31

абе

преди 2 години

Ако имат поне МАЛКО достойнство наште т.н.министри да станат и да си тръгнат , да им теглят една майна ако не знаят как да повикат Стоичков -за смях станахте тъ...ци променени - оставете мишките да се радват на сиренцето в капана

30

Анонимен

преди 2 години

Хаха,Пендаровски да се извинял???Вие добре ли сте,честно.Нашия президент не прие ли българите от РСМ в президентството си?!!Това видял Пендаровски и това направил и той!

29

Анонимен

преди 2 години

Макетата трябва да заклеймят тоталитарния югославски режим и период, да се извинят за репресиите и убийствата на българи в югославската република Македония, Да отворят архивите на тоталитарната власт в Югославия за републиката Македония. Да се прочете истината за репресиите и убийствата......Стефчо Пендарски трябва да се извини за срещата със шпионите на Скопие. Докато не се извини, никакви разговори. И да отворят архивите с документите за зверствата срещу македонските българи. Никакви отстъпки.

28

Аз промяната

преди 2 години

Тази незнайна женица била външен министър ужас Подмяната вижте България фалира Ла а вие какво търсите в Македония бездарници назначени с венецуелските машини с репресии с 12 клозета Оставка

27

Анонимен

преди 2 години

За какво отива там? Да върне костите на Гоце.

26

Анонимен

преди 2 години

утре ще четем за поредния срам

25

Анонимен

преди 2 години

Не помня България да е имала толкова безличен външен министър. Тази прилича на библиотекарката Минка от Чепърлене. А и е на път маките да я направят за смях, като и пратят хигиениста на тяхното министерство да й прави компания на честването.

24

Анонимен

преди 2 години

Поредният гаф ще се получи! Тази скумрия ще я разкостят. Отсвириха я като малка гара.. Ама и македончетата големи отворковци, да им се чудиш. Явно не им е зор да влизат в ЕС, при Володя им е по-добре. Амо да се оправят, заслужават да им правим сечено до дупка.

23

i'm

преди 2 години

Стига сте се държали като *** бе! Вместо те да дойдат вие ходите. КЪСОГЛЕДИ ПРОДАЖНИ ***!

22

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна карикатура, като Славуца!

21

Анонимен

преди 2 години

Мега калинка от нов тип, то така като се дават постове по квоти и после разправяй как били експерти, дори и такива не сте.

20

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

"Генчовска" е крипто-еврейка. Не мен да слушате,а да видите жалкото подобие на лице,което има тая . Колете евреи! Няма друг път. Просто ги колете,но интелигентно,туй-че да не Ви арестуват.Евреите не са човешки същества.

19

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 16. И всичко това не й помогна много да изгради добър начин на говорене.Изглежда много неуверена и не съвсем компетентна в областта на външната политика.Може би поста на военен министър по би й паснал,макар че не съм сигурен.Просто има хора,които не стават за управленци.

18

жоро

преди 2 години

До Стоко: К.П. е много неподготвен и много наивен. За дипломация по този сложен въпрос се изисква друг човек. Лошото е, то той непрекъснато повтаря, че външната политика към ПСМ е негова и на Ковачевски работа. Той прескача Генчовска, и ми се струва, че скоро ще настъпи мотиката. Хората не са слепи. Той се изказва като четвъртокласник. Да иде на обучение при Буяр Османи, един добър димпломат.

17

Анонимен

преди 2 години

Османи си е намерил извинение. Той просто не иска да присъства на това събитие.

16

Анонимен

преди 2 години

До 13Наистина изглежда доста странна, но пък биографията и е зашеметяваща.Завършила е Съвременна история, СУ, Военна Академия в България, 5-6 военни курсове в НАТОвски държави и военна дипломация, работила е в бг представителство в НАТО.Направо си е човек на НАТО.!

15

Стоко

преди 2 години

Пълен дипломатически провал на наивния Петков, който е продавач на пробиотици, но не и опитен политик. За съжаление се оказва изключително неподготвен и невеж по темата С.Македония. Още една грешка и ще си изяде напълно кухия рейтинг.

14

Анонимен

преди 2 години

Да вземе и Петков и да си стоят там. Да не се връщат! Нека направят тази услуга на България и на всички нас!

13

Анонимен

преди 2 години

Много странна и безлична е тази дама.Като я гледаш можеш да кажеш,че е на 30,а пък може и на 45.Как можаха да сложат за външен министър човек без дар слово.Ама хич!Те от партията на Славуца май все не са кат хората-Тошето,Ивето,сега и тази.

12

Анонимен

преди 2 години

Аз незнам случаи в световната дипломация, външен министър да отива на посещение, и в страната домакин да не се среща с поне един от Президент, премиер или министър на външните работи!!!Всички македонски такива утре са заети!!! Да видим, културният им министър, да не се окаже и тя с не отложен ангажимент в последният момент.