107

Аз промяната

преди 2 години

Кокори в себе си инвестираш в Киро и вашите назначени хора А България е затънала Кокори незнам КОЙ ти вярва в потрес съм като гледам какво става с България ТОЗИ жаден за власт *** как съсипва България Назначени с венецуелските машини с фигуранта и с 12 клозета НЕ мога да повярвам че това се случва в 2021 22 год в Европейска България

106

В.

преди 2 години

Двете с Кристалина Георгиева са от един дол дренки. Да вземат да се оженят.

105

Ловец

преди 2 години

Виждате ли как му расте носа?

104

Анонимен

преди 2 години

До Зайо Байо - Пълни глупости, според този образ плащането на пенсии били инвестиции!? - ... - Сигурно е прав за инвестициите! Пенсията ми за февруари дойде с отрицателно увеличение! Явно Асан инвестира! А майките и другите протестиращи, дет' става дума по-долу, ги няма, защото си броят парите с увеличенията , дадени им от Промяната!

103

Жоро

преди 2 години

До Това са фактите Аз искам да питам и къде са тия, дето протестираха срещу Гешев? От два месеца ги няма никакви, а не съм чул Гешев да е подал оставка. Студено ли им стана, или стихна народното недоволство? Или има някаква друга причина, за която не мога да се сетя ;)

102

Зайо Байо

преди 2 години

Пълни глупости, според този образ плащането на пенсии били инвестиции!?

101

Това са фактите

преди 2 години

И майките на децата с увреждания ,организирани от Мая висяха там в едни колиби, заедно с горките деца и непрекъснато бръмчаха че "Системата ги убивала". А всъщност Бойко три пъти им увеличаваше парите (1200лв. изхарчвани от "отговорните"майки) и те пак бяха недоволни, дори искаха да се палят ! Интересно къде са сега тези майки ? Защо мълчат ? За година от както ГЕРБ не е на власт инфлацията им стопи наполовина социалните заедно с повишенията. Въпрос към майките: Сега не ви ли убива системата. А?

100

Анонимен

преди 2 години

Инвестициите в човешки капитал ги подкрепям, в България има още много да се работи в тази посока. Но инвестиции в капитал, не! Има балон и ще има зрелищно приземяване.

99

До 120ти

преди 2 години

Прав си. Какво става със умните красиви и будни граждани ? Миналата година цяло лято спаха в кашони на Орлов мост, скачаха, о.икаха входовете на околните сгради, о.овръщаха и о.раха Борисовата градина. 50тина безработни *** блокираха транспорта на два милиона души в София неможещи да отидат и да се приберат от работа, дори трошиха колите на майки с деца ! И с цялата си наглост твърдяха че ГЕРБ подтискал демокрацията и свободата на словото в България ?! Сега по добре ли живеят от тогава. А ?

98

Жоро

преди 2 години

Мани тия глупости, Асене, вече никой не ти вярва. Кажи по-добре кога с Румката Спецов ще признаете открито любовта си?

97

и те така

преди 2 години

асенчо ти инвестираш в банковата ти сметка . в едно интервю един чужденец каза че си мошеник и му вярвам !

96

Gogo

преди 2 години

Като финансист съм много доволен и спокоен, че нещата са под контрол с Василев. Пожелавам успехи на всички министри и да не обръщат внимание на злобни коментари.

95

Анонимен

преди 2 години

Който не краде няма да яде.А.Виселев

94

Чи ли Асенчо

преди 2 години

Бюджета се решава от Шиши,Толупа,Прокопиев,Маджо и Моамет Доган-Росенеца.

93

Анонимен

преди 2 години

Защо този млад човек със западно обучение се зализва като директор на предприятие от комунистическата епоха и по-точно 50те-60те години?

92

Анонимен

преди 2 години

Бюджета е милиарди кредити и крадене! Разликата е, че кредитите са за народа, а краденето е за управляващите лъжливи комунисти.

91

До120 кво става

преди 2 години

Ами черепа им плати да викат срещу тиквата или не знаеш? Е пии хлор малко той е полезен. А не пиеш? Е лющи кючек тогава. Избора е твой.

90

Какво става???

преди 2 години

Поскъпване на храни, ток, вода, лекарства, а будните граждани спят! Тези, които хвърляха горяща слама и торбички с урина срещу полицаите, домати, яйца и риба по държавни институции, разнасяха се ковчези, майките, които се спяха в палатки и си бяха зарязали болните деца???

89

Анонимен

преди 2 години

Тоя не знае какво значи инвестиции. То се знаеше още с фалита на Евръбред де. България е по-добре да я прекръстим на Невърбред. Нещо средно между Невърленд и Ноубред. И двете ще са актуални скоро.

88

Тези

преди 2 години

Двамата си правят какво си знаят или им наредят. Май са по-зависими и от биби. Нищо не става от тях. Той да вземе да съкрати численият състав на министерството си. Численият състав на МФ не е променяно. Сега ще съкращава от МВР и МО, но открива нови структурни звена в своето м-во. Не стига, че в МФ са най-високи бонусите, но винаги съкращава МВР и МО. В МВР с махането на пенсионерите околната на 90% от служби. Махат деловодители и чистачки.