67

Пич

преди 2 години

До СВОЙЯсно е, че нищо не ти е ясно. А още по-ясно е, че такива като теб освен, че нищо не им е ясно, са и най-нетърпеливи да си изкажат мнението.

66

Пич

преди 2 години

Сбогом, Ноле. Наистина тъжен начин да приключи кариерата на един голям спортист. Но какво да се прави, така си преценя.

65

СВОЙ

преди 2 години

Ало ваксинираните,сляпи ли сте да видите Диктатурата.Ако ваксините предпазват,тогава спете спокойно.Но е ясно,че ваксинираните се заразяват и умират.Ясно е,че основните преносители сте вие.Ясно е,че мутацията на вируса е благодрение на ваксината.Тогава,защо ще спират някой или ще го държат в карантина,като ваксинираните,ще продължават да разнасят заразата.Явно целта,не е здравето на Хората,а пречупване на Духът им.Ясно е ,че Джокович,ще сложи ваксина само на документ.Ще им го каже след оттегляне

64

Лекар

преди 2 години

И правилно ! Господ ли е че да му се правят изключения ! И други ,по-големи звезди в спорта познаваме през последните 100 години . Но никой не се е държал така нагло , късогледо и про***ташки ! Типично балкански синдром !

63

Qqqq

преди 2 години

Вместо това тръгнали да се занимават с Джокович.

62

Qqqq

преди 2 години

Значи , можеш да отрежеш главата на две деца на по 16г. , заради това , че едното което е живяло цял живот зад стената на кралски дворци и в разкош е казало , че като няма хляб трябва да ядеш пасти. Да правиш революции , да се правиш на велик герой , че си убил едно момиче , което още не разбира някой неща. А перверзният им министър - некрофил- герантоман го оставят да ги прави на маймуни , от колко време вече. Къде са сега великите френски революционери да му търсят сметка?

61

Qqqq

преди 2 години

Няма значение дали Джокович се е ваксинирал или не и дали ще играе на Ролан Гарос или не. По интересно е защо Франция продължава за въвежда мерки и ограничения при условие , че ваксините помагат? Значи това , че болестта се прекарва по - леко ако се заразиш , не те хоспитализират и не товариш болниците се оказва не толкова важно. Пак всичко зависи от бройката , от процента заразени на определен брой направени тестове. В такъв случай , някой да ми каже какъв е смисъла от тези ваксини?

60

БАНко

преди 2 години

АНТИВАКСЪРИ , ЗАПОЧВАЙТЕ ДА НАРИЧАТЕ ФРАНЦИЯ .... ФАШИСТКА ???!!! ЗАПРИЛИЧАХТЕ НА ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ , МНОГО ДЪРЖИТЕ ДА СЕ ПОКАЖЕТЕ НА ПЛОЩАД И ФЕЙСБУК !!! А ДЖОКОВИЧ ОПОЗОРИ ЦЯЛАТА СИ КАРИЕРА С ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ И ЛЪЖИТЕ ПРЕД СЪДА !!!

59

Сертификат

преди 2 години

Да заповяда в България и ще му издадем един срещу 300 лева. Те без това тук 90 процента от ваксинираните са с такива сертификати от скъпите.

58

Анонимен

преди 2 години

Дали не допусна грешка със скандала днес би да го отрежат за винаги от Австралия като му наложат забрана за влизане не беше ли по добре да се върнеш назад

57

ГРОБАР

преди 2 години

ХА ХА ХА ТАРИКАТА ЩЕ СЕ ВАКСИНИРА

56

Алекс

преди 2 години

Новакс ще стане Вакс.Иконата на антиваксърите рухна.

55

mne

преди 2 години

Дали ще се ваксинира или ще си извади фалшив сертификат? С тия милиони, които има, със сигурност ще намери кой да му го издаде. Дори се чудя как не го е направил преди Австралия.

54

Анонимен

преди 2 години

Никой не го кара да се ваксинира и никой не го кара да играе.Но очевидно тариката се натиска да играе !

53

Анонимен

преди 2 години

До 58 "Джоката май само в Масква ще играе от тук нататък" -- Циркът е пред разпад, основни играчи започнаха да бият отбой под опасността най-малкото да загубят удобната си политическа хранилка. Ако уфтсете се обединят и продължат с натиска циркът няма никакъв шанс да устои, но за съжаление промиването на мозъци се оказва прекалено успешно. Та по темата - по всяка вероятност до месец ще отпаднат сегашните мерки и Джоко няма да има проблеми, но от есента очакваме второ действие.

52

Анонимен

преди 2 години

Джоката май само в Масква ще играе от тук нататък

51

Питър

преди 2 години

До Анонимен 51Приятелю, много хубаво проповядваш Второто Пришествие и Царството Божие, но питаш ли се дали ти самият, твоите близки, приятели, съидейници във вируталната и фейсбук борба със сатанизма ще издържат изпита по доброта и вяра? Не се чуди - нека ти кажа: малцина от това прокълнато калташко племе - модерните *** - ще влязат в Царството небесно утре, съдейки по медийните им изяви днес. Само с едно крещене "Аз съм християнин" не става!

50

Shark

преди 2 години

Еее, и за какво го направи целия този цирк!!! То не бяха измислици, лъжи, съчинения, ако мине номера. Само да се излага.

49

Анонимен

преди 2 години

Принуден е да го направи, иначе ще съсипят живота му...

48

Анонимен

преди 2 години

Со кротце со благо, и с малко кютек.. Пича е балканец. Не разбира, че в цивилизования свят извесните понасят по-голяма тежест на наказанията, защото това се показва после на всички. На балканите е обратното - известните са недосегаеми. Затова сме и в това положение балканските страни - официалното послание е: всичко може да ти се размине