18

Алекс

преди 2 години

До Тираджията Търси си друга работа.Не ставаш за тираджия.

17

Алекс

преди 2 години

Това беше ясно от самото начало.Само продажни "експерти" като Диана Русинова твърдяха обратното.Когато Сорос плаща,забравям че съм българка.

16

Щирлиц

преди 2 години

Мда,тираджийте са безгрешни,особено ако редовно поглеждат в огледалата,преди да ти препречат пътя в лентата за изпреварване.Та такова животно да казва "смело",че грешка в иначе правилната маркировка е причина за трагедията,е малко безочливо.

15

Краси

преди 2 години

Голяяямо откритие!Само *** не се сещат,че шофьорът или е заспал,или си е откланил вниманието !

14

РиСт0

преди 2 години

До специалистите....Средната маркировка разделяща двете ленти е най-нова и се виждаше перфектно и като времето е дъждовно или мъгливо гледаш нея!!!!!!! За да се отклони така в дясно явно е станало нещо извънредно....

13

Анонимен

преди 2 години

Винаги вината е на този, който не може да се защите в Бг.А това, че Германия регистрират повече произшествия от Бг, заради грешки на инфраструктурата... означава, че в Бг, пътищата са по-добри от тези в Германия?

12

Анонимен

преди 2 години

"Това доказало експертизата"... Почнахме да доказваме експертизи. Какво очаквате да е разбрала Петя?

11

Някой си

преди 2 години

То ако така лесно се палеше тая нафта.....

10

рашкОФ

преди 2 години

а стига бе ! ама не е ли виновен Борисов ?

9

Анонимен

преди 2 години

Да променят стандарта. Ако ще има мантинела на отбивка за отдих, да не е веднага след завой, а примерно след 150 метра от мачалото на правия участък, и задължително да има тревна площ с определени размери пред о зад мантинелата, знак за мяст за отдих, такъв на примерно по реди 150 метра и още два преди 500 м и преди 1000 метра. Не е сложно. Ще има ли предписания след инцидента от направения извънреден одит.

8

Щирлиц

преди 2 години

Когато изгоряха войниците на околовръстното,нарекоха дупките от куршуми по шофьорската врата "дупки от болтовете на каросерията".Та от родните"разследващи" друго не може да се очаква,ясно беше че виновен ще бъде шофьорът.А че горивото не може да се запали с такава скорост,и да обхване автобуса за броени минути, това са подробности,за плебеите толкова информация.

7

?!?

преди 2 години

За още една от лъжите на Радев. За катастрофата в Кресненското дефиле каза, че пак няма да има виновни. Там обаче виновни има и осъдени има. А при неговото управление сега дечицата си отидоха виновни няма.

6

Металург

преди 2 години

Искам да видя тия "експерти" как ще обяснят научно запалването на дизелово гориво с искри! Особено пък такива, породени от триeне на метал в метал, които имат сравнително ниска температура и живот.

5

до ( '_' )

преди 2 години

"Това не е първия курс на шофьора оттам."______________Така е. Както знаем шофьорите на ТИР-ове и пътнически автобуси са безгрешни. Те никога не заспиват зад волана поради умора и никога не катастрофират. Ако катастрофират, значи е заради маркировката, нали така?

4

Майна

преди 2 години

Значи никой не е виновен, че на скоростен път са сложили посредата на пътя МАНТИНЕЛА, която по абсолютно никакъв адекватен начин не е обезопасена от удар.

3

( '_' )

преди 2 години

И на малките деца стана ясно, че за катастрофата е виновна негодно проектираната магистрала, липсата на знаци и неадекватна маркировка. Държавата няма доблест да поеме вина.

2

Какво да е

преди 2 години

Хиляди коли са минали оттам без произшествие.

1

Анонимен

преди 2 години

Путин и Лукашенко са виновни..