40

Анонимен

преди 2 години

Без паника, нужно е търпение. Потърпете още малко. След това пак ще потърпите... Накрая ще ви честитят еврото!

39

Анонимен

преди 2 години

Не стига, че няма персонал ами сега и болници да фалират. Новите нали дойдоха със заявката, че знаят и могат ? Нищо не правят. Само задълбочават проблемите. Като не знаят да питат ГЕРБ и ДПС. Там има хора на експертно ниво. Затриха държавата!

38

Лекар

преди 2 години

До Лекар, и де го тоя персонал??? А аз ако работех в държавна болница и да вадя пари да плащам заради ***... Няма как да стане

37

Българин

преди 2 години

Да фалират.Като ни рязаха заплатите да платят разходите ,на кой му пукаше.

36

До Лекар

преди 2 години

Персонал има и никога няма да се махнат. Да не са луди! С тоя ковидцирк бая се освиниха. Обаче са нагли, пак друг да им плати тока. Да си бръкнат по джобовете да си го платят сами.

35

Лекар

преди 2 години

Абе да затварят! И без това за 50% няма персонал, а и така ще има повече пациенти за частно

34

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Национализация на Здравеопазването веднага! Хайде да видим дали дори мушмуроците в любимият ми ЦСКА СОФИЯ са в състояние да проявят Човещина и платят разходите на поне десет Български селища? Защото едно е ЦСКА,които също трябва да бъдат НАЦИОНАЛИЗИРАНИ КАТО ВОИНСКИ КЛУБ и съвсем друго сергията за търговия на живо трупове,използуваща името на легендарният ни клуб. Моля,нека и други богаташи от други Български клубове посрещнат разходите на мизерствуващите ни Народец!

33

Анонимен

преди 2 години

Директорите на болниците да си намалят заплатите и комисионни те и ще останат пари за ток.

32

друг път

преди 2 години

ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ПОЧНАТ ДА ФАЛИРАТ, ОСОБЕНО ЧАСТНИТЕ, КОИТО ПРИБИРАТ ПЕЧАЛБИ ЗА МИЛИОНИ, А РАЗХОДИТЕ ИМ ПЛАЩАМЕ НИЕ - ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ! КЪДЕ ИМА ДРУГА ДЪРЖАВА С ЧАСТНИЦИ НА ХРАНИЛКА НА ДЪРЖАВАТА - КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ, ТОК, ДОПЛАЩАНЕ.....А ТЕ МИЛИОНЕРИ! АЙДЕ ДА ФАЛИРАТ ВЕЧЕ , И БЕЗ ТОВА НЯМА КАК ДА СА 360!

31

Анонимен

преди 2 години

В ЕС 90% са частници. И не реват за пари от държавата. Така е било и в Царство България.При Цоца им отнеха кабинетите, инструментите по лагери ги пратиха. Сега трябва внимание и уважение към тази професия. По индивидуални стимули не колективно като в СССР.

30

Анонимен

преди 2 години

Фалит на болниците - очаквания резултат от реформата на СДС и управлението на ГЕРБ.

29

Анонимен

преди 2 години

Лекар - зъболекар, може и в собствено помещение да работи. Достатъчно е Местната Власт да се размърда и да създаде условия - не бюрокрация.

28

До 29

преди 2 години

Платете си тока сами. Аз достатъчно съм ви налял в касата, която източвате. Имате пари.

27

Анонимен

преди 2 години

25 получава се, ама при кой отиват, не е при обслужващия персонал, лекарствата също за лечението са скъпи, кислорода, да не мислиш, че случайно е скъпа клиничната пътека.....

26

О времена, о нрави!

преди 2 години

При простия, крадлив, лош Бойко Борисов нямаше 400 % инфлация и улици в непрогледен мрак...нали?

25

Всичко точно!

преди 2 години

Промяната продължава!

24

Пеканов

преди 2 години

спасяваме планетата другари болшвички, болшевинковци, болшои и най обикновени товариши. да живее ЕСССР да живее че гевара. скоро ще имате отрицателен це о две. обещавам ви. пусти глад и едви въжки, болници искали. ми станете министри бе и ходете у правителствена. икуъл опърчунити.

23

Анонимен

преди 2 години

Къде са ви парите? Кой си ги присвои? Нали получавате бонуси и пътеки с хиляди? Нали точите касата системно и по много? Нали ви платиха да поддържате ковид лъжата?Циркаджии.

22

Анонимен

преди 2 години

Последно стояхме на студено и свещи преди има няма 30 години, щом елементарното топло се превърна в лукс и не е по силите на всички пенсионери, всички общини, болници, училища, читалища, църкви то държавата наистина достигна дъното.

21

Анонимен

преди 2 години

Те и без друго не лекуват. Само търсят положителни тестове. Това могат да го правят и на студено, или онлайн.