17

Анонимен

преди 2 години

Само лоши новини за кучета. Пускайте добри новини за кучета: Човек нахрани куче с ръката си до лакътя и част от бута си.

16

к.п.

преди 2 години

До Анонимен 10като почнат да те разкъсват(кучетата), докато още си в съзнание ми е интересно дали ще си седиш кротко и ще богохулстваш, както направи тук! :)

15

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен /10/..: Що са излагаш,бе авер?..От какъв зор намеси Господа в тая история ?..Вие за нищо Го немате вече!..Двама са сбили,..-"Господ и жъ ги накаже"..Некой са съпнал :..-"Господ го наказва!"..

14

Анонимен

преди 2 години

Силно се съмнявам, че историята е представена тендециозно.Преди време пак в някакво село възрастна жена беше жестоко нахапана от кучета, после почина от раните си, но собственикът твърдеше, че кучетата си били в двора му.Само дето всички живеещи в района потвърдиха, че лаели минаващите хора и в конкретния ден са успяли да се промъкнат през оградата, при което жената беше наръфана до смърт.Може би медиите биха били по-доволни да пишат за нечия смърт, причинена от кучетата или..?

13

Честен

преди 2 години

Искрено се надявам да застрелят така и децата на ловджията.Пред очите му.

12

таня

преди 2 години

Ако кучетата са регистрирани в общината, плаща данъци и тн, може и да се пробва по съдебен път, иначе не го виждам...

11

фермер

преди 2 години

няколко зрънца рицин вършат същата работа. защо си хабите ижето.

10

Анонимен

преди 2 години

Гледал съм го тоя филм. Овчарина пуска злите песове да обикалят безпризорни около имота все едно целия район му е бащиния, и в радиус не можеш припариш. Като правило наоколо живеят и други хора, има път който задължително минава в близост до периметъра пазен от злите твари и т.н. Най-вероятно и забележка му е правена, но овчаря е над тия неща. Сега да ги копа и да внимава в бъдеще.

9

Анонимен

преди 2 години

Злите *** са за трепване,браво

8

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм че историята не е точна такава. Никой не ходи и за удоволствие да убива. Тези кучетата са били проблемни. Самия факт, че са били някъде без стопанина да е до тях го потвърждава.

7

Анонимен

преди 2 години

Ще горят в АДА това знаят ли го. За убииство на бесзащитни животни и птици Бог е приготвил вечните мъки в пъкъла. Но това ще го разберат малко по късно когато им дойде часа. Земният съд е нищо пред Божият. Бог е милостив и справедлив и на всеки ще даде заслуженото.

6

ДДРОнег

преди 2 години

Днес.бг , защо слагате все снимка на такова озверяло се куче ?!___Да не би да сте от жълтата журналистика ?!

5

Анонимен

преди 2 години

зависи от ситуацията,ако са били свободни и са нападнали стрелеца е логично да се случи,ако са вързани е виновен

4

vlady

преди 2 години

За съжаление във Варна вече повече от две години няма компетентен служител, който да разгледа случая - заради конфликта между Епархийски съвет и духовенството работната виза на свещеник Нъждех Кешишян не беше удължена. Само на Коледа и Великден идва компетентен служител от Румъния да приеме жалбите в града.

3

Анонимен

преди 2 години

Кучетата са били много стресирани от пиратките на Нова година и хуманистите от Четири лапи милосърдно да ги убили за да не с е мъчат.

2

:(

преди 2 години

Лоши хора сме, а после се чудим защо не ни върви.

1

Сър Джеймс

преди 2 години

турки сър! Забавляват се!!!