нещо като пришълецът, тогава не се плаши..., ама де всички да бяхме като него...

63

Дин Дзън

преди 2 години

Плеви корона плеви :)

62

Анонимен

преди 2 години

Щом протича леко, оставете хората да се заразят, всички! И след това имаме не стаден, а 100%-ов имунитет! Нещо като де би лит е, но 100%-ово. Бабчето няма ли внуци или внучки, питам за един приятел!

61

Бay

преди 2 години

най-забавно е как *** се възмущава, че съм с бустер и помпи минуса :D Аз ще умра бе глупита, не вие :D