13

Анонимен

преди 2 години

Тоя дядка не знае за какво говори. Масово хората се лекуват в чужбина, защото нашите "специалисти" не могат да различат тумор от инфекция - истински случай! Нямаме нито компетентни, нито загрижени "специалисти". Лекува се на парче. Отговорност се прехвърля, а за отношение да не говорим! Рака не е достатъчен, трябва и за лекарите да мисли човек. На кеф ли са, какво да им купи, че да му обърнат внимание. Не случайно съществува поговорката: "да пребориш рака, въпреки лечението". Само Бог решава!

12

брей ,бре !?

преди 2 години

Как пък , всички наглеци са все в герб ?

11

Анонимен

преди 2 години

Г-Н ДОКТОР, ВИЖТЕ КОЛКО ОБЯВИ З А ПОМОЩ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАКОВЕ В ЧУЖБИНА ИМА ПО САЙТОВЕТЕ, АКО БЯХ БГ ЛЕКАР ОНКОЛОГ, ЩЕШЕ Д А МЕ Е СРАМ

10

ХАХА

преди 2 години

КАК ДА НЯМА СПАД, ВСИЧКИ РАКОВОБОЛНИ ПОЧИНАЛИ ГИ ПИШЕТЕ КОВИД!

9

Анонимен

преди 2 години

Фирмалностите оставете настрани приоритет е лечението.Хората се топят /не/ усетно.

8

Анонимен

преди 2 години

Спрете се бе главорези! Няма да се спасите от Нюрнберг!!!!

7

Даа!

преди 2 години

Ако не става нищо от теб , отивай в герб , там е твоето място , вижте ''тоя'' ''доктор'' !Най-големият бизнес ФЪФ Бг е политическият , Баце го доказа!

6

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че ваксините предпазват възрастните хора от смърт и хората трябва да се ваксинират ----///---- Истината е, че това дали ще се предпазвам от смърт и доколко, е лична работа на хората.

5

Само ФЪФ Бг, 30г.

преди 2 години

Тоя ''доктор'' - Бг-политик надмина И PKP , и Бойко И МитоФ , и Деса , И Гърневски ...!

4

Естествено, че

преди 2 години

от рак вече хората не умират.Вижте ежедневните некролози и ще ви стане ясно, че е от ковид.Преборихме успешно социалнозначими заболявания с помощта на вируса.И от СЗО ви казаха, и наши лекари се престрашиха, че неправилното лечение убива хората, ама вие си надувате стъкмистиката и очаквате трезвомислещи те да ви вярват. Ми вервайте.си

3

Анонимен

преди 2 години

Няма бонуси и пътеки за лекуване на рак. Това е истината. Източиха касата. Видяхме как лекуват наживо във Враца и във Видин. Когато протече разследване за смърт по лекарска грешка и има има осъден лекар, нещата може и да потръгнат. Когато протече разследване за броя заразени и починали от ковид и бъдат осъдени крадцитени лъжците, нещта ще потръгнат. Дотогава - МРАКОБЕСИЕ!

2

питане !

преди 2 години

КЪф ''ДОКТОР' Е ТОЯ , герберска калинка !

1

Бг-енженер

преди 2 години

Гусин Всезнайко , КАжи нЯщо за магистралите , разбрахме че не си в час с медицинатЪ !Нормален лекар не влиза в политиката , наречена ---БЛАТО !