9

Котка

преди 2 години

Лайът Кайнс като жена ми идва много. Поне брадата да бяхте оставили, ей...той е с брада в книгата.

8

чоко

преди 2 години

Модерен/***/прочит на едно велико произведение.Очаквах визуални ефекти на ниво.Герои,които всяват страх и ужас у врага.Съжалявам,но филма меко казано е ПЪЛНА БОЗА.По-възрастните почитатели на Франк Хърбърт,едвали ще преглътнат такова бездарно произведение по един велик роман.

7

ДДРОнег

преди 2 години

От трите филма за "ДЮН", този е най-слабия !!!___Но е направен за да вземе награди , бомбастичен е, за да се харесда на плебса ... Но сюжетът е слаб, играта на актьорите също...

6

Анонимен

преди 2 години

БАФТА - Бав тиа награди... От как вилнее "демокрацията", най-добрите филми са без награди.

5

Анонимен

преди 2 години

Единственото по-добро от филма на Дейвид Линч е изборът на актьор за ролята на Пол - в оригинала 16-годишен. А осирането на сюжетната линия, благодарение на великото "визионерство" на Вилньов е неоспорим факт. Допълнителното осиране на героите от холивудската цензура и изисквания да се унищожат главни действащи лица чрез замяната им задължително с черни актьори или поне с жени, а най-добре с черни жени, хич не помага. Едните ефекти остават за нормално гледане.

4

Анонимен

преди 2 години

Новото поколение нито е чело книгите, нито е гледало стария филм. Нормално е да гласува за новия, защото зя тях всичко това си е нещо съвсем ново. Нямат база са сравнение.

3

Анонимен

преди 2 години

Старият филм беше по-добър. Новият е напарфюмиран с много ефекти, но иначе издиша. Няма я атмосферата на книгите. Книгите са най-добри.

2

Анонимен

преди 2 години

Деца ли гласуват?

1

Анонимен

преди 2 години

Тая боза с 16 награди?! Сериозно? При това тя си е претоплена занджа, римейк на стар филм със същото име и със същия сюжет.