46

Бензинджия

преди 2 години

Лъки моли продават същия (разредител, разтворител) 250 мл за очистване на карбуратор и инжекциони за 15 кинта. Така че тия са се прекарали.🤣

45

Терминът "Славя

преди 2 години

Е фалшив. Създаден е през 16-ти век, подобно на други термини като "Византия", "Татари" и други. "Славяни" няма и никога не е имало! Терминът е приет(а те са го отричамли) от руснаците - на него се основава на външната им политика! КОМИНТЕРНЪТ слага капак на всичко - народите се обезличават! "Славяни", означчава -"РОБИ", а и такова словосъчетание влатинския и в гръцкия няма! "Сърби", идва от латинския "servi" и означава - "слуги"/ "роби" или дирекното "слугинаж". Сърбите са били подчинени на Рим

44

химик

преди 2 години

толудл от лукойл /разредител/ СВОБОДНО ПРОТАВАЕМ ПРОДУКТ!!!!!!!!!!!!!ПОВИШАВАЩ ОКТАНОВОТО ЧИСЛО НА НИКОКАЛЕСТВЕНИ БЕНЗИНИ !!!!!!!ДАЛАВЕРА Е САМО АКО КОПУВАШ //ексракционен бензин/!!!!!!!!!!!!

43

Другия с коня

преди 2 години

Ами що не мислите с главите си...Хваната е само една цистерна от 30 тона...Което е било само част от всичкото там...И колко е Всичкото??? 100 - 500 1000 тона???И това в Гараж ли се забърква с вода от чешмата???Колко Завода в България могат да произвеждат Индустриално Разредител??То много сложно за Червен *** като Рашков да Мисли...А " чадърите " да не би да са Десет??

42

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тази статия е писана от някой,който мрази България и Българите. Предполагам,че писалият този обвинителен към Бедният ни народ акт е евреин и само евреин. Няма и не може да се каже "наш разтвор" . България не е измислила химията ,че да се ползува с патент на субстанции от небългарски произход. Няма наш и ваш в едно престъпление. Както български,така и гръцки граждани са в състояние да използуват тази престъпна течност. Псевдожурналисти от еврейски произход,ще пострадате значително,защото сте наци

41

ПорЦелан

преди 2 години

Някой се чудеше какъв е този разредител дето е по-евтин от горивото? Всеки продукт за който не се плаща акциз.

40

Mersi

преди 2 години

То хубаво проверки, ама работно време има ДИТН. До като се организират, па да предопредят, да се продаде каквото има да се махне, че послед чак и след това.Резултат - Всичко е в норма и по закон. Няма нарушения. И протокол ще има публичен.В най-лошия случай - ще е виновен Боко!

39

Mersi

преди 2 години

Шегуваш ли се 39 ?Анонимни разбира се. Фантоми разни, клошари.

38

Анонимен

преди 2 години

Я да видим сега Рашкоф. Имаме камион,имаме имена на шофьора,имаме фирма която е изнесла това гориво. Лесно може да се провери кои имена стоят зад нея и с кои бензиностанции е работела. Дали ще излезнат тези неща.

37

SHEFA

преди 2 години

Да проверат и бензиностанциите в България.

36

man

преди 2 години

Аз оък заредих електричката от Еко, и сега прекъсва нещо, обхвата падна. Заредих след това вкъщи и пак беше топ. Ясно тока им е с хармоници далбавени някакви, менте работа.

35

Анонимен

преди 2 години

Защо изтрихте коментара ми за Попов и пастите? - на кой е неудобен тук? - на оплаквачите ли?

34

Анонимен

преди 2 години

До 28 увеличава се октановото число с адитивите, защото след фракционирането на леката фракция (разбирай бензин) тя лесно се запалва, затова са адитивите, да не се запалва при по високи компресии! Някои имат познания по моторите от преди 45г.!

33

Анонимен

преди 2 години

И аз съм чува за един разреди тел, дето в кофа с вода го добавяш и хоп, получаваш гориво.Под форма на хапче и пали водата. Даже по телевизията го даваха, вервайте. А иначе коя е тази химия, дето е по еветина от петролни продукти?По ниско качествено гориво, е единственото по евтино, от качественото гориво, което може да се смеси и все пак да гори.

32

Анонимен

преди 2 години

НАВНЕСОХТЕ ТРОШЛЯЦИТЕ ПЪК БЕНЗИНА ВИ ВИНОВЕН.

31

Анонимен

преди 2 години

До 21. Защо пишеш неща, които за коментиращите тука са неразбираеми? Адитиви, мадитиви, тези коментиращи тука не могат да си напишат собственото си име без правописни грешки, ти пишеш за адитиви! Да не си господ случайно? Ако не можеш да го обясниш просто за Ганйо, не пиши! Не може сложни неща да ги обясняваш сложно, просто като простотията, която се шири вече! Който е усетил метафорката да гласува без тест на IQ!

30

Mersi

преди 2 години

Най-готино се почувствах, когато заредих в една Супер топ бензиностанция 10л и минах 63 км.От друга, със супер проверки 60л - 600км, друга по-малко известна 90л - 1100км.И най-много се дразня, когато някой ме попита - колко ти гори колата, защото не знам кой как е разреждал!?

29

Мая

преди 2 години

А др. Рашкоф спи! Той се задява само с тези за който са му казали! Спи, спи спокойно,Черепов бди над теб!

28

Кико

преди 2 години

Споко, Рашкоф ще оправи работата! Но тук има руски интереси и май ще подмине този проблем!

27

Анонимен

преди 2 години

Не се казва разтворител а Разредител. С този разредител се добавя количество към горивото но му намаляват октановото число и така правят свръх печалби. Защото автомобилите ако с нормален беннзин изминават 100 км с 7 литра с този разредител изминават 100 км с над 10 на сто гориво в повече. Така се печели а не със силно октаново число.