103

Анонимен

преди 2 години

Клюкарника пропада??? Сериозно????

102

Анонимен

преди 2 години

Явно от АНСА са измислили нещо по добро.В началото бе Снежко,после Захариев.Изглежда сега нямат нужда от Захариев.А Снежко нали се сещате избяга в Москва.

101

Иван

преди 2 години

Заради тия социални мрежи,изчезнаха от БГ пазара списания като Егоист,Плейбой,Хъслър и пр.Тъжно,но истина...

100

Дид

преди 2 години

Преименуването и навлизането на ТикТок сриват малко по малко фейсбук империята!

99

Ясно е!

преди 2 години

Да лъжеш, манипулираш истината, банваш различно мнение, разпространяваш марксизъм, събираш данни с нечисти цели, следиш, обичаш корупцията и да облажваш от нея......не е добър бизнес модел за никоя медия. А и Сорос не е слънце да огреее навсякъде

98

Анонимен

преди 2 години

тоя сигруно иска вечно да бъде милиардер?

97

Анонимен

преди 2 години

Фейсбук е единствената социална мрежа, която те ЗАДЪЛЖАВА да даваш истински данни за истинската ти самоличност, и после те продава, и препродава на всеки готов да плати, без значение адвъртайзър, скaмер, или обикновен мошеник.

96

Анонимен

преди 2 години

'' това ли е началото на края на Facebook? '' ....................... искрено се надяваме да е така!

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 в грешка си тези пари са от пенсионните фондове. Сещаи се какво ще става.

94

Мю мезон

преди 2 години

До Wc Ти си много умен, затова същото след някаква трилионна част от секундата ще кажат същото и за теб.Надявай се да си вечен, а другите- прости.

93

Анонимен

преди 2 години

Извинети но афторът на статията на снимката си в носът ли си бъркa?

92

Анонимен

преди 2 години

е те тия 200 милиона са парите на балъците, дето се мислят за големите борсови играчи и си набутват спестяванията там, където виждат моментен скок на цените. Алчността не прощава.

91

Голата истина

преди 2 години

Балона се надува-надува и пук!Американските акции нямат нинъква корелация с действителноста. Няма как компания с оборот 40-50 милиарда да струва над трилион.Или пък смехотворната Тесла колкото Мерцедес,Тойота и ФВ взети заедно.Как се получава туй?Много просто. Реално на борсата се търгуват 5-10% от акциите.Останалите се държат от големите играчи а те си ги обменят по техни"реални" цени.Пука се балончето и хиляди льловци си губят паричките а няколко вълчета им ги хапват.Зукера нищо не губи !

90

Анонимен

преди 2 години

ФБ и край? Това само голям некадърникк може да го напише. Това е основна платформа за реклама. Милиарди всеки месец се набиват там за това. Акциите нямат значение . Печалбите им са колосални.

89

Анонимен

преди 2 години

сега четем 6алканските макаци да обесняват надълго и широко корпоративния свят и световните пазари, като че ли са баница на тезгяха у селската кръчма. Смяях. Не можете и частица от това което Бонд Кинг в тубата говори и чйто голям фен съм му от дълги години. Ама капчица не можете да вденете от най великия канал. Той го обесни, но статията е писана от агроном. По3дрви от Сиднейй.

88

Весо

преди 2 години

Такива неща като фейсбук не изчезват току така, колкото и да ми се иска.Проста корекция на пазара.Лош годишен отчет, спад на акциите и това е, пак ще си върнат позициите

87

Анонимен

преди 2 години

"Ако дойде краят на фейсбук ,ще се обезсмисли живота на зомбираните." - Ами, те отдавна са в Инстаграм.

86

Анонимен

преди 2 години

Тубата няма да умре заради Тикток. Тикток е само за кратки видеа, които така и така се качват в тубата за реакции. Ще умре заради цензурата и свързаните с нея масови демонетизации.

85

Анонимен

преди 2 години

поредната еврейска измама от алчност.

84

циник

преди 2 години

Почна се! Почнаха да изтриват виртуалните долари. Затягат се нещата, пуснаха кръв на биткойна, пуснаха кръв на ФБ, следва Microsoft, Amazon и още няколко силно надценени компании, докато отпишат няколко трилиона. Ще ядат дървото и разни телевизии, шоубизнеса и спорта! Между другото ще има яко кръвопускане и на имотния пазар! Абе идва време ФЕД да си събере вересиите.