39

В.

преди 2 години

Проследи контрагентите на партньора. Горските работят с един определен контингент дето за пет кева всичко може да направи.

38

Достоверно

преди 2 години

Абе, ти ако си във влошени отношения с някоя жена, това ли ще направиш? Ще извикаш човек да му покажеш, че си на двора, а не в къщата и тепърва си влизаш? Влизаш, виждаш двете си деца мъртви, прободени нам колко си пъти, излизаш си и после плачеш пред камерите със сухи очи. Па и словоохотлив!

37

Руси

преди 2 години

Счупете й главата с някой камък ! Ако се докаже ,че е мъжа тогава убийте него ! Няма файда от такива *** ! Бог да прости милите душици на тези невинни деца ❤️❤️

36

Анонимен

преди 2 години

Какви жени сте бе. Нямаш брак, под семеен тормоз, ти раждаш две деца и ги отглеждаш в тази среда. Могат да настроят децата срещу теб. Нямаш ли рода? Не съм светец, не понасям жена си, бих се изнесъл ако намеря подходящ човек, а този неин партньор и баща му са много, много съмнителни.

35

Шерлок

преди 2 години

Кой и как е доказал, че тя ги е убила? Истинският убиец се прави на невинен, но от тая безнаказаност ще му дойде апетит за още престъпления и тогава ще хлътне.

34

Анонимен

преди 2 години

И като как така, докато децата плачели от ужас, а тя ги мъкнела от стая в стая, мъж й под прозорците на двора нищо не чул? Той защо не е заподозрян и подведен под отговорност? Алиби му е собственият разказ, че бил на двора и извикването на свидетели как отключва къщата отвън. Толкоз трудно да се инсценира, нали?

33

Анонимен

преди 2 години

Целият случай е много неясен. Бащата, който няма брак с майката, е доказано агресивен. Съд го е осъдил за домашно насилие. Неговото твърдение е, че бил на двора, докато майката убивала дечицата, ама нищо не чул и не разбрал, но за сметка на това вика свидетели да го видят как отключва вратата отвън.

32

Anonymous

преди 2 години

Ако някой чете това , който и да ви прави магии по каквито и да е причини . Развалят се само с молитви , изповед и Свето Причастие кръвта и плътта на Исус. Само това разваля магиите, защото магията е извикване на нечист дух да вреди на някой .Нито врачки , нито баячки , нито ходжи ,никой Не може да ви помогне . Развалят се само с пост и молитва.

31

Растата

преди 2 години

До kim, няма значение на какъв е била подложена от някой бг мъжкар, защото това, което тя е извършила, е жестоко и нечовешко. Децата пък какво общо имат, че е била тормозена от съпруга си? Има си начина, за да се противодейства на насилието от мъжа й - по съдебен път, а не да посягаш на собствените си деца. Нищо не я оправдава. Има хора, които биха дали живота си, за да живеят собствените им деца, а тя прави обратното.

30

Kim

преди 2 години

А относно тормоза на който е била подложена, нито дума. Никоя жена не би стигнала до там че да умъртви децата си, ако зад всичко това не седи някой мъжкар с каквито в бе-гетото е пълно.

29

Анонимен

преди 2 години

Съда: защитата на подсъдимата беше непоклатима.

28

Анонимен

преди 2 години

Процесът ще изясни кой какъв е бил. Кой лъже. В САЩ за 1 седмица ги осъждат, и не съдебната система ги осъжда, а обикновени граждани съдебни заседатели. Американската съдебна система е жестока и прилича много на линчуване от събрали се хора извън съдебната система. Но работи и те си я харесват и си правят голямо шоу. А в България не можеш лесно да осъдиш и най-явния престъпник, защото съдът осъжда, а не гражданите съдебни заседатели, които нямат нищо общо със съдебната система.

27

съмнителна работа

преди 2 години

Явно обществото е на страната на пияндето. Всички скочиха срещу жената. Обаче това е реалността - почти всеки БГ мъж пука яко алкохол и после става екшъна. Алкохола е болест равна на дрогата.

26

съмнителна работа

преди 2 години

Абе каква е тая професия горски - млад човек, да отиде да работи по горите. Това показва липса на акъл, няма преспектива, няма бъдеще. Хората започват да пият като кирки когато имат много свободно време и кофти компания. Идеално да си горски - цял ден с бутилката в устата, най вероятно не изтрезняват изобщо. Прибират се у тях си и се забочва бой по всичко живо, бие кучето, набива жената, сигурно е бил и децата. Съмнителен и брутален случай.

25

Анонимен

преди 2 години

Нормална реакция на осъзнаване какво е извършила и че ще има съд, обществено огласяване на подробности от престъплението и че лъжите ще бъдат опровергани в процеса.

24

съмнителна работа

преди 2 години

Съмнителна е тая работа - тя образована, учила, работила а той горски - по цял ден се търкаля в некой обор и се налива с ракия, връща се пиян като мотика и познайте какво става - женатя яде яко бой.Има една приказка - лудия бяга от пияния. Никой няма да направи такова нещо ако живота му е спокоен и хубав. Сега мъжът и се прави на ощипан и иска кравнина, ама да не го съдят накрая и него за съпричастност

23

Анонимен

преди 2 години

Всеки нормален човек ще припадне, като знае какво е извършил и какво го чака. Нормално е.

22

...е насилвана в про

преди 2 години

дължение на години от мъжа си...сексуално?!?Не знаех,че правенето на секс в едно семейство,в определени случаи може да се третира,като сексуално насилие!?!Ами,като не иска Госпожата да прави секс с мъжът си,което си е в реда на нещата,да си е стояла на село при мама и тате,дърта мома,и да се самозадоволява с мамулята от нивята!!!Всичко това са адвокатски каламбури за пари!Значи,една такава може да убие по-възможно най-жестокият начин собствените си деца и започват цирковете в съда!

21

Ggg

преди 2 години

Тези дето оставят хора да умират по стълбите пред болниците ли са и правили експертизата!!??Страната на демоните и злото е бг!!

20

Анонимен

преди 2 години

Бащата е психопат на държавна хранилка,обучен да вменява вина. Нищо чудно той да е убил децата.