16

Анонимен

преди 2 години

Според Кунчев това не е вярно

15

Роко Скиавоне

преди 2 години

Ако искате хубава извара всеки петък на фермерският пазар на Ситняково .Има една ферма ,,Каряна'' нещо уникално .Продукти от козе мляко ,фермата е в екологичен балкански район,не се купуват млека от други места,аз лично съм опитвал всичко и е невероятно,прави се сирене Качота по италианска рецепта също нещо уникално.Пробвайте и няма да съжалявате,в момента нещата се правят от краве мляко от съседна ферма но много скоро всичко ше се прави отново от козе мляко.Специално за изварата е уникална

14

Анонимен

преди 2 години

Млечните продукти са вредни създават слуз в организма.Да сте видели в природата вече отбито животно да яде млякото на друго животно.

13

Евала

преди 2 години

Изварата, общо-взето е вторичен , отпадъчен продукт. Съществува и в нашата традиция. Но към публикациите на разни руски/еврейски УЧЕНИ човек трябва да се отнася скептично. Руснаците са една от недълго живеещите нации, въпреки вълшебната си извара. А феновете на руското тук, да поживеят в матушката и ще се върнат нас.рани.

12

Анонимен

преди 2 години

Ама не казва че да се пие е вредно!

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2...........Казва си боярИшник и означава глог! Нашите русофобски Хкрементчета се радват вече 6-та година на нещастието на 130 бедняка в Сибир! Изписаха няколко хиляди дррисни по този повод! Колко американци измряха за това време от дрога? Което не е повод за радост, а за размисъл!

10

Анонимен

преди 2 години

Ами ако нема извара?

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Нека руският диетолог яде извара и ръждива вода да пие,а аз ще я. Ръчно Българско Сирене и ще пия Руйно Българско Винце. Егати "мъдреца"! Белене за тоя!

8

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Аха... И при високо кръвно пийте водка....Аре нема нужда от рашки "професори"... Не ни мислете нас. Аз си знам дозата!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Cottage cheese май имат предвид мека и на зърна.

6

Анонимен

преди 2 години

Руската извара не е като нашата извара. Не случайно я наричат "мазна извара" в статията. Технологията на производство е друга и съвсем различен млечен продукт с различен състав.

5

Анонимен

преди 2 години

Изварата е много по- вкусна от някои марки сирена и кашкавали в бг магазините. Недооценена е в България.

4

Анонимен

преди 2 години

Изварата е един от млечните продукти, който не може да се имитира.

3

До Масква

преди 2 години

Като няма пари за сирена и кашкавал: изварата ще става все по-полезна и по-полезна

2

Анонимен

преди 2 години

Тикви . И тикви . С праз.

1

ХА ХА ХА

преди 2 години

А водка?