13

ЛОКДАУН

преди 2 години

ОТ МН *** ХОРА.ОБЯСНЕТЕ МИ КВО ПОМАГА ,ЧЕ ЗАВЕДЕНИЕТО ЩЕ РАБОТИ ТО 22:00??????/ТОВА НЕ ПОМАГА ,ЗАЩОТО ХОРАТА МОГАТ ДА СЕ ЗАРЗЯТ ДОРИ ЗА МИНУТА-САМО ДА СЕ АРЗМИНАТ И ЗАРАЗАТА Е НАЛИЧНА!ВЪОБЩЕ ЗАВЕДЕНИЯ НЕ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ,ТРЯБВА ВСИЧКО ДА СЕ ЗАТВОРИ!!!!!!!!ПРОУМЕЙТЕ ГО ВЕЧЕ,КВИ МЕРКИ МИСЛИТЕ КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА МИСЛИТЕ ВЪОБЩЕ!

12

Вьзмутен

преди 2 години

Заповед за преустаовяване на повишеито на цените ще има ли

11

Това

преди 2 години

КОТИЛО от престъпници, мафиоти няма ли най-после някой Тунгуски метеорит да тресне отгоре му, че да се изпари Кутията на Пандора. Горките, щели пак да им затварят "УВЕСЕЛЕНИЯТА"-ресторанти, маникюръджийници, фитнеси, кафенета,мероприятия, събрания, панаири, празници и още ред тарикатски измишльотини.

10

Дама Пика

преди 2 години

Прайм министершата е вери бизи ф момента. Подготвя нови сладкарски рецепти в стайл "Българска Трагедия" - сиропирана баница с люти чушки.

9

еми да

преди 2 години

На другарете от ПП им трябва спокойствие за да крадът на воля -дреме им за цената на тока че е висока ,за газта ;там далаверата огромна ,абе изчегъртване на българина като народ продължава от Проклетниците на Промяната ......................

8

а спрете се бре

преди 2 години

От днес отново глупости под шипковия храст.........и така вече ДВЕ години!

7

Канада НаПред

преди 2 години

моля българските журналисти да Потърсите Премиершата като Канадски Гражданин да Направи Коментар за Случващото се в Родината й?! това е Нарушаване на Човешките Права и НеЧовешка Диктатура!!

6

Анонимен

преди 2 години

Гражданска война и затвор за фашистите!

5

Анонимен

преди 2 години

мерки, мерки, ама КПП и декларацията ги няма.....

4

Анонимен

преди 2 години

Не ми се вярва сда са останали хора, които още не са карали ковида. На практища всички имаме имунитет. А хора умират, заради безобразното ни здравеопазване, което вече удари дъното и продължава усърдно да копае.

3

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА НА КИРО МОШЕНИКЪТ ОТ КАНАДА, НАСТОЯЩ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! СТИГА КОВИД ФАШИЗЪМ! ДОЛУ ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ!

2

АСАН

преди 2 години

Малиййййййййй

1

Анонимен

преди 2 години

Еййй, измислиха термин за дискриминационната хартийка-подход! Браво, поклон!