34

Дали

преди 2 години

Фактите са си факти.Дали е можело да се помогне на тази жена или не един господ знае.Но е факт ,че персонала в повечето лечебни заведения дали заради правила или личностни качества е супер неадекватен.И когато стане въпрос за недоволство или бити служители дали агресията е случайна или подбудена точно от тази неадекватност.Мисля ,че няма човек който да каже с ръка на сърце че поне веднъж в живота си не се е сблъсквал с тази неадекватност и бюрокрация .

33

ььь

преди 2 години

До Пурко пурко подай си декларация тебе да видим.

32

13

преди 2 години

До В.От страни е много лесно да се дават съвети!Работя в Софийска болница, чието СПЕШНО,ОБСЛУЖВА 300 - 400 ПАЦИЕНТИ В ДЕНОНОЩИЕЛНощем са и ретистратура, имат 5 зали, 20 човека персонал на смяналИ...ПАК УМИРАТ ПАЦИЕНТИ!!!ГРИЖАТА ЗА ЗДРАВЕТО Е ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ НА ВСЕКИ!!!Не може 3 часа преди смъртта да търсиш помощ!!!

31

Д Георгиева

преди 2 години

В спешния център в Кюстендил са уникални лекарите. Освен професионализъм са толкова отговорни и се отнасят с разбиране към всеки един пациент. Благодаря ви, мили хора!

30

Пурко

преди 2 години

Предлагам да се направи един регистър от подадените данъчни декларации на всички лекари в България и да се види какви имоти и коли притежават.

29

Анонимен

преди 2 години

С един лекар и една мед.сестра как ще могат да се обслужат едновременно опашката от чакащи?Сложете по два или три екипа на смяна.

28

В.

преди 2 години

Смях, лекарите трябвало да могат да оцелеят. Все си мисля че здравеопазването е за да оцеляват пациентите. Има нещо много гнило. Тръгва от чиновниците, алекарите използват хаоса да се обогатяват.

27

Анонимен

преди 2 години

Протестират, че медицинската сестра ги забавила 6 минути.Никой не каза повикана ли е спешна помощ и кой е отказал да прати линейка.Никой не каза от колко време е болна починалата жена и търсили ли са близките медицинска помощ.Медиите дадоха възможност на всеки недоволен и хора с ниски страсти да оплюват къде с право къде без никакво право медицинската общност. Политиците използваха случая за политически цели.

26

Анонимен

преди 2 години

Всичко е до манталитет. В едно общество в което всеки е ядосан на всеки, няма как да е друго. Тука има платени простаци които хулят по всички съсловия и тровят всичко в тази държава.

25

Анонимен

преди 2 години

А бе тикво!! Не разбра ли,че жената е починала вследствие белодробна ТРОМБОЕМБОЛИЯ,състояние,несъвместимо с живота?? Каквито и навременни реанимационни действия да са били направени,изходът е фатален в 100% от случаите!! Схващате ли бе тикви,вие,които плюете сестри и лекари???!..............НЕ, НЕ СХВАЩАТ!!! КОГАТО си загубил любим човек, НИЩО не схващаш. И доводите са без значение. Ако беше починала у дома или в линейката - ясно. Но пред спешна помощ???????? Може поне да се заинтересуват

24

Гошш

преди 2 години

Докато болниците са търговски дружества така ще е, на пациентите се гледа като на клиенти в автосервиз или магазин на които трябва да им се вземат възможно повече пари! Ако нямаш кинти, ще мреш в чакалята.

23

Гошш

преди 2 години

Затова ги бият най редовно тея "лекари". Те вървят като пауни по коридорите на болниците, презрително и през рамо те поглеждат и ако решат ще те удсотоят с някъкъв отговор на много важен за теб въпрос. Нагли и високомерни, изобщо не се напъват, все мнго работят и все трябва да чакаш. Всички станаха богати на наш гръб и ако не вървиш със солидна пачка и да им буташ кинти, ще си умреш в чакалнята като куче. Такова крадене пада, но само за "лекарите", за другите служители на болниците, няма кинти.

22

Анонимен

преди 2 години

Това което видяхме е: Безразличието убива. Крайно време е да се развенчае мита за добрия лекар който помага. Образовайте се , подлагайте на критика това което ви казват.Вие познавате тялото си най добре. Изисквайте да ви обясняват какво и защо правят. Никой не може да ви опази овен самите вие.

21

Анонимен

преди 2 години

Трябва, трябва, трябва, дай, дай, дай - все думи на лекар-финансист! Да оживеели българските лекари - дрън, дрън та пляс! Към лекарите трябва от днес да се обръщаме както към прокажени през средновековието!

20

Анонимен

преди 2 години

Парите са най-голямия враг на здравеопазването. Доката болниците са търговски дружества ще се интересуват само от парите не и от пациентите. Докторите станаха търговци с мисъл как да трупат пари. Всеки е важен не само те, ако ги няма чистачите ще газим в *** и зарази, ако ги няма енергетиците няма да има ток, ако ги няма инженерите техниката умира и т.н.

19

Анонимен

преди 2 години

Всъщност въпроса не е дали нещо са можели да направят за да я спасят.Сигурно нищо, но по важно е безразличното и даже цинично отношение към човешкия живот.Липсата на човешко отношение,на елементарна ценностна система.Все едно умира муха! Пълна бездуховност!

18

До др.хаус

преди 2 години

Само лекарите ли не са с адекватни заплати, целия български народ е така, е без депутати, министри, шефове на холдинги, комисии и подобни. Пенсионерите с тези мизерни пенсии, добре ли са.

17

Д-р Куин- лечителка

преди 2 години

Лесно му е на Спасков!! Вижте каква гуша е отпрал!! И тая шия едва ли е от туршия!! Тоя цял живот е бил чиновник- администратор!! Не е излекувал и един болен!!! Айде,да дига гълъбите и да не се пеняви толкова!!

16

Българин

преди 2 години

Този мошенек Спасков нали е при застрахователите, и пази техните интереси.Иначе опоска Пирогов.И пак му дават ефир.

15

Анонимен

преди 2 години

Тия лекари ми писнаха вече. Как да разбере човек без медицинско образование кога е точното време. За това се търси спешна помощ. Майка ми почина от бавното и безхаберно отношение и на ленейки и на доктори. Съжалявам, но нямам никакво уважение към тях.