131

Анонимен

преди 2 години

Мечо,мечооо,ще дойдат при тези които са приели хамериканското робство,ама що така,нали ,,великото,, НАТО+фащ ще победят...начи ще бегат руснаци...

130

Мечо

преди 2 години

Ще избяга голяма част от тези, които не приемат руското робство, но няма страшно, влюбените в Путин наши русофили ще запълнят опразнените територии, като хукнат да заселват новите руски земи. Все пак в любовта най-ценното е контакта, като си прегърнат братушките ще се "възродят".

129

Дрът Пърч

преди 2 години

Кофти ще е, да. Но са бели бежанци с много близка култура. Така че имат добре дошли от мен.

128

Анонимен

преди 2 години

Русия, руснаците нямат културата, духовността да се чувстват европейци за по-голяма част от населението. Те са нещо като нашите русофили. И липсата на връзки с Европа няма да им се отрази съществено. Те са вече колония на Китай.

127

ИЗОБЩО...

преди 2 години

Проблемите на Русия, не се решават с една война в Украйна.... А и на ЛУКАШЕНКО сьщо.... ХАХАХААА......ТАМ, КОТЕЛА ВЪТРЕ В БЕЛОРУС, ОТДАВНА ВРИ.....

126

И още...

преди 2 години

Дали докато Русия се плацика с Украйна и ЕС.... КИТАЙ НЯМА ДА СИ ПРИБЕРЕ СВОЕТО ОТ МОНГОЛИЯ И СИБИР, като необходимо "жизнено пространство"......??!!!

125

Само питаме:

преди 2 години

А дали руския народ, ще одобри безсмислените жертви дадени за една страна която мрази руснацитесъщо както цяла цивилизована Европа..???

124

Глупости

преди 2 години

От война в Украйна, Русия може само да загуби. ВРЪЗКИТЕ И ТЪРГОВИЯТА СЪС ЗАПАДА, И ЦИВИЛИЗОВАНИ СВЯТ ЩЕ УМРАТ, ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 10-20. ГОДИНИ.... ЗА ***!

123

Анонимен

преди 2 години

Васалът Путин ще влезе в Украйна , ако му разреши господарят Си .

122

Анонимен

преди 2 години

Че то такава оценка по- скоро може да окуражи Путин.За едни 10 000 хиляди свои жертви да присъедини Украйна обратно сигурно ще му се стори добра опция.Ако после приобщи с референдум и Беларус и е готов Цар Обединител.

121

България има

преди 2 години

нужда от свеж човешки ресурс, след като Боко Тиквата българУубиийетц доведе до това да станем под 6.5 млн. Така че , половин - един милион украинци са добре дошли.

120

Джон Ленин

преди 2 години

До ФАКТ Досега само СССР - то се държи агресивно и създават само оръжия за МП ...

119

само питам

преди 2 години

Колко жени, деца и старци ще загинат и колко бежанци ще има ако фашистите нападнат суверенните държави ЛНР и ДНР?

118

Показателна снимка

преди 2 години

На мнима война - с дървени автоматчета, бодри бабички!

117

Doko doko

преди 2 години

Ами да идват в Бг. По-добре те отколкото менте "шведи"

116

Анонимен

преди 2 години

Черна Западна Европа: Не искаме бели бежанци. Ще променят етнокултурния състав на Европа и ще избухнат протести.

115

Истината

преди 2 години

Забележете как руските *** координирано цъкат минуси и плюсове. Хибридната война е в разгара си. Разровете се за Евгении Пригожин и неговата ферма за *** в Санкт Петербург - "Олгино". Там се наливат милиарди за проруска и антизападна пропаганда. България е ключова територия за руските интереси и затова тук ударите са най-жестоки. Те насъскват Македонците и Сърбите срещу нас.

114

ФАКТ

преди 2 години

ВИНАГИ когато в някой военен конфликт е намесено НАТО има милиони бежанци. Пример : Афганистан... Сирия ... Ирак... Либия ...

113

Анонимен

преди 2 години

Украинците са българи. Ще се радвам да приютим украински бежанци, ако им се наложи да бягат от руската агресия.

112

Анонимен

преди 2 години

Винаги такива злонамерени,злосторни действия,акции се правят за да се прекрият следи от кражби в големи мащабни размери от отделни структури-секти на идейно естество внедрени в устройството на общество участващи в управлението му за да не може да им се установи контрол от обществото на ниво държавен и обществен контрол за чиито управленски функции са избрани и добили позиции назначени по предназначение как части от функции с функционално устройствено организационно държавно-обществено значение.