231

Анонимен

преди 2 години

До БунгурЩо да не върви, по-срамно е това, че после станахме комунисти..

230

Анонимен

преди 2 години

До Лойко И аз така викам. Някой менте патриоти в България са против маке езика все едно БАН нали го счита за бг диалект. Щом като е така няма от какво да се притесняваме като македонците и в Пирин и в Скопие са българи. Щом не искат да признаят че е бг н ние не искаме и така си продължава и са си отделна държава и ние също. Всеки си учи история и език и така остава. Но идва проблема че един ден САЩ и ЕС притискат бг да каже че е маке.

229

Лойко

преди 2 години

Ами ,те и руснаците отначало само администрираха Крим,ама после решиха и да си го вземат за тях.Бае потривахме ръце,че ще гушнем Македониа,ама пусто пак бяхме от губещата страна, че и сума ти репарации трябваше да дадем на Гърция и Сърбия,даже и кеш пари.Добре,че Тито ни ги опрости.

228

Бунгур

преди 2 години

Абе,направо сме си били фашисти,ама как да си го признаем.Не върви.

227

НеРазбрал

преди 2 години

Това, че сме били в търговски добри отношения с Германия , не означава, че сме имали фашизъм! Това го измислиха комунистите, за да си оправдаят терора след 9/9/44 год. Същите тези, на които децата и внуците им управляват сега БГ ! Затова и сега сме на опашката по стандарт на живот в Европа. Уж 1300 год държава, но това е един мит, ние в повече от тези години сме били под някакво робство. Изкривена история имаме.

226

5779

преди 2 години

Просто никакви отстъпки зо тия промити мозъци от измислената Македония! Стига с лъжите им и фалши икациите им.България иска историческата истина,България не лъже и не краде! България не е била окупатор,България не е била фашистка,България е единствената рискувала ВСИЧКО,за да си спаси българските евреи от холокост.България и българите са изключително добри и милосърдни ,умирали сме за идеали и н името на спранедливостта и никога България не е нападала други,за да им взима земя и да им убива хора

225

Киро Кюмюря

преди 2 години

Само един прочит на диагонал на Закона за защита на нацията дава отговор дали България е била фашистка или да...

224

Анонимен

преди 2 години

До 274Македонците са българи, наши братя. Защо е тази истерична омраза към тях? Защото РБ е васална полуколония на ЕС, разбирай Германия###До колкото знам Германия е против българското вето.Що така, нали сме колония, пък не изпълняваме?!

223

:)

преди 2 години

Факт е е окупацията е фашистка, всеки сам да си прави сметка какви са българите!

222

Шизофрения

преди 2 години

Цар Борис номер 3 заедно с цвета на нацията,е спасил евреите, познайте от кого? От себе си и гласуваните от цвета на нацията ЗЗН и ЗЗД.

221

Мислете!

преди 2 години

Македонците са българи, наши братя. Защо е тази истерична омраза към тях? Защото РБ е васална полуколония на ЕС, разбирай Германия. Които са в основата на войните между братските славянски народи на Балканите. В интерес на турската върхушка.

220

История

преди 2 години

Цар Борис номер 3 е давал 50 000 лв за отрязана глава на партизанин. На жени също - полицаите са играели с главата на Вела Пеева, двадесет годишна студентка. Това и хитлеристите не са го правили. Не фашизъм, а садизъм.

219

Анонимен

преди 2 години

До 265Към 1944 година са над 110 хиляди партизаните в Македония))))Дори по македонски източници не са толкова.Към края на 1944г. са 66хил., а 110 хил. са през пролетта на 1945г.,което не ясно срещу кого са се били.По онова време македонците са искали да тръгнат към Солун но са спрени от Тито.

218

Правилно

преди 2 години

Преди 9 септември 1944 не е имало фашизъм, а монархофашизъм.

217

Анонимен

преди 2 години

Интересно, а Драги Георгиев как ще коментира, фактът, че,, македонци "бягат от Италианската окупационна зона в с/з Македония в Българската,, окупационна зона".Да оставят родните си места и да дойдат при българските фашистки окупатори, това какво значи?!

216

Анонимен

преди 2 години

На една поланка прабългарин наклецал славянка. И се родили племена лъжливи и крадливи

215

И като

преди 2 години

" Бг НЕ е фашистка държава" - Защо това пише в учебниците им???

214

До 265

преди 2 години

А към 1944 - в БГ са над 200 000. После още се увеличават. Същото и в МК.

213

Разберете го

преди 2 години

БГ не се бори Против МК, а ЗА ОПАЗВАНЕ НА СОБСТВЕНАТА СИ ИСТОРИЯ. ЗАЩОТО ДЪРЖАВА БЕЗ ИСТОРИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ. ИЗМИСЛИЦИТЕ ЗА САМУИЛ - МАКЕДОНСКИ ЦАР, ВСЪЩНОСТ ЩЕ РАЗБИЯТ ОСНОВИТЕ НА БГ ДЪРЖАВА. А дали това не е и Целта???

212

Анонимен

преди 2 години

До 259Македония партизаните са били над 110 000.Там са се борили срещу ////Партизаните са били 15 пъти по-малко и главно са се борили срещу сръбските четници на Дража Михайлович.