13

Анонимен

преди 2 години

Герберските калинки се изповядаха в Изповедалнята на ГЕРБ при Цветанка Герберизова. Всичко си каза.

12

Koko

преди 2 години

Mnogo prezaltjal gorkijat....

11

Някой

преди 2 години

Че те този докато го разпитат, той и новия вече е за разпит! Кики -Ментата пак иска да хвърля прах в очите на балъците!

10

човекът на РР

преди 2 години

Павлов е личен приятел на р. Там има голяма корупция и "дотавките" са се разпределяли по-нагоре до приятеля. Сега пак същата корупция, но в друго направление. Нищо ново. Ще има и за мазетата на рашщ

9

Глупости

преди 2 години

ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА "ДЪРЖАВЕН ЕНЕРГИЕН МОНОПОЛ"---ВИНАГИ ЩЕ ИМА КОРУПЦИЯ , КРАЖБИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ШАНТАЖ , ОТ НАШИ И ЧУЖДИ /РУСКИ В СЛУЧАЯ/ ....ПОЛИТ -ИМПЕРСКИ СПЕКУЛАНТИ И МОШЕНИЦИ!---ИЗХОДА Е САМО В " СВОБОДА НА ЕНЕРГИЙНИЯ ПАЗАР "---ЗА ВСИЧКИ ВНОСИТЕЛИ , ДОСТАВЧИЦИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ЕНЕРГИЯ !!!ДРУГОТО Е ---МЪКА , СКЪПОТИЯ , ДЕФИЦИТ И НЕСКОНЧАЕМИ ВОЙНИ ЗА ГОСПОДСТВО НАД "МОНОПОЛА НА ДЪРЖАВНАТА --БУЛГАРГАЗ"!!!-ДОЛУ МОНОПОЛИТЕ!

8

Шерлок Холмс

преди 2 години

Ако Бай Рашко ще разпитва, забрави за прокуратура и съд.

7

Анонимен

преди 2 години

До БългаринСамо 1/3 от договорения азерския газ е на по-ниска цена от руския. Другите 2/3 са на цени по-високи от договорения руския. Затова внасяме само 1/3. Иначе гръцки фирми строят колектора с Гърция. Много неща ще излезат на яве и като тръгнем всички да плащаме сметката, ще сте по-окорени от Ваислев.

6

Анонимен

преди 2 години

Матреала не схвана ли, че това е поредния кьорфишек? Щом си ги избра, потвърждава заключенията на проф. Иво Христов. Нищо за подслушванията, нищо за ГЕРБ при купуването на гласове, но иначе за ДПС мълчат и тартора от Бяла Слатина на обяд с момичето "Просто Киро" и баща й преди изборите! Нищо за Магистрала Хемус! Вече процедурите"ин хаус"не са престъплението на века. Вече продажбата на излъшъка от Булгаргаз не е престъпление. А схемата с"3те секунди"се прилага отдавна на БФБ за предв.дог.сделки.

5

Анонимен

преди 2 години

направо у кауша!

4

Анонимен

преди 2 години

Щом сме договорили по ефтина газ, значи има вариант да се продаде и някой да прибере парите.На следваща сделка, доставчика яма да продаде ефтино. Разликата може сам да си я прибере.Това е схемата за компрометиране на Булгаргаз.

3

Анонимен

преди 2 години

..да се злепостави дружеството..' Как точно да се злепостави некадърно държавно дружество монополист и пред кого?

2

Анонимен

преди 2 години

LÉtat cest moi, а киро?! Ама внимавай, защото знаеш какво се случи на човека, който произнесъл фразата..

1

Анонимен

преди 2 години

Киро Грайндера на електрическия стол!