11

страшно става

преди 2 години

До А учителите?

10

Ами

преди 2 години

Масово познати, приятели, съученици и учители на детето карат Ковид повторно. Каква е целта и останалите да се изпозаеазим ли?Няма да пусна детето на училище! Няма!

9

Родител

преди 2 години

Детето е 1-ви клас. Донесе го преди месец, изкара го за 2 дни с температура. Ние с майка му го борихме 3 дни - бяхме ваксинирани. Странното е че ни казаха че сме първия случай в училището :-) . В задачата се пита колко хора дават 160 лева за PCR тестове.

8

Анонимен

преди 2 години

Планът на МОН: Как да ПОДДЪРЖАМЕ пандемията без да я прекъсваме и без големи спадове.Абе училищата да не са ви Биолаборатория а ? Не Годници.

7

Анонимен

преди 2 години

Хм, значи ДА ЯХНЕМ ВЪЛНАТА а? Децата отново ще ходят в училищата -- ковидарници, за да се изпозаразят с новият щом, който е много заразен, за нула време ще пламнат училища и учители.После в градски транспорт хубаво да омажат всички вътре и за капак всички в къщи и роднините.Чудесен план, няма що. Ама то видите ли интензивни легла имало. Е, да ама в интензивно те приемат само в Много Тежко Състояние, е до там ли трябва да стигнем? Ако си "само" в тежко, никой не го интересува

6

Анонимен

преди 2 години

До Най-послеМнозина така и не разбраха, че училището не е детска ясла или градина. 80% от родителите ги изпращат в училище за да не са в къщи, отгоре на всичко очакват не само някак си магически да научат материала без да четат, без да полагат усилия но и да им възпитат децата защото те нямали време. Ами НЕ става бе хора, родителите трябва да възпитават децата си, да ги мотивират да учат, да спортуват, да се развиват. Само с чалга и пърцуца не става нищо.

5

Ами

преди 2 години

дали ще се върнат е въпросът.....Тестове, пръчки в носа и карантина...Великолепно обучение и образование.....Това е всичко друго, но не и обучение.....Ако смятат така да изнудват за ваксинация, тогава училището ПРИКЛЮЧВА........

4

Най-после

преди 2 години

Ангажирайте ги с нещо, че уж ваканцията беше заради грипа, а те накуп събрани по апартаментите.Гръмнаха ни главите от шумни сборища.Мама и тате на работа, децата уж вкъщи и на никой не му хрумва да поиска видеовръзка на секундата, та да видят колко децата им са "вкъщи".

3

А учителите?

преди 2 години

В моето училище 40% от учителите са болни - който дойде ще е тъкмо подсмърчащ на 7 дена от теста - утре ще изпопадат останалите. По цяла седмица директорите ще киснат в РЗИ да карантинират класове - а с децата какво правим - предварително да запазваме часове за лекаря ли?

2

За рекорд

преди 2 години

Да хванем ръба на вълната а?

1

Анонимен

преди 2 години

Поредната грешка, която ще струва още няколко хиляди живота.Особено за столицата при над 2000 заразени на 100 000 за последните 14 дни ротацията е безмислена. Ще разпространяват и заразяват ротационно. За големите ученици онлайн е добър вариант, поне малките да могат да продължат присъствено без прекъсване.