16

Анонимен

преди 2 години

От 5000 до 10000 лв глоба за родителите и ще видите как по-добре ще си гледат децата. Ама никой не му се занимава да направи това. Ако нямат наличност на толкова пари, част от заплата отива да платят и за няколко години ще изплатят и ще внимават да нямат повече провинения децата. Височко се постига със санкции. На запад е така не си окосил и боядисал оградата глоба, не си хвърлил *** разделно .. глоба и т.н

15

До "до 5"

преди 2 години

"на насилника, трябва да му се обясни с думи", ти вярваш ли, че агресивно, нагло и озлобено келешче, изобщо ще ти чуе думите, най много да ти се изсмее и да ти тегли и на теб някоя обидна дума или каруцарска . Строги наказания трябват и солени глоби за родителите! Ега ти, те училищата вече са като селски кръчми-то обиди, интриги, клюки, клевети, побоища, родителите хал хабер си нямат или и те такива, за учене остава ли време изобщо?!

14

Анонимен

преди 2 години

Хората са го измислили - ние просто трябва да го приложим - ГЛОБИ."Белите" държави, които даваме за пример, са си подредили по този начин къщичката.И наш , като отиде в бяла държава,как бързичко се съобразява с правилата, щото иначе дълбоко бъркане в джоба му.Въведе ли се в учлището глоби за родителите,всичко ще си дойде на мястото. Въобще учителят да не се разправя - крещял ученикът, тръшкал, чупил, посягал на други деца, ставал от мястото си по време на час - електронна глоба за родителя

13

Анонимен

преди 2 години

Точно липсата на наказания води до това поведение у подрастващите. Каквото и да направят - с тях ще работи психолог и нищо повече. До следващия път...

12

Дрът Пърч

преди 2 години

Това следва от хроничния не.....к. Хормона натиска и избива на агресия. Затова зелените са го решили този проблем - на 16 ги женят и така.

11

До 5

преди 2 години

"Също така имахме уважение и страх към учителите и ако някой учител те удари, винаги е имало защо, и кажеш ли вкъщи, и там - бой."----------------Страх да, но уважение към учител, който бие -едва ли! Ако някой ученик бие и тормози по-слабите в класа, един шамар би му подействал отрезвително, но може да породи още по-голямо озлобление. На това дете трябва да се обясни с думи защо насилието е неприемливо и унизително. Иначе удряш и ти вече си част от това, което уж заклеймяваш.

10

Анонимен

преди 2 години

А аз, когато ходех на училище през 90-те, такива прос_тотии нямаше. Дори и момчетата не бяха агресивни един към друг, та какво остава за момичетата. Но тогава тъкмо "Радка-пиратка" набираше скорост - беше зората на масовата чалгаризация. Ценности, сър.

9

Левтер

преди 2 години

Както преди, така и сега има скотове!Който разбрал,разбрал.

8

Анонимен

преди 2 години

През 90тте години нашумя един зловещ случай, при който две момичета от Пловдив пребиха и удушиха своя съученичка и приятелка и после ги бяха вкарали в затвор за непълнолетни или нещо такова. Такива случаи на побой и саморазправа са изключително опасни и никога не трябва да бъдат игнорирани! Зад такава агресия се крият ОГРОМНИ пропуски във възпитанието, изключително примитивно мислене и престъпно безхаберие и лош пример от страна на родителите в семейството!

7

Олдскуул

преди 2 години

Какви ножове сте вадели ве недоносчета, носел няква пеперудка в себе си и вече гангстер. Аз съм участвал в над 30 сбивания и не си спомням някой да е бил бит след като се е предал, а ножове никой не вадеше щото после става по зле само, идват по-големите и раздават правосъдия. Само неандерталци в тази държава останаха.

6

Анонимен

преди 2 години

До 5Има нещо вярно за уважението. Когато знаеш, че само да погледнеш някого на криво и може да се стигне до ножове, и ставаш страшно учтив човек. Обаче трябва да ти кажа, че през 90те нямаше и една трета толкова бой в училище, колкото през 80те.

5

Анонимен

преди 2 години

В техникума през 80-те две съученички се сбиха в класната стая. Имаше друга тарторка, дето и някои момчета не смееха да я погленат. На лятната бригада група се опита да небие съученик и той ги посрещна с нож. Единия го отнесе по лицето. Кютеците в училище си бяха редовни. Рдовно при футболни мачове от младежката група се влизаше в съблекалната на гостуващия *** и се нанасяше побой. А какво им се случваше на агитките на грандовете от София по пътя от стадиона до гарата при гостуване не коментирам

4

Анонимен

преди 2 години

Когато ходих на училище 90-те години, такива неща бяха нещо често срещано, само дето нямаше социални мрежи да се вдига шум. Също така имахме уважение и страх към учителите и ако някой учител те удари, винаги е имало защо, и кажеш ли вкъщи, и там - бой. А сега на ей такива невъзпитани и некултурни ако някой учител им направи забележка става чак медиен въпрос.

3

Анонимен

преди 2 години

До 2Taка е. По мое време нямаше бой, вадеха се направо ножовете. През ден. И никой нищо не казваше, просто защото не се вдигаше много шум. Сега има мнооого по-малко насилие всъщност, но деца са по-*** и сами се хвалят с простотиите си. А, и сега вече момичетата се бият повече.

2

Еволюция на клипчета

преди 2 години

Като малки - бойКато порастнат - яко плющене и духова музика.Накъде отива този свят?

1

Анонимен

преди 2 години

Добре че има телефони с камера, че инак ще се избият пред/във/над и под училището и никой няма да разбере.