23

Българин

преди 2 години

За представител на държава, в която няма нито една шанца за скачане, си е невероятен успех! Поздравления!

22

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 26/ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ИМАШ КАПАЦИТЕТ!

21

АнонимеН

преди 2 години

ПРИ ТИЯ СКОКОВЕ МОЖЕ НЕ САМО ДА СЕ РАЗЧЕКНЕШ, НО И ДА СИ СЧУПИШ КРАК!!! ПЪЛЕН ИДЕ ОТ Е ТОЯ ДЕТО Я Е ВКЛЮЧИЛ ТОЧНО ТАЗИ НАДПРЕВАРА!

20

Млад и женствен

преди 2 години

Хммм, къде му е издутината?

19

хито

преди 2 години

Ако беше като Карлсон щеше да долети до медалите

18

Т

преди 2 години

Нашият като стигнал до края на пистата, разперил ръце и вика на треньора - Е, кво да направя, задкрилките не сработиха, иначе кацах долу в чайната на хотела.

17

Сигурен съм

преди 2 години

че ако имаме пилот от Ф1, никой няма да каже, че имаме такъв. Всички ще го плюят, че бил последен. Същото е с Григор, същото и с хората от зимните спортове.

16

67809те

преди 2 години

Браво на момчето,но защо на каската му нямаше по-голямо българското знаме,като на другите? Спирахме телевизора на пауза,за да видим изобщо знамето има ли го..Беше толкова марко и обърнато..Срамота!

15

Абе

преди 2 години

Защо плюете човека? Сам си се справя. Защо не плюете футболистите например. Бази, пари, милони за тях. За човека 22 място е супер. Вие явно от нищо не разбирате, щом мислите, че българин може да измести силите в зимните спортове. Ами дайте да заличим държавата от всякакви неща. На олимпийски игри да не ходим. На комплексиран народ най-отива да се занимава с по-малък. Например Македония. То за това и отношенията между САЩ и Русия са толкоз коментирани. Слугите коментират господарите просто.

14

k

преди 2 години

Голям Турист

13

Mersi

преди 2 години

Сформирам отбор по кърлинг.Носете си каманите, метлите и стирките сами.Другата олимпията да посмеят да не ни допуснат.

12

Т

преди 2 години

За толкова години състезания, не е ли разбрал, че няма как да уцели силен вятър в момента на скока. Аз, ако съм ще се откажа, ама ако няма друго какво да правя и ми плащат за екскурзиите, що пък да не се поизложа.

11

Анонимен

преди 2 години

То в държава само с борци, как да се уважават другите спортове. Това да не е тепиха в прахоляка на село....При ски скоковете се иска повече смелост

10

Анонимен

преди 2 години

Стига лаяхте като бесни срещу човека. Този Зографски, Павел с шейната са пионери в спортовете си. Те нямат къде да се готвят тук. Някой от коментиращите иска ли да се качи на шанца и да скочи. Ще скочи, ама ще моли мама да си го прибере. Човекът с шейната също развива високи скорости. Това са хора като пилотите от Ф1, но в тяхната сфера. А коментиращите кой и какъв бил да намалят ракията, че утре е понеделник и ще е хубаво да отидат читави на работа

9

Батко Здравко

преди 2 години

Хора които през мизерния си живот на са направили нито една лицева опора по добре да не коментират.Стойте се в мета пространство и не се изказвайте неподготвени.

8

Анонимен

преди 2 години

Ако този спортист е с метода на финансиране както е прието в ЕС . Всеки спортист си се самофинансира и съответно сам си получава дохода от състезанията. Ще има повече приход.

7

Нане

преди 2 години

турист в затворен комплекс-балон, айе да се прибира да го не турнат в някой ковиваксърски лагер...))) дръпнатите продължават с цирка ковид, лятото токио, ся пекин...)))

6

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата комедия е един дебеланко с шейничка. Хахаха, това показва нивото на спорта ни.

5

Това

преди 2 години

Владии и бандата около него явно са докопали некой кокал в БОК и/или министерството на туризма и яко лапат вече толкова години. Резултати естествено никакви, но обещания за такива и туризъм колкото щеш. И какъв драматизъм звучи в гласовете на мухльовците от БНТ когато плешчо се засилва по трамплина, все едно излита в космоса.

4

Анонимен

преди 2 години

Браво все е нещо за толкова години труд Успех му пожелавам