26

Анонимен

преди 2 години

И като хората нямат двойно гражданство, кой ще гласува за вас? Ягодоберачите ще си останат в Европа. Ха,ха,ха.

25

Анонимен

преди 2 години

Нали имахте пълно мнозинство какво стана с левчето на глас, евтин пр, лъжи?

24

Анонимен

преди 2 години

Вие луди ли сте? Знаете ли колко българи живеят в чужбина? Искате да им отрежете пътя към България. Нали се биехте в гърдите, че ще ги връщатеfБързо на диванчето при чалгата.

23

Анонимен

преди 2 години

Митева, как ще искате да отпадне двойното гражданство, бе ? Как ще очаквате тогава да се върнат българите от чужбина ? Като им затворите вратата на България няма да се върнат нито родителите, нито техните деца. А уж ревете, че много българи напуснали страната.

22

Анонимен

преди 2 години

Сегашната Българска конституция е най-добре написаната конституция на планетата, която не защитава групови интереси, а само личностни права, която поставя на първо място общочовешки ценности, а не някакви интереси на политически формации! Изрично е упоменато, че защитаваме индивидуалните ценности на всички граждани на РБ! "обявяваме верността си към общочовешките ценности: свобода, мир, хуманизъм, равенство, справедливост и търпимост;" НЕ СМЕЙТЕ ДА Я ПИПАТЕ, А ПОЧНЕТЕ ДА Я СПАЗВАТЕ!

21

Някой

преди 2 години

СлаФчу си е купен! Винаги е бил слуга и е пеел под чужд сценарий! Това ли е най-важният дневен ред на държавата/да се пре*бе ГЕРБ/, или е единственият дневен ред на Черепа,Прокопито, Сашо Дончев,Белградския Крадец и вся остальная свол*лочь? Иска с поръчки и сервилност, да се задържи колкото се повече на държавната ясла! Какъв е проблемът с наемите, като те ще за почнат да ги плащат от държавната субсидия! Иначе ще станат зависими от мафията, в каквато зависимост всъщност е Чалгарят!

20

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ВЪПРОСЪТ ЗА ВЪДВОРЯВАНЕ НА СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ В ПСИХИАТРИЧНА КЛИНИКА КОГА ЩЕ БЪДЕ ПОСТАВЕН?

19

Анонимен

преди 2 години

ИМА ТАКЪВ НУЖНИК И СЛАВИ МУ Е ДУПКАТА

18

Анонимен

преди 2 години

Ама кога ще стане партийната субсидия 1 лев за глас? Или така сега си е добре, щом и вие вземате, значи няма проблем?

17

Анонимен

преди 2 години

Те неми и плащат? Аз си мислех, че у нас са о са свикнали да прибират?

16

Ало, Ало?!

преди 2 години

Нима някой е виждал по-безмислена партия от тази на Славуца? Години наред слушахме как нямал да се коалирал със статуквото, а единственото му партийно постижение е да върне БСП на власт.И тук са изненадани главно овцете, които 20 години блееха докато му гледат предаванията. Здраво стъпилите на земята бяха наясно, че човек издигнат от мутрите ще бъде просто използван като тяхна опора. Цялата му кариера се дължи на мутрите от първото мазе, което му предоставят. Кой вярва на такива?

15

Радослав

преди 2 години

Да се спрат всички плащания, помощи и тн. към всички партии! Да се издържат само от членски внос! Тъкмо ще се види коя партия колко верни поддръжници има реално! Като бонус няма да имат пари за реклами и ще спрат да загрозяват ефира, градовете и фейса с грозните си мутри! Само месечен членски внос! Никакви субсидии, дарения и тн!

14

Анонимен

преди 2 години

33 хиляди жертви на чалгарския геноцид 'Чалгакоста" над българския народ. Доктор Менгелъров, професор Чорбаланов, доктор Плъх Русенски с ДНК имунитета срещу ковид, и други открития на Чалгарите, докараха бедствие.

13

Анонимен

преди 2 години

Тези по скоро трябва да кажат какво става с плана за възстановяване близо година го дандуркат, а са над 30милиарда лева. Тръгнала да ни занимава в този ценови хаос с наемите на партиите. Защо ми се струва, че такива теми са просто прах в очите и опит за отклоняване на общественото внимание от безконтролната скъпития и очевидната вече личаща се безпомощност на властта да се справи с проблемите

12

Измамен

преди 2 години

Аз пък поставям въпроса за национален референдум "Нужни ли ни са партии като ИТН,безсмислени проекти, които не реализираха нищо от програмата си,а единственото реално е,че въведох термина"изчегъртване" и върнаха КОМУНИСТИТЕ(леви,десни и олигархия) във властта?"

11

Анонимен

преди 2 години

Има Такъв Компот нямат наеми понеже партията им се намира на дивана на Славчо. Не им пука за партийни офиси. Партията им е фантом. Не им пука и, че ще стане пет лева лука. Офшорки са скатали навсякъде.

10

Учуден

преди 2 години

Или тия са с диагноза шизофрения, или в най-скоро време ние ще отключим шизофрения... Неправилното и безумното се счита за правилно и разумно... Докога ???

9

Анонимен

преди 2 години

Когато имаха възможност да променят закона за субсидията дремаха в НС. Сега се включват колкото да разлаят кучетата. Всичко е лъжа и долни инсинуации. Дългия е с мутрите от 90-те години. Когато застреляха Васил Илиев по пътя за ресторант Мираж, Илиев отивал на среща с Трифонов. Последният човек говорил с Васил Илиев е шефа на Стратегическия съвет на Радев - Александър Маринов, известен като агента на ДС "Майстора". Всичките са един дол дренки.

8

Анонимен

преди 2 години

Тошко ръси мозък. Що не питат от къде е купил Кирчо Джон Три волта формулата за пробиотика?

7

Анонимен

преди 2 години

Тошко Шимпанзето на Слави пак сипе глуппости.