121

Мухаха

преди 2 години

Вярно е ...... По Блумберг вече го съобщиха .

120

Анонимен

преди 2 години

Истината е съвсем друга - руснаците ще размахват черни знамена с черепи и кокали, ще играят пиратски танци, за да уплашат иначе храбрите войни на Незалежная!

119

Анонимен

преди 2 години

Г-ца/г-жа Нелка участва всекидневно във войната с Русия! Отвратително!

118

Анонимен

преди 2 години

Новата стратегия на Русия е, че не цени човешките животи и това и дава предимството да заплашва с ядрена война. Разчитайки че по-хуманното западно общество ще отстъпи. Което нарежда Русия в редицата на терористите, с бомби на кръста! Русама Бил Гладен?

117

Анонимен

преди 2 години

Путин е способен на това. За него и олигарсите му, първа цел е възстанвяване на СССР-то. Не осъзнават че то е обречено по икономическите закони. По математическите, ако щете. И СР-то винаги ще ги следва!

116

Анонимен

преди 2 години

Модерна Русия се превърна в Терористична Русия!

115

Анонимен

преди 2 години

6 години украинските фашисти тероризират мирното население на Украйна, крайно време е някой да ги спре.

114

Анонимен

преди 2 години

И ,ама много им се иска някой да напада....само далеч от тяхните граници да е.

113

Анонимен

преди 2 години

Нападението е добра отбрана, понякога.

112

Анонимен

преди 2 години

Напротив, фалшивото видео ще бъде инсценировка как уж руски части влизат в Киев. В резултат на това Нато ще вземе да се хване на въдицата и да гръмне, в резултат на което пък Русия ще тресне една ядрена бомба на Лондон и още една на главата на Столтенберг, преди последният да е успял да се премести в бункера на някоя банка.

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116. Твоята специална комисия явно не е била в казармата. Както виждам, и ти не си бил. Как ще оцелееш при атака със зарин по бермуди, тениска с къс ръкав и противопрахова маска бе, приятелю? Нали точно така бяха екипирани спасителите? Точно затова някой има нужда от неграм0тен електорат.

110

Хахахахахахаха

преди 2 години

Под флага на Зимбабве или Занзибар, допълват анонимни източници от Пентагона. Все още обаче не е ясно личния шивач на Путин кое знаме ще ушие.

109

Хубаво ама...

преди 2 години

Тооо... хубаво под фалшив флаг,ама помнят ли,че имаше котел за укроси при Котелниково? Ами сега ако им се случи казан при Казаново и изтъпанят бандеровците по телевизиите?

108

шопендар

преди 2 години

холивуд вече са измислили няколко сценария,сега подготвят декорите в няколко варианта,рамбо разрушава москва,рамбо евакуира останалите живи в киев,рамбо търси в руините на вашингтон входа на бомбоубежището за да се скрие от радиацията.на битака в лос анжелис наши братоци продават китайски гайгерови броячи,и противогази произведени в зебра курило

107

АХА

преди 2 години

Те и за Ирак имаха доказтелства!!!Ама после тц химически оръжия!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Държавен преврат в Иран.През август 1953 г. в Иран е проведена съвместна англо-американска (MI6 и ЦРУ) операция с кодово име Аякс.Целта на операцията е свалянето на премиера Мохамед Мосадик. Операцията е ръководена от Кермит Рузвелт, който впоследствие тайно е награден с медал и обявен за герой, след като доказал, че ЦРУ е в състояние да организира и осъществява държавни преврати. Опитът му впоследствие влиза в употреба.С тази операция ЦРУ влиза в нов курс.

105

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Русия като Член на СС на ООН поиска нейни експерти да проучат въпросните доказателства... Как мислите какво става с този казус? Все още руснаците не са получили достъп" Дай си източника на информацията за това твърдение.

104

Арест за БАЙДЪН

преди 2 години

НАркоманите от САЩ ползват специално наркотизирнаи служители в администрацията на САЩ вкл вПентагона. Прилага се набеждаваща стратегия подобна е отработвана десетки години чрез КНДР..Сега вместо да набеждават големия приятел на САЩ в КНДР се втурнаха да набеждават МОСКВА..Дават се укзания на американски англииски на подставени на власт в Москва и те ДРЪНКАТ СТАРИ ОРЪЖИЯ ПРЕД КАМЕРИ.. ДАЖЕ Сториха стари кораби в Ленинград на парад..ЦЕлта е МОСКВА ДА БЛОКИРА ГАЗ ЗА ЕВРОПА ..

103

браво

преди 2 години

Краварите вече са го снимали видеоклипа, сега изчакват подходящ момент да го пуснат и хайли-лайкли всичко е точно! Тия операции са патент на краварите. Да си припомним за операция Аякс и Нортуудс. Има съмнения, че и 11,09,2001г. е тяхно дело.

102

ха-ха

преди 2 години

Голям зор имат американците Русия да напада Украйна!Ако не стане,направо ще си изядат ***!За какво става дума?Първоначалният план беше укроармията да настъпи в Донбас,Путин да помогне и да последват санкции срещу Русия.Това беше приемлив вариант за властта в Киев-изпълнява поръчката и взема бонусите.Обаче Путин ги контрира хитро-разположи войски около Украйна така,че да могат да заемат половин Украйна вкл. Киев за кратко време ако се наложи.Тоест войната става вече неприемлива за властта в Киев.