Ако искате хубава извара всеки петък на фермерският пазар на Ситняково .Има една ферма ,,Каряна'' нещо уникално .Продукти от козе мляко ,фермата е в екологичен балкански район,не се купуват млека от други места,аз лично съм опитвал всичко и е невероятно,прави се сирене Качота по италианска рецепта също нещо уникално.Пробвайте и няма да съжалявате,в момента нещата се правят от краве мляко от съседна ферма но много скоро всичко ше се прави отново от козе мляко.Специално за изварата е уникална
Млечните продукти са вредни създават слуз в организма.Да сте видели в природата вече отбито животно да яде млякото на друго животно.
Изварата, общо-взето е вторичен , отпадъчен продукт. Съществува и в нашата традиция. Но към публикациите на разни руски/еврейски УЧЕНИ човек трябва да се отнася скептично. Руснаците са една от недълго живеещите нации, въпреки вълшебната си извара. А феновете на руското тук, да поживеят в матушката и ще се върнат нас.рани.
До Анонимен 2...........Казва си боярИшник и означава глог! Нашите русофобски Хкрементчета се радват вече 6-та година на нещастието на 130 бедняка в Сибир! Изписаха няколко хиляди дррисни по този повод! Колко американци измряха за това време от дрога? Което не е повод за радост, а за размисъл!
Нека руският диетолог яде извара и ръждива вода да пие,а аз ще я. Ръчно Българско Сирене и ще пия Руйно Българско Винце. Егати "мъдреца"! Белене за тоя!
Аха... И при високо кръвно пийте водка....Аре нема нужда от рашки "професори"... Не ни мислете нас. Аз си знам дозата!!!
Руската извара не е като нашата извара. Не случайно я наричат "мазна извара" в статията. Технологията на производство е друга и съвсем различен млечен продукт с различен състав.
Изварата е много по- вкусна от някои марки сирена и кашкавали в бг магазините. Недооценена е в България.
Руски диетолог: Яжте извара за здраво сърце