162

Анонимен

преди 2 години

Когато този нeгpaмотниk приключи , Борисов ще изглежда като спасител за България. В средата на годината покупателната способност на Българите ще се срине подобно на тази в Турция, заради ококореният нeгpaмотниk Асен от Харвард .

161

164 ти

преди 2 години

И аз като теб чета коментари, и съм учуден, колко много си учуден. Не се чуди толковаЕдно блато никога не може да се превърне в езеро,защито теренът върху който лежи си има своите геоложки особенности.Дори новият еколог ти го каза. Спони си неговите думи по въпроса за Македония-а именно, да оставим историята на заден план. Нъл си чивал притчата за "народ без история не е,,,,,,," Ти продължавай да се чудиш.

160

Анонимен

преди 2 години

13 милиона лева за 10 хиляди деца само в София правят 1300лв. на дете за година. Частните детски градини почват от 600лв. в София или минимум 7200лв. на дете за година. Има не приети и в други градове, та сумата става смешна на фона на реалните разходи. Държавата губи поне 3 милиарда лева годишно приход само от родителите на не приетите деца. Следващият път пак раздай милиард на пенсиите и 20те милиона за детската болница можеш да им ги подариш за 1ви април - и без това няма да стигнат за боята.

159

Анонимен

преди 2 години

Некадърници заедно с Радев.

158

Анонимен

преди 2 години

Единственото точно мерило как работи правителството е покупателната способност на народа, всичко друго са празни приказки. В момента всички цени на стоки и услуги са два до три пъти по високи от цените на Борисов. Това е истината и нищо не може да я измени.

157

До 171 и 174

преди 2 години

Ако вникнете в това, което съм написал, няма да задавате такива въпроси! Не настоящата власт сключи енергийните договори с джуджето-гречкоядец, нито пък е виновна за "пробитата от корупция на хиляди места язовирна стена на икономиката ни" (не претендирам за оригиналност). Така че, ако разсъждаваме и действаме като ГРАЖДАНИ, никой повече няма да дръзне недобросъвестно да борави с парите на държавата. Твърдо подкрепям непримиримостта на хората пред подобни практики!!!!

156

Анонимен

преди 2 години

Абе,защо беше този мораториум нали уж да задържат цените.Сметките са три пъти по -високи.

155

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ЩОМ НИ КУРДИСАХА ЗА ПРЕМИЕР МОМЧЕ С ДИСЛЕКСИЯ Е ТОВА СЕ КАЗВА МАНИПУЛАЦИЯ !!!

154

Анонимен

преди 2 години

Цинизъм значи да си пределно откровен. Всички политики на този комунист вдигат инфлацията. Това е истината. Той е последовател на Виденов. Добре че имаме борд, не ми се мисли иначе, до сега да е напечатал няколко трилиона.

153

Калеко Алеко

преди 2 години

Тази радева калинка иска да ни вдига стандарта с кредити, а като изтеглят достатъчно милиарди ще имаме безплатни детски градини, безплатно здравеопазване, а пенсионерите ще живеят в бъдещето на Светлия комунизъм, този филм май вече сме го гледали и знаем докъде води, а тези дето замразиха всичко в държавата ни предлагат живот на кредит, който ще плащат и децата ни и то с лихвите ... откакто *** вдигна юмрук имам чувството че се намирам в Казино и само чакаме крупието да ни прибере залозите...

152

Пак се Чудя

преди 2 години

Освен излишъка, данъците и "парите дето щял да краде Бойко", изтеглихте (вие от промяната) и почти 10 млрд. кредити ! Отговорете на хората: Къде са парите ? И защо сега всички живеят по зле от преди година ?

151

Диана

преди 2 години

До Само Споко Пак не си разбрал посланието на шефовете си, БСП! Не Герб вече никога няма да управлява е идеята им. Истинската им идея е БСП ще управлява от сега нататък винаги! Иначе, не можеш да говориш за другите партии щот си им чужд, значи..За теб е важно твоята партия какво говори - ми гледай ги как се окопават за век и веков и не питай, значи..Не чуваш ли как говорят-щели да направят това след 15г., а след 30г. - онова..Коя нормална партия може да говори така в условията на демокрация?

150

Само Споко

преди 2 години

ГЕРБ повече НИКОГА няма да управляват, колкото и да ревете. Mark my words! =)

149

До Чудя се

преди 2 години

Управляващите наследиха 5 млрд. Излишък в бюджета от ГЕРБ. Сами си го казаха (Лорер: "Пари има. Ние сме богати"). После били увеличили събираемоста на данъците. Твърдяха че Бойко бил крадял толкова много че като го свалят от власт, ще скочи жизнения стандарт на хората ! Отговори: Къде отидоха всички тези средства ? И сега по добре ли живеете от преди година ?

148

Диана

преди 2 години

Общи приказки и пожелания...Ще видим какво ще излезе накрая..НО! Повишаването на заплатите ще повиши инфлацията е мнение на известен наш икономист, който го обяснява така: когато хората имат повече пари, те ще купуват повече и цената ще се вдига..Това е много логично и не виждам нищо цинично в него особено в един такъв момент на активна спекула...БСПарски Харвард, какво да го правиш..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Стига са ни тровили 65г. вече тези непрокопсаници..

147

Зайо Байо

преди 2 години

Цинизъм и наглост е един доказан със съдебна присъда мошеник и крадец да бъде финансов министър.

146

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ -ДПС против, вечната коалиция !

145

Анонимен

преди 2 години

Цинизъм e присъствието на това във властта!!!!!!!!!

144

1

преди 2 години

До Сър УилямсОще е неуверен , но ще укрепне!А оглеждането и треперенето са симптом за висика степен на чувствителност и емоционалност,конгруентност и нравственост!Пропуснали сте доста лекции и упражнения по психология!

143

Анонимен

преди 2 години

размахва някакви малки суми, в милиони, а бандата им харчат и правят заеми в милиарди, но за това не обелва зъб!