323

Анонимен

преди 2 години

неваксинираните се заразяват повече и боледуват по-тежко, само ганъо не го разбира, но неиска мерки, после чудите ли се защо сме последни в по всичко ЕС ???

322

Ач

преди 2 години

Кафета и барчета работят със заетост 1-2 маси на 2ч., ваксинираните ги е страх да излизат нещо...или по принцип са си асоциални скрънзи дето ще живеят вечно в метаверса и пестят пари за парцел от Витошка в Метавселената...

321

( '_' )

преди 2 години

Изключително лошо впечатление прави жонглирането с думите "ваксиниран" и "имунизиран". Понеже ми омръзна да чета некомпетентно написани статии,само да вметна, че ваксиниран НЕ е равно на имунизиран. Ваксиниран значи, сте получили 1, 2, 3, или колкото си искате там дози ваксина, НО това не ви прави имунизиран! Имунизиран значи резистентен на вируса. Благодаря за вниманието!

320

в моргата

преди 2 години

Съвсем друго нещо са ваксинираните. Като ги погледнеш -като живи

319

Николай

преди 2 години

До сливен Какви другари демократи и глобалисти бълнуваш, хората способни на такъв план са надпартийни и независими, те не робуват на идеологии и не се отчитат на никого, за разлика от правителствените мишки на запад и изток. Да, на изток също играят на хорото. Нима забравихте коя държава пусна първата ваксина и после още няколко за всеки случай и в момента пропагандира за ваксинация.

318

Емо

преди 2 години

Който иска може да гледа Синя кръв сезон 2, еп.22 от 2012г. Споменават се думите грип на стероиди, как, къде, колко, пандемия, ваксина.

317

Анонимен

преди 2 години

Или казано по друг начин-25% от новите болни и 12% от починалите са ваксинирани.При 30% ваксинирано население...представям си ,ако бяхме 80% ваксинирани.

316

ммммх

преди 2 години

Никой не каза, починалата жена с белодробна емболия, на рецепцията, боцната ли беше!? Щото, ако не беше, медиите щяха да ни проглушат, че не е, така че....

315

Анонимен

преди 2 години

Кунчев доказа безапелационно, каква "защита" предлагат "ваксините"....

314

Анонимен

преди 2 години

До До морски Абе аз с тези три магистърски степени ще съм от необразованите, понеже не съм се ваксинирал. Явно за да се ваксинираш се изисква от докторска степен нагоре. Така и ще си остана необразован. Пфу! Много ме е срам, че не съм учил навремето, разбии'аш ли!!! Образованите израелци се наваксаха яко с по два бустера и сега имат 4-5 пъти повече починали на ден от преди ваксината. Ама интелигентни, разбии'аш ли!!!

313

Анонимен

преди 2 години

СКУКА...

312

До морски

преди 2 години

Няма какво да питам. Лежах в 4 различни отделения наскоро и сам видях кое как е. Ясно е, че там с Ковид-19 няма, те са си отделно. Хората с добро образование бяха почти всички ваксинирани, а тези с ниско образование по-често бяха неваксинирани. За Ковид-19 отделенията си има статистика и ваксинираните стигнаха до 15% от приетите в тях.

311

До 339

преди 2 години

А защо жената да не си кара колата с маска, когато е сама в колата? Всеки нормален човек би го направил и ситуацията е ясна. По някаква причина човек си слага маската и не я маха, докато не стигне до място, където може да я махне и да си измие ръцете. Примерно жената си е сложила маската, влязла е в магазин, после с колата се прибира вкъщи, където ще може да си свали маската и да си измие ръцете. Учудващото е, че хора като теб не го разбират.

310

До 334

преди 2 години

Натриев Хлорид е Готварска сол бе т...к !!! И наистина трябва да си голям таласъм , за да не ядеш сол. Сигурно си пуснал саркастичен коментар, предполагам.

309

Морски

преди 2 години

Питайте лекар от отделение да ви каже каква смесица са постъпилите - с две, с три дози, без дози. С една дума всякакви. Иначе половината са хипохондрици, а болниците си прибират пътеката на драго сърце.

308

сливен

преди 2 години

Другари демократи много прости вече си го пишат открито че короната е най голямата измишльотина на сатанистите глобалисти за контрол над човеците. Нали скачахте за светла демокрация. Ето това получихте.

307

От Берлин

преди 2 години

От толкова много лъжи и манипулации, започнаха съвсем да се объркват..... Само Ковид-зомбитата с бустери им се хващат! Има Нов Холокост! Бог с ВАС и пазете децата

306

Анонимен

преди 2 години

Неимунизирани - демек без бустер

305

Антивакс

преди 2 години

Маски доло, дай ракия, чалга и сланина

304

Анонимен

преди 2 години

88,54% от починалите за деня нямат ваксинация. - А защо нямат?!