95

САТАНАТА

преди 2 години

Оправдаваш си заплатата

94

Вируслав

преди 2 години

В Австрия вече гласуваха и в горната камара за задължително ваксане!!! По традиция фашизма почва от там. И при допитване до народа там, са гласували за задължително ваксане . Няма наведеняците там, да са само те баламите я!!!!

93

до 101

преди 2 години

Юрдек! А направиха ли си труда за две години, да изнамерят метод за откриване на тези които са го изкарали и имат по-добра и по-дълготрайна защита от тези с набодения бъркоч?? Признават за изкарали вируса само тези дето са влизали в болница и взимат ковид бонуси за тях. А за тези които са го изкарали безсимптомно щото са с добра имунна система- сертификати няма. Дори антителата не са важни щом имат Т и В клетки запомнили вируса. Ама дай да бодем наред, а?

92

До юрдека 97

преди 2 години

Витанов говори за Омикрон варианта, а не за преболедувалите изобщо. Недочелите юрдеци крякат от радост, че Витанов е сбъркал. Не е сбъркал. Изхабил си си времето в крякане. Най-добре крякай за нещо друго.

91

епидемиолог

преди 2 години

'заетостта на болничните легла - те още ще растат. Този на смъртността също трябва да се пречупи.'== Ми спрете ковид-бонусите и ще се перчупят и двете веднага на другия ден! Пък ако дадете спестените пари за истинско здравеопазване, тогава и смъртността от истински опасни билести ще намалее.

90

Анонимен

преди 2 години

От две години все го минаваме тоя пик

89

бре ти да

преди 2 години

До ъъъъъ Ми никои не харесва фурнаджииските лопати освен кръглоземците.КВо позна тоя кифладжия.Днес ША мрем с хиляди утре Сичко е ОК.Ха така ха иначе че тия негови математически измислици може да ги направи първата *и.....а на женски пазар.

88

Анонимен

преди 2 години

А витанка, Юрдек , хвани на рандом 10 твои приятели и ги преброй бе, само 1 ли е боледувал ковид, Юрдек? 10% били срещали вируса.

87

ъъъъъ

преди 2 години

Витанов като ви каже, че положението ще се влошава, всички виете, че бил платен и не знам си какъв. След това положението се влошава, всички пак го обвинявате, че едва ли не бил виновен за това!? После ви казва, че пикът е преминал и положението ще се подобри - пак виете и го обвинявате (тук вече не знаете точно в какво). Трудно е да си глупав по рождение...по-лошото е, че близките ви трябва да ви траят...

86

Анонимен

преди 2 години

Ама какви сте невежи антиваксърите!! съвсем нормално е една ваксина да се бие на три месеца и да не предпазва от заразяване и боледуване. Ваксината е да се бие. Вие не знаете ли?

85

Анонимен

преди 2 години

Облогравецът ваксър дължи откритоето си на връзката, която е открил между главата и Земята. "Моята глава е обла", казал ваксърът. "Значи, че и Земята трябва да бъде обла." Научната общност е възхитена от гениалността на ваксърите. Това води след себе си много други открития. Например тиквата също е обла, като главата на ваксъра. Това е ново ниво в кулинарията. Досега готвачите не знаех, че е и тиквите са обли. Смятаха, че са плоски. Но гледайки главата на ваксъра, веднага намериха приликата.

84

Проф В.

преди 2 години

Скрий се бе плазмодий.

83

Анонимен

преди 2 години

Витанов знае ли ги всичките тези варианти и мутации за да твърди че вирусът не ги е "изпробвал"? Може ли да прогнозира доколко ще мутира или докога, все пак нали прави математически анализи? Иначе звучи като врачка, припяваща за поредните апокалиптични дни от началото на 2000 година-я затопляне, я удар на астероид, компютърен вирус, земетрения

82

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден еин облоглавец ваксър е получил Нобелова награда за откритието, че Земята е кръгла. Шокирал е цялата научна общност с това откритие. Досега никой не го е знаел.

81

Анонимен

преди 2 години

Тъй, тъй... В момента гледам Австралия, където всички са вакснати и има драконовски мерки. Та те имат 50-100 хил новозаразени дневно. Ама са със сертификати разби'аш ли!

80

ше гласувам за

преди 2 години

копейката, защото е ***, а с идиотщина като сертификат за хрема, само истински *** може да се пнребори.

79

Анонимен

преди 2 години

Тия хора всичките до един са шизофреници и не знам защо им позволяваме вече 2г да вземат решения и да ни управляват живота. Те дори не са избрани, а са назначени бюрократи. Вчера новина "Нови мерки в Софийска Област" днес "минахме пика в София" и "тая седмица ще минем пика в страната". Господа професори за 24 часа мнението ви се обърна на 180 градуса, пийте си хапчетата и оставете хората на мира! Вече да ви кажа ако някой ме нарече ц_г_aн_иН по-малко бих се обидил от ако ми кажат професор!

78

АЕ

преди 2 години

Уа! Народен съд и всичко е приключи.

77

Анонимен

преди 2 години

Вирусът се развива добре. С доста мутации е. Като цяло съм доволен! Бай Ганююю не разбира от вируси. Пие ракия псува властта и гласува за Копейкин плоскоцемеца. И от Бай Ганюю съм доволен. Той преди беше фен на Бойко Кюлчето. Няма да се затрие тоз народ от чобани

76

АНОНИМЕН

преди 2 години

Сега ще започнат да си прехвърлят топката политици, медии, фармация, лекари, математици, че на виждаш ли, друг им е **** в гащите.