66

Анонимен

преди 2 години

"На въпрос за възможна среща между президентите Владимир Путин и Владимир Зеленски министърът отговори утвърдително. "Мисля, че да"____________________ Глупотевини. Путин отказа среща на наглосакса Борко, та ще вземе да си губи времето в разговори с пиндостански слуги, които нямат думата и нищо не решават. Днес Путин ще приеме в Москва Макрончо, който много искал да сключи с Русия мирно споразумение относно Украйна и който се има за фактор, но вчера получил инструкции от началника си байДжо.

65

Анонимен

преди 2 години

Долу агресорите САЩ!

64

Анонимен

преди 2 години

Тоя говори като руски генерал...

63

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Естествено, че заплаха няма. Има само изнудване на Ботоксното Джудже, защото ситуацията в Блатная хич не е розова. Доказано от практиката е, че от оружия борш не става, нито картошки. От там иде данданията.

62

Анонимен

преди 2 години

Абе министре ти днес бегето не го ли четеш. Колко пъти да ти го повтарят че война ще има. Накои вече я обявиха че е започнала ама поради неосведоменост на участниците в нея мероприятиято за сега се отменя. Четете си вестниците господин министре

61

Алекс

преди 2 години

Министърът на отбраната говори едно,украинският посланник в България съвсем друго.Украйна наистина е пропаднала държава.

60

Това...

преди 2 години

...лошо ченге Путин бе 😉 . Ако не беше той, военият бюджет на янките, а и смисълът на НАТО отдавна щеше да се отече в канала, а една тумба момченца, играещи си на война, ще трябва да се срещнат лице в лице с истинският живот, където трябва да си намериш с кървав труд място в обществото и да се намери полза от труда ти за обществото, за да оцелееш. Когато хората проумеят това, тогава Путин, янките, НАТО няма да са интересни на никого и ще се редят на опашки в бюрото по труда, никому непотребни.

59

Анонимен

преди 2 години

укрите ако нападат донецк от укрите нема да остане спомен също които ги подържа в украина това требва да се случи за да свърши тази 8 годишна воина

58

Анонимен

преди 2 години

Путин решил да прави най-кървавия "Майдан" в Киев. Зарът е хвърлен, а слогънът вече го повтаря при всяка поява в медиите: "Те отказаха да ми дадат гаранции за сигурност". Така той иска да оправдае избиването на украинската нация и възстановяването на сесесере'то !

57

Анонимен

преди 2 години

Путин е решен да нахлуе в Украйна. На него му изтича времето. Той няма какво да губи . Признат е за убиец на най-високо ниво. Въоръжил се е до зъби. Подсигурили си е с китаеца гърба. Ердоган е "пасе"натовец. Европа тъне в охолство и прави само символични жестове както преди Хитлер да се развихри. САЩ също не е този страж както преди 30 години. А марионетките като България вече са в партер !

56

Наблюдател

преди 2 години

Това с Чесната от преди 35г си е резил .може отново да се случити а ако някой си направи бомба и я закара на Червения площад?ама и да не забравяме 1 са Свет.Война как дойде комунизма в Русия .и сега може да стане ако им писне на Военните да лежат по окопите.и имайки беднотията на обикновения руснак и охолството на Олигарсите

55

Анонимен

преди 2 години

Укрите се молят с две ръце да ги нападнат,както са изгладняли поне ще има кой да ги храни отново завалиите!

54

Анонимен

преди 2 години

Украуна и Русия не виждат проблем но Америка от 8 к километра вижда.

53

Анонимен

преди 2 години

До 89ако Рашъните са искали да си вземат Украйна то най вероятно всичко щеше да приключи за около три дни,///Срещу малка Чечения 3 дни ли се биха?

52

Анонимен

преди 2 години

Абе важното е говедарите да промиват нечии мозъци,а това че ако Рашъните са искали да си вземат Украйна то най вероятно всичко щеше да приключи за около три дни,ама важното е промивка да има санкции да се налагат!

51

Анонимен

преди 2 години

До 87Приемаме съвет от всяки цивилизовани и напредничави нации, които доказано са си подредили държавите по-добре от нас. На Русия проблемът й е, че тя винаги се мисли за единствено права, а в действителност истината винаги и убягва.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76. Колко сме самостоятелни не знам. Вчера по националната телевизия казаха, че посолството на САЩ у нас ще ни помага при провеждането на важни реформи, а правителството ни трябва да съгласува всяка своя стъпка с ЕК.

49

Анонимен

преди 2 години

До 79Такива самолетчета като на Руст, всекидневно нарушават границата на САЩ доставяйки нелегално наркотици на деградира ли те американци, които от година на година се увеличават.

48

Анонимен

преди 2 години

До Найко 79. Забелязаха го Руст на радарите. Защо не го свалиха е друг въпрос. Но едва ли някой се надява на това. А в центъра на Ню Йорк на 11 септември не кацна ли някой?

47

SS

преди 2 години

Войната е бизнес ! Мислете как да спечелите !