15

Анонимен

преди 2 години

До Хеликоптерист Чак стотици нямаме, но военни хеликоптери наистина могат да се ползват за НЯКОИ ситуации, За други обаче са напълно непригодни. Медкоптери ни трябват, но плана показва, че наистина са харвардските мошеници: прави се все едно сме още в Комунизма: държавата ще "даде" едни пари, без никаква връзка с отчетност, нито с прозрачни разчети колко ще струва целия масраф. Само една гола инициатива подкрепена с "държавни пари". Като при соца.

14

Продължаваме промяна

преди 2 години

До 10 години, я камилата, я камиляра. Чакайте

13

Хеликоптерист

преди 2 години

При положение, че имаме стотици военни хеликоптери, които се ползват само за разходки на шапкарите, не е ясно защо са тгези напъни за след 10 г. да имаме нещо , което си имаме и сега !!! Искат се 10 часа , за да се оборудва един военен хеликоптер в медицински !!!!!!!! Кого лъжете , бе, харвардски мошеници ????

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 "Големите ароплани и вертУлети се правят само и единствено по предварителна заявка. Няма на склад готови, понеже цените им са все десетки милиони." Обаче за "хартиените" Ф-16 такива "обяснения" не четохме. Четохме как сме си купили чертежи. Кога ще четем за хартиените хеликоптери или понеже договора ще го сключват "умните и красивите" а не "еднокнижника" те вече не са "хартиени"?

11

Цъ

преди 2 години

А СЕГА ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ : КАК ТАКА СЕ КУПУВАТ НА ХАРТИЯ И СЕ ПЛАЩАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО?!?

10

Анонимен

преди 2 години

Е защо след две години?Няма ли някъде произведен и да се закупи още сега?И ако това е невъзможно,не може ли поне един да се вземе под наем,поне за 2,3 месеца през зимата,когато условията са най-тежки и местата трудно достъпни?

9

ехааа супер

преди 2 години

Ще дойдат със самолетите ф16 след 10 години.

8

Анонимен

преди 2 години

а пилоти ? заплати за пилоти ?

7

на живот или смърт

преди 2 години

А преди няколко години лично Борисов разрешаваше кой да се спаси и кой да умре и да не му се прати хеликоптер

6

Анонимен

преди 2 години

толкова ли няма готови хеликоптери по цял свят че ще чакаме 2-10г ? Вземете стари, докато чакаме новите! Или като умира някой в планината ще го успокоим че след 10г ще дойде хеликоптера.

5

Анонимен

преди 2 години

ПСС от застраховки досега да е купила не един, а три хеликоптера.

4

Анонимен

преди 2 години

По цял свят тези хеликоптери и самолети са частни на застрахователи и големи болници. Задава се поредното бинго за държавни служители и президентски съветници, които приземиха авиацията ни. За Митко иде реч.

3

Анонимен

преди 2 години

"Първият от тях се очаква да дойде след 2 години, а последният - след около 10." Когато Борисов подписа Ф-16 да бъдат доставени след 3 години, а последните след 6, четохме с години за "хратиените" самолети. Любопитен съм дали ще видим 10 години писане за "хратиените" хеликоптери на умните и красивите руски кукли или срещу шефовете не се пише?

2

Анонимен

преди 2 години

Е много бе, 2 години най малко!!!???

1

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

А застраховките кога ще започнат да се плащат? Или ще харчим милиони за безразсъдници?