44

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Откраднали крипто валута. То някой силен ли е все е виновен.

43

Анонимен

преди 2 години

ПИШМАН СПЕЦИАЛИСТ! Абе *** неден, вземи пък разбери що е туй животно криптовалута, та да спреш да говориш/пишеш глупости! Това е трагично вече! Как може толкова време да не сте разбрали, че крипто не се краде, а се копа!

42

Niki13

преди 2 години

г-жо Христова, напънете се малко повече, не ви ли се струва странно, че с 50 млн успяват да направят 10 ракети. Илон Мъск трябва да трепери, ракети на толкова ниски цени ще променят света. И още един въпрос, как усвоява откраднатата крипто валута?

41

Анонимен

преди 2 години

Айде пак Гай *** възхвалява КНДР... Не знаете какво си пожелавате, не знаете какво говорите, наистина. И го казвам като човек бил 2 пъти там. Един път- на ски и един път на обикновена екскурзия. Всеки може да отиде- идете, убедете се.

40

Анонимен

преди 2 години

Ми да финансираме ние една АЕЦ с криптовалута. Не може, нали? Продължаваме грабежа... Джурналята DW, тез севернокорейци ги изкарахте най-умни и най-способни. Може би защото не чуват САЩ и са далече от ЕС.

39

Анонимен

преди 2 години

Най-злобните субекти на нашата планета са т. нар. ЗАПАДНИ ДЕМОКРАЦИИ. Всеки ден те фабрикуват всевъзможни лъжи за това как някой гладува, някой е агресор, някой е вампир и т.н. И колкото повече не им се обръща внимание и ги режат от тук от там те по-злобни стават. Готови са да разпалят световна война та да им се обърне внимание. НЕГОДНИЦИ!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Ние пък си финансирахме чекмеджетата на Вожда с присвоените биткойни.

37

от рушките примати

преди 2 години

взимат всичко......surprise!!!

36

Сравнение

преди 2 години

КНДР изпрати ракета в Космоса да снима земята, РБ спира уличното осветление.

35

Анонимен

преди 2 години

До Лъжи лъжи, Първо трябва да откраднат биткойните и после ги продават за долари и то за много милиони. Трябва да се свържат с колумбийската мафия и наркотици. После трябва да намерят друга мафия която търгува с ракети и платят с доларите на колумбийскаа мафия. Доста сложна схема и много неизвестни а и мафията не е луда да държи биткойни та Кимчун ще им ги краде а после ще им ги шитва за доларе. Приказки 1001 нощ/

34

Христо Христов

преди 2 години

В Брюксел и Вашингтон трескаво търсят външен враг, за да замажат вътрешните си провали.Факт.

33

Лъжи лъжи,

преди 2 години

До преди 3 години разправяхте как умират от глад и ядат буболечки, пръст и корени, изведнъж станаха крипто и правят ядрени тестове, балистични ракети, финансират а-у. А нашите тЪ.пи гербенуги не можаха да направят дигитално правителство за 12 години. Как да ви вярва човек? Как?

32

Ха-ха

преди 2 години

Брей, Малкият Ким бил много високотехнологичен!

31

Минавам

преди 2 години

И казвам : Ами Браво

30

Мдаа

преди 2 години

Ех пак тия лоши биткойни. Не си давайте парите - спонсорирате сега пък Ким. Колкото повече по вакси фашизоидните медии плюят нещо - действайтеКолкото повече хвалят нещо - бягайте далеч.

29

Ето

преди 2 години

Доге 2 да Муун. И Ким знае.

28

Анонимен

преди 2 години

продавам десет тона цифрови чушки, купувам 3 тона виртуални домати . заплащане- с криптовалута. само за трансхуманоиди с неаналогови стомаси. Аре.

27

FMC

преди 2 години

Аз разрешавам на СК да извършва опити, защото това е единствената ни надежда за баланс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ако мега воините се страхуват от чикджии с биткойни...*** армията, дето ще да е това :) Просто е. Забраенте биткойните, много хора ще са ви благодарни. Или ви тресе отвътре, че биткойна падна много и загубите са стотици милиарди? Сега някой ви бил откраднал биткойните, хаха. Мъск ви ги открадне бе, Тъпнари :)

26

FMC

преди 2 години

Ай докажете го!!!!!!!!!!!!!!!! *** хакерите щше да са, ако бе така, досега да са ги вербували в Щатите :) Не се ли усещате, че пишете пълни глупости и фалшиви новини?

25

Анонимен

преди 2 години

е нали оон-то пишело за 2 млрд откраднати през 2019-та. тва не е злато да го возиш. щракаш по клавиатурата и местиш авоари хахаа чиста работа. хвани ги, ако можеш. *** те се скрили в бункерите. уджазъ. а не може да гепят сички 100 трилиона щото ше ги гръмнат от вуле.