264

Неграмотност

преди 2 години

Женевските конвенции са четири,а не една и касаят ранени,болни,военопленници,Червения кръст и защита на гражданското население. Вопиюща негравотност има тука.

263

И понятие

преди 2 години

До АнонименИ грам понятие си нямаш от Хагската конвенция. Комбатант е лице което:1. Носи и употребява открито оръжието си;2. Има отличителен знак - кръст,звезда,емблема...3. Включено е в йерархия и има началници; 4. Воюва по правилата на войната.

262

македонски историк

преди 2 години

Освен това българите трябва да се извинят на Македония,че гледат безплатно Луната,която е открита преди хиляди години от македонец.

261

ЕС през крив макарон

преди 2 години

Какъв е тоя македонски ***,че ще иска обещания от България.ХА ХА.

260

Гого

преди 2 години

Боже, прибери си вересиите!Този е по зле от Плевнелиев!

259

Добрила Ласкова

преди 2 години

Изчех коментарите и заключвам че нито един не познава Македония. То американци и немци я познават по-добре,на празно че ние много си я обичаме,като тя не ни обича. Абре народе невъзрождени!-МНОГО е малък процента на македонски граждани които искат членство в ЕС! Там ги бута Америка! Тя която късна Косово от Сърбия и наби Северната в НАТО и прави каквото си иска. Каква история,какви Васе 2ри и Самуило. На празно ние и Сърбия се пенявим за Косовото и за МК. Ако ни накаже па, бетер от Ердохан ще е.

258

Анонимен

преди 2 години

70 000 убити в днешна Гърция (Егейска Македония) от страна на нашите войски при окупацията на територията на Гърция ----////---- А ти занаеш ли, че там е имало въстание и са убивали наши военни? А знаеш ли, че въстанията и партизанлъка са забранени от Женевската конвенция? Гражданско лице, което убива униформен военен, се трепе без обяснения и с предимство пред сички останали.

257

Бай Баяни

преди 2 години

Македония и Беломорска Тракия са окупирани от Германия, България е получила от съюзника си задачата да администратора тези окупирани земи. Няма как да се противопостави на политиката на Германия да праща евреите от тези земи е концлагери.

256

1212

преди 2 години

До Я па я..! Като не знаеш, що се обаждаш? Поне научи пълното името на Гоце Делчев. Ще ти подскажа-Георги Николов Делчев.

255

Анонимен

преди 2 години

Че има подли Макета има,има и хитри,но има и добри.Аз не смятам,че извинението от страна на България за Евреите от Македония ще допринесе за добрите отношения,но е необходимо някой да го направи.И не само за там и за Гърция същото така.Там не само за Евреите.Същото важи за всички балкански народи.Време е всички балканаци да се извинят едни на други,за да търгнем в правилна посока.А най-много да се извинят политиците на собствените си граждани,защото ги ограбват и унищожават.Всички Балканци

254

88

преди 2 години

На този Мицкоски като му гледам чертите на лицето е всичко друго, но не и "Христиан". Мноого са подли макетата, а когано е хем маке хем Юда, става страшно!

253

Анонимен

преди 2 години

Б а с и.Веч и любовта ли стана тъй платена, лутам се във тази теорема.

252

Анонимен

преди 2 години

Да не говорим за 70 000 убити в днешна Гърция (Егейска Македония) от страна на нашите войски при окупацията на територията на Гърция.Това също трябва да се знае.Не е всичко светло и добро на нашата история.

251

Анонимен

преди 2 години

България и Български войски имат отговорност за депортирането на Евреи от Македония и Гърция.Български войници качват Евреи от Егейска Македония и Вардарска Македония(РСМ-днес).Това ,че България спасява Българските Евреи ,не оправдава суровото отношени към Евреите от днешна Гърция и РСМ.Това са факти,които могат да бъдат проверени.Има живи свидетели от този период.От свидетелските разкази,аз плаках и се засрамих от отношението на Българската Войска .Извинението ще е достойна постъпка.

250

Анонимен

преди 2 години

Тоа пък къв е бе. Ще ни поставя условия. България зор нема. Тя е в ЕС.

249

България над всичко

преди 2 години

Тоя Мицкоцки е един уникален тъ.пак и манипулатор...............България е единствената държава, която спасява евреите си!!Македонците ще гледат ЕС през крив макарон...............НЕ на Македония в ЕС.........гласувах за новата партия ПП на канадците от Харвард, но ако предадат БГ-кауза и дадат зелена светлина на тая измислена ГМО държава Македония...........ще ги намразя и никога повече няма да получат моя глас!!!

248

Михни

преди 2 години

Тоя по добре да иска от майка си извинение че го е родила.

247

Анонимен

преди 2 години

Тия след всяко въстание и война остават без интелигенцията си, която емигрира в България. Може да се сетите кои са останали там и защо умственият им потенциал е на това ниво.

246

Анонимен

преди 2 години

Гаден сърбоман!

245

Анонимен

преди 2 години

Ко е татко му на Христиан Мицкоски? Другарче на Бранко Црвенковски /от комунистите