90

ВЕЛИЧКО

преди 2 години

А ! Ето още един , който не си пие редовно лекарствата ... ! Американчета бе , когато Вашия психиатър Ви даде халоперидол , пийте си го редовно ! Иначе говорите глупости и излагате доктора ! А и държавата ...

89

Анонимен

преди 2 години

Китайският външен министър Уан Ѝ се е срещнал с руския си колега Сергей Лавров и е изразил "разбиране и подкрепа" за позицията на Русия по осигуряване на безопасността в Европа.

88

Анонимен

преди 2 години

На тия не им ли писна да плямпат. Тази американска простотия кога ще спре. Пуснаха вируса в Китай с надеждата, че те са далеко, но не познаха. Сега пълнят гуши с ваксините, но искат още и още. Печелят най-много от оръжие и се чудят къде да разпалват войни. При нас нямаме нищо добро от тях, само ни използват и от каквото могат печелят. Винаги красиви празни приказки без покритие.

87

В.

преди 2 години

Малкия факт е че производствения потенциал на Китай превъзхожда този на САЩ и Запада. При това в настоящата стагнация на Запад, Русия е стабилен пазар за индустриални продукти. Кой разбрал разбрал. Могат да си спретнат лесно и система за разплащане. Има ли оборот, има банкови представителства, които гарантират плащанията. Ако трябва ще се уведомяват с пощенски гълъби без Суифт

86

murzilka

преди 2 години

Не сакам на мен да ми е добре,а сакам на рашистите да им е много и още по добре?!Не знам дали съм рашафил,нито пък и рубла фил,ама по си падам по зелени червонци и *** гей евра?!Мразя краварите,но обичам играчките им с уиндоус,макинтош и ИОС,епъл айфон?!Многу са кефя виртуално на севера,но телесно си бия пръта към югът?!Ненавиждам ФАЩ,но децата ми учат там и ги натискам да останат там,да се мъчат при капитализма!Страдам от СДВОЕНИЕ на личността,г,ъзът ми в Урал,главата във ФАЩ?!А ве М,ЗИЛКА

85

SHEFA

преди 2 години

ТИЕ ЛИ КОНТРОЛИРАТ ЦЕЛ СВЕТ?-ТА ТИЕ ВЗИМАТ ПРИБЛИЗИТЕЛНО ПО 3 ТОНА БЕЛО НА ДЕН БЕ-ПУСНЕТЕ СИ ОБИКОЛКА НА ФИЛАДЕЛФИЯ И ВИЖТЕ КАКВО СТАВА.-ДРОГАНТИ И ЧЕНГЕТА БОЛ-ЕДИН ДО ДРУГ.-ИМА ГО В ЮТУБ.-ПУСНЕТЕ И ГЛЕДАЙТЕ ЗА ДА ВИДИТЕ ИСТИНАТА.

84

САТАНАТА

преди 2 години

Току що този папагал закопа сащ

83

Ю_вендетки

преди 2 години

Минимум ШЕСТ МИЛИОНA гермaнци е трябвaло дa бъдaт изтребени при провaлил се юдеоеврейски aтентaт......................терористите сa зaловени.....после освободени...........и попрaвили се .......живели дълго кaто обрaзцови мировянци..........НО ЗAЩО МИРОВЯНЦИ стaнaли?.............Вероятно УМНИК ги открехнaл:"ИМAМЕ ВЕЧЕ държaвa и при нуждa цялaтa плaнетa нямa дa я имa a вий зa некви дребнaви избивaния............"

82

Анонимен

преди 2 години

нагли,войнолюбиви американци,налагащи тяхна демокрация,обираща и унищожаваща страните,където са я наложили,а тоя дядка от студената война е на път да разпали ядрена такава.Простт е американския народ,избиращ празни тикви начело на страната си,то там всичко е наобратно,черните са расисти към белите,гейове и педофили властват в управлението и опитват и в европа същото да стане

81

Наблюдател

преди 2 години

Приятно впечатление ми правят високият интелект, човеколюбието, традиционният морал и православните ценности демонстрирани в коментарите на русофилите!

80

ФAКТОЛОГИЯ 2022

преди 2 години

ОСМAНСКAТA империя е нaтовaренa от Великите Сили дa създaде AЛБAНИЯ че дaже имaт еднaкво ИЗЦЯЛО ЧЕРВЕНО ЗНAМЕ..................Aлбaнският червеноислямски вожд Енвер Ходжa изричa:"русофоб съм зaщото съм стaлинист" a вероятно кaто осмaнлия почитaтел и нa Берия.................недокaзaно е съучaстието нa Китaй и сие в унищожението нa СССР a зa двете бaлкaнски изцяло ИСЛЯМОЧЕРВЕНИ ЗНAМЕНA съмнявa ли се някой?.............ЧЕРВЕНИЯ ТУРСКОГОВОРЯЩ Южен СССР от Китaй до Aвстрия е ПРОБЛЕМA зaщото НAТО го обещaл нa ИСЛЯМНAТОВЕЦA

79

Анонимен

преди 2 години

Времето когато САЩ можеше да се държи като световен полицай и диктатор и да налага своята воля когато,където и както поиска приключи,просто вече трябва да се свиват в ъгъла и да приемат реалността,Китай е номер Едно във всичко,Русия е въоръжена до зъби империя с която всеки трябва да се съобразява!

78

Анонимен

преди 2 години

Склерито което най вероятно вече и лъжицата не знае от коя страна се държи е просто една кукла на конци,това дърляне с другите големи трябва да има някакви граници защото може да стане страшно когато си притиснат до стената!

77

бел индианец

преди 2 години

Китайците ще теглят кредитната балтия на САЩ веднага щом се хванат за нещо стабилно - а то е Африка времето е има - нема 10 години. Освен АКО не ускорят нещата заради Тайван, де!

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "За САЩ не е проблем да си напечатат няколко трилиона долара" - НО Китай си е купил държавни облигации и не иска хартия. Китай е втория голям кредитор - познай кой се е набутал най - много :):) А руснаците сменят всичко за злато.

75

Анонимен

преди 2 години

Щото, ко?

74

Анонимен

преди 2 години

До американски индианец 96 Изобщо не е никакъв кредитор Китай на САЩ. Това са русофилски лакардии. За САЩ не е проблем да си напечатат няколко трилиона долара защо им е да ги кредитира комунистически Китай. Тръмп го направи преди година.

73

Зад заглавията ли?

преди 2 години

САЩ много много, ама много му се иска Китайските фирми да не помагат на Русия при санкции.Но Пекин пекин е на мнение че санкционното напрежение не помага за облекчаване на положението на Украйна еле кризата за Тайван!

72

американски индианец

преди 2 години

Байдън явно езбравил че Китай е най-големия кредитор на САЩ а САЩ имат трильони дългове.И децата знаят че Байдън плаши зайци а който плаши е изнервен и усеща че губи позиции/Русия е първа в света по природни ресурси за над 90 трильон и санкциите много не е вълнуват освен това как може комунистически Китай да е първа икономика в света което дразни САЩ,Русия пък е вонно без аналог в света -съюза между двете страни изнервя нещата ,затова да с еслезе на земята и се води диалог

71

Анонимен

преди 2 години

сащ се пръска от яд че нищо немогат да направят на русия,хаха