53

Ники

преди 2 години

Ми шматки. 3 дози имам, контактен бях, само ме дразни гърлото.

52

Декарт

преди 2 години

Тази комедия съм я изтървал. Сигурно е било забавно.

51

Анонимен

преди 2 години

До 41 откривател: Като ти харесва какво правят в Пекин, отиди в Китай - там вече прилагат точкова система дали някой е слушал и колко точно. Мисля, че ще ти хареса. Иначе никак не върви да даваш за пример страна и части от земното кълбо, които са твърде различни като разбирания и светоусещане от мястото, където живеем. Все едно да те критикувам що не тънеш в блаженство като тия в будистките манастири, въпреки че ядат по една купичка ориз на ден. Не сравнявай круши с тухли

50

Геноцид

преди 2 години

В Чехия отмениха сертификата защото техният ВАС го обяви за противоконституционен.

49

До Реалист

преди 2 години

Кой се интересува какво ти се струва като четеш коментарите? Ти не си индикатор за акъл. Даже нямаш и някакви заченки на подобен.

48

Реалист

преди 2 години

Като чета част от коментарите тук ми се струва, че има доста заблудени хора относно мисията на Костя Копейкин от Възраждане. В началото на пандемията на Костя заместника водеше протестите пред народното събрание и говореше много глупости пред хората. Има ораторски качества момчето, но речите му бяха пълни с некомпетентни изказвания и квалификации. А техният лидер Костя преди време беше похарчил доста от паричките на партия Възраждане, за да има скъп имот и прочие. Бързо ще слезе от небосклона

47

ех Канада

преди 2 години

аз да запитам , кой провртява тия сътверЕ проверяващите за сертификат . Преди време един дрът охранител в практикер искаше да ми покаже сертификат , но отвън с колегите . Скоро некой самозабравил се дервиш ще го отнесе заради малоумието на "цар киро" . От хеи-то ,пардон рзи са същите клесове . Един няма сертификат ,*** се репчат .

46

Реалист

преди 2 години

До АнонименКъде виждаш милиционер на снимката бате, тури си очилата и тогава пиши простотии

45

Анонимен

преди 2 години

Що така неочаквано? Нямат време да се карантинират.

44

Анонимен

преди 2 години

Какво стана в Канада - намериха ли фашиста?

43

...

преди 2 години

Ако Бойко не даде пари и автобуси "акцията" ще пропадне...

42

Протестър

преди 2 години

Протестът е оти има 9 деня ваканция. Ваканцията за родителите е нещо страшно, по цял ден са чудат, кво да праат с чаафите си и една майка вика: 'Охххх, да мине таа ваканция, че да го пращам на училище", па ние с какво нетърпения я чакахме и викахме: "Ваканция, урррааааааааа..." Та такива кат нас са екзотично Малцинство;)))Другото сака даскалъка, за да се отърве от чаафф вкъщи;)))

41

Анонимен

преди 2 години

тая измислена пандемия и сертификати отклонява хората да мислят и протестират за реалните неща като поскъпване на тока и храните , за това да направят протест

40

Анонимен

преди 2 години

Това е частен охранител, а не полицай... Отдалече се вижда, че е пенсионер....

39

Възраждане

преди 2 години

Да изгоним марионетките на САЩ от министерския съвет!! Да заявим ясно Българският народ иска да напусне НАТО и ЕС!! Не на медицинския фашизъм наложен от ЕС и САЩ!!

38

Рубладжиев

преди 2 години

Челн съм на Възраждане, искам да кажа на момчетата там, че не боли да те боцнат, не се страхувайте рвбята....

37

Анонимен

преди 2 години

Тук явно всички са фенове на ***. След сега управляващите ни чака още по-голямо дъно, към което с всички сили ще копаем начело с Копейкин!

36

До власта

преди 2 години

Щом не искаш мира, ще има секира!

35

Анонимен

преди 2 години

Възраждане е истинска родолюбива партия!! Възраждане е партията на обикновените и бедните Българи, репресирани от държавния апарат ръководен от САЩ и Израел!!

34

Анонимен

преди 2 години

Ще има ли един депутатин да ни говори на микрофона? Ако няма аз няма да ходя.